Ima li iko merhametli xD

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
carlsberg

#1 Ima li iko merhametli xD

Post by carlsberg »

E ovako treba mi nešta uraditi u photoshopu, pa ako neki znalac ima vremena i dobrote da mi to uradi. Ne treba mi neko što će sfušeriti, već da uradi onako ko da sebi radi :D

Image

Evo primjer. Treba mi ovako jedan grb uraditi, ove veličine. Znači ja već imam sliku kako bi to trebalo uraditi, on bi samo trebao to okolo-kole izrezati, obojiti u drugu boju, napraviti veličinu kao što je ova slika i npr. da ta kad tu sliku ovako postavim na forum nema nikakvu pozadinu. Eto ako je ko skontao šta treba, nek se javi ja ću mu tu sliku putem pp posalti i dodadtno obajsniti. Fkt vama je to sitnica, ne treba vam ni mnogo vremena, a meni mnogo znači :-?
threshold

#2 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by threshold »

plaćaš li ti šta? eheee sine
atko

#3 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by atko »

threshold wrote:plaćaš li ti šta? eheee sine
:lol: :D :thumbup:
Lady Saray

#4 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by Lady Saray »

carlsberg wrote: Fkt vama je to sitnica, ne treba vam ni mnogo vremena, a meni mnogo znači :-?
kako znas da je sitnica i da ne treba puno vremena ako ne znas raditi u PS-u? :-)
Zox

#5 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by Zox »

Vjeruj, nije sitnica.
Dasi

#6 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by Dasi »

Cime se ti bavis?
I to se ne radi u photoshopu nego u ilustratoru ili corelu.
Ghostbusters

#7 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by Ghostbusters »

Covjek vas zamolio da mu treba ako ima ko raspolozen da mu pomogne vi sad palamudite bezzze.. :x :x
red387

#8 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by red387 »

Ghostbusters wrote:Covjek vas zamolio da mu treba ako ima ko raspolozen da mu pomogne vi sad palamudite bezzze.. :x :x
Upravo tako, i zbog toga nam i jeste ovako kako jeste. Niko ne daje nikakve konkretne odgovore, a svi po svima pljuju. Čemu? Možete uraditi to čovjeku, super, ne možete, vozi miško.
therrarrius

#9 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by therrarrius »

red387 wrote:
Ghostbusters wrote:Covjek vas zamolio da mu treba ako ima ko raspolozen da mu pomogne vi sad palamudite bezzze.. :x :x
Upravo tako, i zbog toga nam i jeste ovako kako jeste. Niko ne daje nikakve konkretne odgovore, a svi po svima pljuju. Čemu? Možete uraditi to čovjeku, super, ne možete, vozi miško.
Vole to forumasi. Ofirati nekoga ko ih nesto zamoli, znas ono:''Isuvise si malen za moju nadmoc''.
:sax:
ima´l_zime_Marinko

#10 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by ima´l_zime_Marinko »

jes,jes :thumbup: i usput broj postova povecati :D
zateznistub

#11 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by zateznistub »

Ma jah, eto oni svi diplomirali IT, hebo Gatesa sta su oni. Majke mi da znam ja bi ti to i napravio. Ne obecajem nisat ali cu se rspitati kod sebe u firmi :wink:
atko

#12 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by atko »

@Ghostbusters, @red387l, @therrarrius, @ima´l_zime_Marinko, @zateznistub ...

javilo se 3-4 covjeka i reklo malo kroz salu malo ozbiljno da se to placa i da nije sitnica ... e sad na tih 3-4 dodje vas 4-5 moralista ... haj utalite se pa platite da mu to neko uradi ako neznate a vidim smrcate od tuge... tipicni ste predstavnici naseg mentaliteta i zapravo sve ono sto nam ocitaste vazi za vas ...

...da ne pominjem da je mali drsko uletio ... "ima li ko al da ne fuseri" :lol: ...

... bas me zanima sta ste vi po zanimanju ... recim oda je neko od vas vodoinstalater ... bil bogati bio dobra dusa da mi dodje razvest cijevi u kupatilu ... renoviram ... to je 3-4 sata

Da je rekao ... evo patim se tri sata kako da ovo u CD ili PS ... svako bi mu pomogo ...

da zakljucimo ... po glavi konstruktivng kriticara dodje vas 1,2 pljuvaca onih bezobraznih sto vole tudjom **** gloginje mlatiti ...zdra'ooooooooooooo ma zdra'oooooooooooo
therrarrius

#13 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by therrarrius »

atko wrote:@Ghostbusters, @red387l, @therrarrius, @ima´l_zime_Marinko, @zateznistub ...

javilo se 3-4 covjeka i reklo malo kroz salu malo ozbiljno da se to placa i da nije sitnica ... e sad na tih 3-4 dodje vas 4-5 moralista ... haj utalite se pa platite da mu to neko uradi ako neznate a vidim smrcate od tuge... tipicni ste predstavnici naseg mentaliteta i zapravo sve ono sto nam ocitaste vazi za vas ...

...da ne pominjem da je mali drsko uletio ... "ima li ko al da ne fuseri" :lol: ...

... bas me zanima sta ste vi po zanimanju ... recim oda je neko od vas vodoinstalater ... bil bogati bio dobra dusa da mi dodje razvest cijevi u kupatilu ... renoviram ... to je 3-4 sata

Da je rekao ... evo patim se tri sata kako da ovo u CD ili PS ... svako bi mu pomogo ...

da zakljucimo ... po glavi konstruktivng kriticara dodje vas 1,2 pljuvaca onih bezobraznih sto vole tudjom **** gloginje mlatiti ...zdra'ooooooooooooo ma zdra'oooooooooooo
Atko, da je samo na ovoj temi, i sam si mogao vidjeti da se 90% onih koji zatraze pomoc prvo ismijava i podjebaje.
Moral jedno, preseravanje drugo.
A sto se tvojih uvreda tice? Pa i sam si spomenuo ''moral'' na pocetku teksta.
:run:
i jos jednom :sax:
zateznistub

#14 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by zateznistub »

Covjek ne trazi solomonovo slovo nego uslugu.
nije uletio nego fino pitao, a naravno ako ce mi neko nesto uciniti onda deder ucini kako je bog rekao. Sta tu fali.
Sto se tice merhametluka, ono cime se ja bavim je nebrojeno puta uradjeno besplatno. OK?
atko

#15 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by atko »

I bog je reko cuvaj se cuvacu te i ja ;)

Zapocni ... pomoci cu ti i ja;) ... pomoCi ce svako ... ;) i ne vidim razloga za ovako zucne rasprave za neki grb da bi ga neki klinac stavio na "fejs" ;)
nellington

#16 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by nellington »

Neću da ulazim u diskusiju, samo da se zahvalim što ste me podsjetili na lijepe dane kad sam radio na ovome :)
Rosa Parks

#17 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by Rosa Parks »

therrarrius wrote:
red387 wrote:
Vole to forumasi. Ofirati nekoga ko ih nesto zamoli, znas ono:''Isuvise si malen za moju nadmoc''.

:thumbup:
atko

#18 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by atko »

U jeee ... sve neki nadobudni forumasi ... pa mogli ste do sad gospodinu nacrtati to sto trazi ... ako kazem da moj radni dan jos uvijek traje... dakle punim budzet vama lezihljebovicima ... pa bujrum misa u ruke i ispunjavajte gospodinu zelje ... sad bih lano al niste vrijedni bana misevi :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
zambaklija

#19 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by zambaklija »

a jooollee,ovo ispade gore nego da je tržio žiranta :D
atko

#20 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by atko »

zambaklija wrote:a jooollee,ovo ispade gore nego da je tržio žiranta :D
Ti spadas u cetvrtu grupu forumasa koji dajku nekog duha svemu :lol: :D :thumbup:
chengaba

#21 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by chengaba »

To ko ono zovne gospođica komšiju što se razumije u računare, te de mi ovo, ono, virusi, formatiraj, de klincu igrice, tebi je to čas posla, meni puno znači, kad će ti ovaj - a de ga ti meni *?#%! malo, tebi je to čas posla, a meni puno znači!
:D :D :D
JimboJonez

#22 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by JimboJonez »

Meni je najbolje kad me traže posao od nekoliko dana na računalu i onda još kažu: "Pa šta je to tebi, ti to ionako voliš." (izrečeno naravno u kontekstu plaćanja iste usluge).

A evo i more takvih smijurija:
http://clientsfromhell.net/
stidljiv

#23 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by stidljiv »

Uradicu ti ja za 100 KM...treba mi 2-3 dana :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#24 Re: Ima li iko merhametli xD

Post by ladyblue18 »

:roll:

Ako neko hoce da pomogne momku nek mu se javi na pp, kljuc. :roll: