Hakiz wrote:Sad moraš tri zdravomarije, dva očenaša i tri jacije.male_okice wrote:jebi ga, dobra je stvarno, nema jos 2 reda![]()
Oprosti mi oce zgrijesila sam.
kako cu odrecitovati jaciju?
Hakiz wrote:Sad moraš tri zdravomarije, dva očenaša i tri jacije.male_okice wrote:jebi ga, dobra je stvarno, nema jos 2 reda![]()
almir90 wrote:
I ne brani mi, radim šta hoću. I ova tema jeste za ismijavanja, kao i ovaj providan i jadan pokušaj patriozizma na baterije. Hoćeš da mjerimo čiji je veći? Patriotizam naravno, ali po mojim standardima. Neka od vas patriota napiše cifru koju direktno uplaćujete državi koju toliko volite? Da napišem ja koliko milja mjesečno ja i moji roditelji kroz posao financiramo ovu bijednu državu koja meni ne daje ništa zauzvrat?
Razumiješ ti itekako šta sam ja napisao, već samo ignorišes.SaraFina wrote:
Da bi ti odgovorila ozbiljno morao bi se detaljno informisati šta je cilj teme. Patriotizam sam pomenula uzgred, na građanskoj svijesti je naglasak.
Tako da prekinemo višeuzaludnu. Mislim ili dok skontaš poentu teme? Ili zauvjek? Ne zanima me čiji je veći
Odnosno mjerenje. Ja sam ženskog roda, ako nisi primijetio do sad
I to je dio pokore. Veća muka dok okajavaš grijeh, prihvati ti se ljepše.male_okice wrote:Hakiz wrote:Sad moraš tri zdravomarije, dva očenaša i tri jacije.male_okice wrote:jebi ga, dobra je stvarno, nema jos 2 reda![]()
Oprosti mi oce zgrijesila sam.![]()
kako cu odrecitovati jaciju?
beni-bu-man wrote:almir90 wrote:
I ne brani mi, radim šta hoću. I ova tema jeste za ismijavanja, kao i ovaj providan i jadan pokušaj patriozizma na baterije. Hoćeš da mjerimo čiji je veći? Patriotizam naravno, ali po mojim standardima. Neka od vas patriota napiše cifru koju direktno uplaćujete državi koju toliko volite? Da napišem ja koliko milja mjesečno ja i moji roditelji kroz posao financiramo ovu bijednu državu koja meni ne daje ništa zauzvrat?
Almire, da ti brat nesto rekne, ne isplati se sa pacenicima raspravljati![]()
Pici u mercator kupi nam bajadera a ja cu zbregovo mleko
U pravu si ti.beni-bu-man wrote: Almire, da ti brat nesto rekne, ne isplati se sa pacenicima raspravljati![]()
Pici u mercator kupi nam bajadera a ja cu zbregovo mleko
almir90 wrote:Razumiješ ti itekako šta sam ja napisao, već samo ignorišes.SaraFina wrote:
Da bi ti odgovorila ozbiljno morao bi se detaljno informisati šta je cilj teme. Patriotizam sam pomenula uzgred, na građanskoj svijesti je naglasak.
Tako da prekinemo višeuzaludnu. Mislim ili dok skontaš poentu teme? Ili zauvjek? Ne zanima me čiji je veći
Odnosno mjerenje. Ja sam ženskog roda, ako nisi primijetio do sad
SaraFina, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
almir90 wrote:U pravu si ti.beni-bu-man wrote: Almire, da ti brat nesto rekne, ne isplati se sa pacenicima raspravljati![]()
Pici u mercator kupi nam bajadera a ja cu zbregovo mlekoĐohoh samo da se prisjetim zašto ja i izbjegavam ovakve teme.
Odoh ja po bajadere pa da se nažderemo k'o ljudi, jebeš ovo.
Pošto ne pijem alkohol, ja ću Cappy, ako nije grehota naravno.MarlboroGold wrote:Kad završite sa bajaderom idemo na zaječarsko
almir90 wrote:Pošto ne pijem alkohol, ja ću Cappy, ako nije grehota naravno.MarlboroGold wrote:Kad završite sa bajaderom idemo na zaječarsko
more evo i marlboro zove na neko pivoalmir90 wrote:U pravu si ti.beni-bu-man wrote: Almire, da ti brat nesto rekne, ne isplati se sa pacenicima raspravljati![]()
Pici u mercator kupi nam bajadera a ja cu zbregovo mlekoĐohoh samo da se prisjetim zašto ja i izbjegavam ovakve teme.
Odoh ja po bajadere pa da se nažderemo k'o ljudi, jebeš ovo.
Super. Da sam imala želju komunicirati sa takvim poput tebe dragi...Registrirala bi se na Tutin forum ili Jasenice.beni-bu-man wrote:Da se ovaj mucenik ne trudi vise.
Display this post.
ne vidi on to, na ignore si , da prenesem sta si reko ????rumenige_brajtner wrote:Zivis u becu i pokrenes ovakvu temu. Kako ti zivot mora bit futav, skoro da mi te je zao
malo sarkazma sta se palis ko kutnjak, vidim da si pola raje s teme stavila na ignore, ne bi ja tebe ignoriso za brdo bajaderaSaraFina wrote:Super. Da sam imala želju komunicirati sa takvim poput tebe dragi...Registrirala bi se na Tutin forum ili Jasenice.beni-bu-man wrote:Da se ovaj mucenik ne trudi vise.
Display this post.
A ne Sarajevo
Biće teško, ali vjerujem u tebe.MarlboroGold wrote:Može li se bojkotovati ovaj bojkot?![]()
Pa jeste... nikad da se posrbe ili pohrvate. Zato i imaju nizak.SaraFina wrote:A ko se pali?
Nego, Bosancima je osporavan IQ... Često
Smisao za humor NIKAD.
Pa se brinem
Vjetrenjače...Hakiz wrote:Biće teško, ali vjerujem u tebe.MarlboroGold wrote:Može li se bojkotovati ovaj bojkot?![]()
Bplje da nam je nizak i velik nego visok i mali.MarlboroGold wrote:Pa jeste... nikad da se posrbe ili pohrvate. Zato i imaju nizak.SaraFina wrote:A ko se pali?
Smisao za humor NIKAD.
Pa se brinem
Sreca pa sam slovenac, jos gora sorta nego bosnjo napaceniSaraFina wrote:A ko se pali?
Smisao za humor NIKAD.
Pa se brinem
Kao da je to prepreka za Don Quixotea.MarlboroGold wrote:Vjetrenjače...Hakiz wrote:Biće teško, ali vjerujem u tebe.MarlboroGold wrote:Može li se bojkotovati ovaj bojkot?![]()