HT-ova adsl (internet) prevara!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Suee

#1 HT-ova adsl (internet) prevara!

Post by Suee »

Reklama za eronetov neograniceni adsl promet u 6.i 7.mjesecu glasi ovako :

"Svi novi i postojeći korisnici ADSL START,MEDIUM,I PROFI paketa te DUET start i DUET medium paketa koji potpisu ugovor u srpnju na 12 ili 24 mjeseca dobivaju neogranicen ADSL promet do kraja kolovoza."

Niti su napisali da i postojeci korisnici moraju obnoviti ugovor iako im mozda i nije istekao,niti ce ubrzo,niti su detaljnije objasnili.
Mnogi korisnici se smatraju prevarenim,te su dobili racune preko 2oo-300 km jer su skidali glazbu il slicno,a sve to im je naplaceno po normalnim cijenama,
čista navlakuša. :x :x :x
Hrvoje_Hrvatinic

#2 Re: HT-ova adsl (internet) prevara!

Post by Hrvoje_Hrvatinic »

Suee wrote:Reklama za eronetov neograniceni adsl promet u 6.i 7.mjesecu glasi ovako :

"Svi novi i postojeći korisnici ADSL START,MEDIUM,I PROFI paketa te DUET start i DUET medium paketa koji potpisu ugovor u srpnju na 12 ili 24 mjeseca dobivaju neogranicen ADSL promet do kraja kolovoza."

Niti su napisali da i postojeci korisnici moraju obnoviti ugovor iako im mozda i nije istekao,niti ce ubrzo,niti su detaljnije objasnili.
Mnogi korisnici se smatraju prevarenim,te su dobili racune preko 2oo-300 km jer su skidali glazbu il slicno,a sve to im je naplaceno po normalnim cijenama,
čista navlakuša. :x :x :x
Vidiš, fino piše da moraju obnoviti ugovor. Znači to se odnosi samo na one koji potpišu ugovor u srpnju.
zalizani

#3 Re: HT-ova adsl (internet) prevara!

Post by zalizani »

Kod vas ne uzimaju (HT Eronet) cesto, ali kad otkinu boli glava. :D
Kod nas BH Telecom uzima pomalo, a na kraju godine to dodje tako nekako. :D
osa

#4 Re: HT-ova adsl (internet) prevara!

Post by osa »

davnih dana sam ja od.ebao državne operatere, optima-telekom (200 kuna -telefon i adsl flat rate9, mobitel tele-2 49 lipa minuta prema svim mrežama u svako vrijeme 23 lipe poruka, bježite od državnih monopolista.
karanana

#5 Re: HT-ova adsl (internet) prevara!

Post by karanana »

ne znam sta je nejasno ovdje. kao sto rece hrvoje, fino pise: svi novi i trenutni korisnici koji potpisu nove dugotrajne ugovore........
ne znam kako su se stari korisnici mogli zabuniti pa navaliti. ovo nije pljacka niti prevara. ako hocete da okusite pljacku vasih giga pretplatite se na bh telekom adsl. nije da ih reklamiram.....
Neelix

#6 Re: HT-ova adsl (internet) prevara!

Post by Neelix »

mene samo zanima kako me niko nije za ovih 3 i po godine koristenja adsl-a nikad prevario. ljudi kontrolisite racunare, aktivne programe, imajte aktivan firewall i antivirus, neki lokalni brojac prometa ako sumnjate, pa ce i racuni biti manji. bas je eto telecomu do vasih 5 megabajta vise ili manje.
Post Reply