Hrvatska granica-hrana
- kurty
#76 Re: Hrvatska granica-hrana
a jedno pitanje...
ako se ima uknjizena imovina na moje ime u RH, i ako je tu sve cisto, jel ima onda nekih problema oko prenosenja hrane, ili necega drugog preko granice
ako se ima uknjizena imovina na moje ime u RH, i ako je tu sve cisto, jel ima onda nekih problema oko prenosenja hrane, ili necega drugog preko granice
- Josip
#77 Re: Hrvatska granica-hrana
kurty wrote:a jedno pitanje...
Nema to veze, isto je.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#78 Re: Hrvatska granica-hrana
Znači, ni to nije dovoljno da prođeš zakon o rasnoj čistoći?Josip wrote:kurty wrote:a jedno pitanje...
Nema to veze, isto je.
-
Liska
#79 Re: Hrvatska granica-hrana
Ne znam u čemu je problem sada. Iste stvari su se dešavala se Slovencima prije nego su ušli u EU. Meni su i salamu iz sendviča vadili, doduše samo jednom. Onda sam lijepo provjerio što mogu unijeti i nikada nisam imao problema. Imaš pravila i poštuj ih, u čemu je onda problem? Ako prekršiš pravilo i ako te ulove, budeš kažnjen.
-
michio
#80 Re: Hrvatska granica-hrana
Pa bas i ne vidim potrebu za takvim pravilom. Najcesce je ta hrana i usla u BiH iz Hrvatske. Kao sto iz S.Broda kupuju namirnice u B.Brodu.
Drugo je npr kad neko nosi hranu iz Meksika u Australiju kad stvarno neki insekti mogu uzrokovati katastrofu.
Drugo je npr kad neko nosi hranu iz Meksika u Australiju kad stvarno neki insekti mogu uzrokovati katastrofu.
-
Liska
#81 Re: Hrvatska granica-hrana
Vidi, svaka država štiti sebe. Ti kao npr. državljanin BiH možeš kupiti robe u vrijednosti od 200 KM, recimo u Sl. Brodu i unijeti je u BiH. Vrijedi i obratno. Ali sve drugo dolazi pod nadzor države i ograničenja. Pokušaj u Mađarsku unijeti nešto slično kao u Hrvatsku, pa ćeš vidjeti kako ćeš proći. Pošto dosta putujem, ne vidim zašto se netko ovome čudi jer su ista pravila na snazi u čitavoj EU. Nije ništa novo na snazi, što nije bilo ranije. Nadam se da će i BiH npr. jednog dana provoditi iste mjere prema Srbiji. Svaka zemlja koja je bila pred ulazom u EU je provodila ove mjere vrlo strogo. To su radili Mađari i Slovenci pred ulazak u EU, i vjerojatno ima veze sa nekim zahtjevima EU-a, prije nego Hrvatske.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#82 Re: Hrvatska granica-hrana
U kojoj li državi ovaj Jole živi, baš me interesuje 
-
michio
#83 Re: Hrvatska granica-hrana
Nije stvar u tome da svaka drzava ima zakone. Ima ali ima i bizarnosti da granicar uzima sendvic 
- Josip
#85 Re: Hrvatska granica-hrana
Pera Trta wrote:U kojoj li državi ovaj Jole živi, baš me interesuje
Ja sam iz HR H-B!
-
Pera Trta
#86 Re: Hrvatska granica-hrana
A gdje je to,maaaajke tiJosip wrote:Pera Trta wrote:U kojoj li državi ovaj Jole živi, baš me interesuje
Ja sam iz HR H-B!
- Josip
#87 Re: Hrvatska granica-hrana
Pera Trta wrote:A gdje je to,maaaajke tiJosip wrote:Pera Trta wrote:U kojoj li državi ovaj Jole živi, baš me interesuje
Ja sam iz HR H-B!
NeĐe na Bananu!
- Better Man
#88 Re: Hrvatska granica-hrana
Ti si Hercegovac iz Hercegovine. Sto prije to shvatis bice ti bolje. Nikad na Jadranu, a i u unutrasnljosti Hrvatske nisam cuo od Hrvatskih gradjana ljude iz Hercegovine katolicke vjeroispovjesti zove Hrvatima, nego Hercegovcima.Josip wrote:Pera Trta wrote:U kojoj li državi ovaj Jole živi, baš me interesuje
Ja sam iz HR H-B!
-
ivannn
#89 Re: Hrvatska granica-hrana
Međusobno se zovu svakako, purgeri,zagorci, dalmatinci, istrijani i tako... jedni drugima auta bacaju... mali milijun razlikaBetter Man wrote:Ti si Hercegovac iz Hercegovine. Sto prije to shvatis bice ti bolje. Nikad na Jadranu, a i u unutrasnljosti Hrvatske nisam cuo od Hrvatskih gradjana ljude iz Hercegovine katolicke vjeroispovjesti zove Hrvatima, nego Hercegovcima.Josip wrote:Pera Trta wrote:U kojoj li državi ovaj Jole živi, baš me interesuje
Ja sam iz HR H-B!
- mrtva kokoš
#90 Re: Hrvatska granica-hrana
dzaba oni se mogu zvati kako hoce ali vi ste i dalje za njih hercegovciivannn wrote:Međusobno se zovu svakako, purgeri,zagorci, dalmatinci, istrijani i tako... jedni drugima auta bacaju... mali milijun razlikaBetter Man wrote:Ti si Hercegovac iz Hercegovine. Sto prije to shvatis bice ti bolje. Nikad na Jadranu, a i u unutrasnljosti Hrvatske nisam cuo od Hrvatskih gradjana ljude iz Hercegovine katolicke vjeroispovjesti zove Hrvatima, nego Hercegovcima.Josip wrote:
Ja sam iz HR H-B!
Last edited by mrtva kokoš on 14/08/2010 20:15, edited 1 time in total.
-
ivannn
#91 Re: Hrvatska granica-hrana
Ja nisam hercegovac, ned'o bogSplinter wrote: dzaba oni se mogu zvati kako hoce ali vi ste i dalje za njih hercegovci
- mrtva kokoš
#92 Re: Hrvatska granica-hrana
onda si bosanacivannn wrote:Ja nisam hercegovac, ned'o bogSplinter wrote: dzaba oni se mogu zvati kako hoce ali vi ste i dalje za njih hercegovci
-
ivannn
#93 Re: Hrvatska granica-hrana
Moglo bi se reći, iz Travnika. Moj JMB je 070653493090, ali želim biti anonimanSplinter wrote:onda si bosanacivannn wrote:Ja nisam hercegovac, ned'o bogSplinter wrote: dzaba oni se mogu zvati kako hoce ali vi ste i dalje za njih hercegovci
-
djana h
#94 Re: Hrvatska granica-hrana
Kuku, Jole,sta rece bolan ne bioJosip wrote:Pera Trta wrote:U kojoj li državi ovaj Jole živi, baš me interesuje
Ja sam iz HR H-B!
Po ovome do sad,a i od sad, ti si pravi Hercegovac,nema tu bolan ne bio nikakvih skracenica
- erni3
#95 Re: Hrvatska granica-hrana
Mene ufatili kad smo isli na more sa 5 hamburgera. I kad je rekao za te zakone, da to ne smijem unijeti u Hr. Onda je pocelo peglanje od jedno pola sata da bih ja na kraju rekao: "Pa zar ne vjerujes da cu ih do sljedeceg grada pojesti?". Onda me je pogledao i rekao:"vozi". Nema razloga da ne vjeruje covjeku 2 metra viskom i 150 kg teskom u vezi hambaca 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#96 Re: Hrvatska granica-hrana
Mozda i jesi, ali Banovici su na drugom kraju drzave.Josip wrote:Pera Trta wrote:U kojoj li državi ovaj Jole živi, baš me interesuje
Ja sam iz HR H-B!
14. Aug. 2010. 23:21 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» Josip
trajni
- Fair Life
#97 Re: Hrvatska granica-hrana
Pokusaj prenijeti jabuku iz NSW u Victoriju pa ces vidjeti kako kopaju po autu da je pronadju... a "uvezena" je iz Victorijemichio wrote:Pa bas i ne vidim potrebu za takvim pravilom. Najcesce je ta hrana i usla u BiH iz Hrvatske. Kao sto iz S.Broda kupuju namirnice u B.Brodu.

-
michio
#98 Re: Hrvatska granica-hrana
Australijske neobicnosti .
Hvala na informaciji.
Hvala na informaciji.
-
edoze1
#99 Re: Hrvatska granica-hrana
da li se smiju unijeti sokovi tetrapak ili pvc ambalaža
-
Android Knego
#100 Re: Hrvatska granica-hrana
istina! gledao svojim ocima...Djokej wrote:Ako ste istetovirani i osisani do glave i pri tome ste goli do pasa sa zlatnom lančugom teškom 55g nepoznatog porijekla, carinici ce vas zamoliti da stanete sa strane i dovesti 2 Njemačka vučijaka koji se odazivaju na slijedeća imena: Roki i Žučo.. Trkaljat će vam po svim stvarima, ukljucujuci i donje rublje samo da vam nadju nedozvoljene supstance. Na kraju neuspjele mislije koja traje cirka 2 sata dobit ce te dozvolu za nastavak puta uz jedan mineralni osmjeh.