Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma vazda se kurče,i kad je danis dobio oskara pa evo i sad...
...oni su LJUBOMORNI,ba!!!
...imamo hiljadu puta bolju pjesmu od njihove(koja je usput NE D'O BOG NIKOME),dok sam gledao euroviziju i kad sam vidio da je hrvatska prošla rekao sam u sebi:ako ovaj kreten sa ovakvom pjesmom može proći oooooooooonda stvaaaaaaaaarno mi MORAMO proći!!!
Mah, i nisu samo oni....gomila spoertista....fudbaleri, rukometasi, kosarkasi....jedan od najboljih fudbalera u Evropi u ovom trenutku Ivan Klasnic je iz Bosne.....cak i ne prica hrvatski.....primjera radi....bosanac po svemu....
Pozdrav svima,ja bi stvarno čestitao deenu mada ga ne volim,ali kad sam cuo sta izjavljuje onaj Mikulic nisam mogao da vjerujem.Definitivno se slazem da potpuni embargo treba spucat i Edinu Osmicu,jer se na jadan nacin prodava HRT-u.Sve u svemu imamo dosta grupa hip-hop,koji su bolji od njega i koji ne mogu svoj album da plasiraju iz Sarajeva.Hvala
komi wrote:...neka trudili su se..uzeli su našu Vesnu Pisarović da im piše pjesme...
kao prvo ona je iz BRČKOG
a Ivan MIKULIĆ- je rasni purger (i još stotine hrvata ih BIH)
kako ljudi mogu biti vako jadni
jest vala, bas su ofirni i bezveze, i jos hoce da im placamo 100 eu po danu kad ulazimo u hrvatsku, da nas odbiju nas iz bih
a taj zakon vazi vec 10 god i dosad ga nisu primjenjivali a sad odjednom poceli