horoskop in the bed :)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Tisina

#1 horoskop in the bed :)

Post by Tisina »

Ovan u krevetu

Ovnove mogu poželeti mnoge žene, ne samo zbog izgleda, lepih manira, vec i zbog temperamenta. Nažalost mnogima ostaje nedostupan. Kao što mnogo traži od sebe, tako mnogo traži i od partnerke. U društvu treba da je dama, u kuhinji kuvarica, a u krevetu ljubavnica. I žene Ovnovi od muškaraca traže da im odgovara i fizicki i duhovno. U seksu su nestrpljivi, agresivni. Sve hoce sad i odmah, pa i seks. Osvajaju pogledom, brzim spontanim nastupom, pozom. Vole seks bez predigre, ekscentricne poze. Ljubav ne pokazuju recima, vec delima

Bik u krevetu

Uzimaju od života sve radosti i culne užitke, nesebicno se trošeci. Njihova deviza je "posle mene potop". Rec Ljubav pišu velikim slovom i traže partnera sa kojim mogu da ostvare bliskost. Za njih su jako važni ljubljenje, predigra i seks. Vole poklone, intimnu atmosferu, padaju na muziku, pice.

Blizanci u krevetu

Blizanci se trude da svoje ideje plasiraju svuda, pa cak i u ljubavi. Stalno su u potrazi za najboljom varijantom. Na tom planu ostaju vecno mladi do same starosti. Oni ne znaju da mrze, ali im ni ljubav nije duboka. Njih ne zanima eros vec površan flert i brzo su zadovoljeni. Sve rade na brzinu, pa i "one stvari". Pravu ženu teško mogu da uzbude i zadovolje.

Rak u krevetu

Rak je najtajanstveniji znak pod uticajem Meseca. Dok je slobodan ima stalnu potrebu za promenama i avanturama. U stalnoj vezi je veran, ljubomoran, ne ispoljava otvoreno emocije. Traži jakog partnera, koji bi mogao da zadovolji njegove velike intimne potrebe. Pada na muziku, pice, prigušeno svetlo.

Lav u krevetu

Lav uvek i stalno hoce da bude prvi svuda, pa i u ljubavi. Mnogo zahteva od drugih ljudi, od samog sebe i od voljene žene. Ako Lav zavoli stvarno, a to se cesto dešava, on voli duboko, kompletno. Više drži do casti nego do erotike.

Devica u krevetu

Devica nije spremna na razlike, posebno u ljubavi. Njen glavni savetnik u životu je razum. U intimne odnose stupa tek nakon detaljne analize. Eros je bez topline, strast cesto odglumljemna. Od partnera traži više nego što je spremna da da. Velika sreca joj se retko smeši.

Vaga u krevetu

Vaga veštinu življenja postiže rano. Voli sjaj, raskoš, pa se trudi da nadje bogatijeg partnera. Verna je kao partner, tako da nepravdu i neverstvo teško prašta. Buduci da je duboko emotivna u intimne odnose stupa iz osecanja. Više je emotivna nego strasna, orgazam doživljava i putem dodira.

Škorpija u krevetu

Škorpija simbol strasti, perverzije, ljubomore. Svoj plen ni sa kim ne dele, ni od koga ne traže savete. Dobro znaju koliko vrede i šta traže. Njihova ljubav je duboka kao okean, cvrsta kao stena, burna kao planinski potok. Partnera zavode snažnim erosom, ljubav kao i život uopšte vole da osete do dna. Ali, nemojte ga slucajno prevariti jer je u trenucima ljubomore spreman na sve.

Strelac u krevetu

Strelac najviše voli da mašta, planira, putuje, radi, prica, prica, prica… Rano proba "zabranjeno voce". Ume da uživa u seksu, kao uostalom u svim podrucjima života, jer je to najerotskiji znak Zodijaka. Prvu ljubav poredi sa drugom, petu sa desetom. Traganje traje celog života.

Jarac u krevetu

Jarac je realista do srži. Sva nebeska blaga želi da dobije još ovde na zemlji i zato stvara mali svoj raj, u kome najbolje komunicira sam sa sobom. Ozbiljan je, bez strasti i osmeha. Kod njega cesto izostaje vrhunac i zato se ne preporucuje strasnim osobama.

Vodolija u krevetu

Vodolija je kao prehlada. U Vaš život dolazi iznenada, kada se najmanje nadate. cesto je ne razumete i smatrate cudakom. Osecanja su joj intenzivna, ali ne traju dugo. Njihov eros je romantican, varaju radi promene. Partnera mogu da pozajme prijatelju. To su kolekcionari ljubavi i strasti. Zlu ne trebalo, ali i grupni seks kod njih dolazi u obzir.

Ribe u krevetu

Ribe nikada ne umeju da potonu iz prostog razloga što su dobri plivaci. A o tome šta misle, šta ih interesuje, šta žele niko nema pojma. Srce im je meko, osecanja nežna. Vole da vole i da budu voljene. U ljubavi više daju nego što primaju. Seks im je blag, bez uvoda, eros zagonetan. Traže malo, žrtvuju se mnogo.
Tisina

Post by Tisina »

pa mislis se taktilnim bez da se "dublje" ulazi, ono ko usput :) dotaci pomilovati,

si to ti vaga?:D
Danguba

Post by Danguba »

Njihova deviza je "posle mene potop".

:-) :-) :D :D
JD

#4 Re: horoskop in the bed :)

Post by JD »

Tisina wrote:
Škorpija u krevetu

Škorpija simbol strasti, perverzije, ljubomore. Svoj plen ni sa kim ne dele, ni od koga ne traže savete. Dobro znaju koliko vrede i šta traže. Njihova ljubav je duboka kao okean, cvrsta kao stena, burna kao planinski potok. Partnera zavode snažnim erosom, ljubav kao i život uopšte vole da osete do dna. Ali, nemojte ga slucajno prevariti jer je u trenucima ljubomore spreman na sve.

Sta ces, najbolji znak.. :D 8)
Pooll

Post by Pooll »

hahaha

:D

. Partnera mogu da pozajme prijatelju. To su kolekcionari ljubavi i strasti. Zlu ne trebalo, ali i grupni seks kod njih dolazi u obzir.

:shock: :lol:
pametnica

Post by pametnica »

Pooll wrote:hahaha

:D

. Partnera mogu da pozajme prijatelju. To su kolekcionari ljubavi i strasti. Zlu ne trebalo, ali i grupni seks kod njih dolazi u obzir.
:shock: :lol:
heheheh ma ko zna sta donosi dan a sta noc :lol:
Babsy

Post by Babsy »

Vodolija u krevetu

Vodolija je kao prehlada. U Vaš život dolazi iznenada, kada se najmanje nadate. cesto je ne razumete i smatrate cudakom. Osecanja su joj intenzivna, ali ne traju dugo. Njihov eros je romantican, varaju radi promene. Partnera mogu da pozajme prijatelju. To su kolekcionari ljubavi i strasti. Zlu ne trebalo, ali i grupni seks kod njih dolazi u obzir.

Aman jarabby :D
Tisina

Post by Tisina »

Ako Lav zavoli stvarno, a to se cesto dešava, on voli duboko, kompletno.

:D :D :D :D :D :D :D :D
Tisina

Post by Tisina »

Što kažemo nakon seksa?
OVAN: Supeer! Idemo još jednom!
BIK: Što ima za jesti, draga?
BLIZANCI: Sad kad smo to obavili, dušo, morali bismo malo porazgovarati o seksu!
RAK: Udaj se za mene, ljubavi!
LAV: Fantastično! Zar nije bilo fantastično! (ovdje zaplješčite, molim)
DJEVICA: Ustani, vidiš da moram promijeniti posteljinu!
VAGA: Ako je tebi bilo dobro, bilo je i meni!
ŠKORPION: Ne bi li me sad, kad je sve gotovo, mogao odvezati?
STRIJELAC: Ne zovi ti mene, ja ću nazvati tebe!
JARAC: Ostavi mi, ljubavi, svoju posjetnicu!
VODENJAK: Mogli bismo ponoviti, ali ovoga puta bez odjeće!
RIBE: Što kažu Ribe? Ništa. One plaču. I nikad nećete doznati je li zato što je bilo dobro ili zato što je bilo loše.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Deluxe

Post by Deluxe »

Hmmm... što volim što sam Škorpija sa podznakom Ovna... Hmmm 8-)
regina

Post by regina »

Vaga u krevetu

Vaga veštinu življenja postiže rano. Voli sjaj, raskoš, pa se trudi da nadje bogatijeg partnera. Verna je kao partner, tako da nepravdu i neverstvo teško prašta. Buduci da je duboko emotivna u intimne odnose stupa iz osecanja. Više je emotivna nego strasna, orgazam doživljava i putem dodira.
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

Devica u krevetu

Devica nije spremna na razlike, posebno u ljubavi. Njen glavni savetnik u životu je razum. U intimne odnose stupa tek nakon detaljne analize. Eros je bez topline, strast cesto odglumljemna. Od partnera traži više nego što je spremna da da. Velika sreca joj se retko smeši.

koji bullshit
dina_swe

Post by dina_swe »

Škorpija u krevetu

hehehehehe najbolji znak......nema boljeg znaka od Skorpije
Baghira

Post by Baghira »

Jarac u krevetu

Jarac je realista do srži. Sva nebeska blaga želi da dobije još ovde na zemlji i zato stvara mali svoj raj, u kome najbolje komunicira sam sa sobom. Ozbiljan je, bez strasti i osmeha. Kod njega cesto izostaje vrhunac i zato se ne preporucuje strasnim osobama.

Sad sam se nasekirala :cry:
hey

Post by hey »

Blizanci u krevetu

Blizanci se trude da svoje ideje plasiraju svuda, pa cak i u ljubavi. Stalno su u potrazi za najboljom varijantom. Na tom planu ostaju vecno mladi do same starosti. Oni ne znaju da mrze, ali im ni ljubav nije duboka. Njih ne zanima eros vec površan flert i brzo su zadovoljeni. Sve rade na brzinu, pa i "one stvari". Pravu ženu teško mogu da uzbude i zadovolje.

hmm....a sta je sa zenama, :? Image

kako se moja skorpija i ja slazemo 8-) ...veze ovo nema Image
Tisina

Post by Tisina »

ama bona, ovo je globalno zavisi od kamaru uticaja ,kuca aspekata planeta, i sl:)
Saian

Post by Saian »

bolje rak u krevetu nego rak na plucima :-) :D
Saian

Post by Saian »

MRAVOJED wrote:Devica u krevetu

koji bullshit
e sto ne mogu klisee, ma daj ako sam dosad imo i nekog podsvjesnog povjerenja u ova zvjezdana sranja sad nemam ni to, ko je protiv generalizacije taj ne moze vjerovati u horoskop :D
Tisina

Post by Tisina »

ama bolan sve su to zaebancije :)

zato i jesu simpa :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ko je ono postavio temu tuzan i usamljen? :D :D

sad ce horni copy&paste :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Brazzo Regina :D i još ima 17 KM.