da mi je kcerka lezbejka podnjeo bi nekakomoonca wrote:Sjetih se 'nesalomljivog' Dick Cheney-ja-kad objavise na vijestima da mu je kcerka lezbejka.Nije ga bilo danima u javnosti.
al da mi sin bude derpe nikako
da mi je kcerka lezbejka podnjeo bi nekakomoonca wrote:Sjetih se 'nesalomljivog' Dick Cheney-ja-kad objavise na vijestima da mu je kcerka lezbejka.Nije ga bilo danima u javnosti.
Cuo si za Pejicamuha_sa wrote:da mi je kcerka lezbejka podnjeo bi nekakomoonca wrote:Sjetih se 'nesalomljivog' Dick Cheney-ja-kad objavise na vijestima da mu je kcerka lezbejka.Nije ga bilo danima u javnosti.
![]()
al da mi sin bude derpe nikako
Ne bi jarane, ni u snu mi ne pada na pamet da će živjeti sa mnom nakon 20e...Streptokok wrote:I pio bi sa zetom rmpalijom jutarnju kafu koju bi spremala tvoj sin?broj dva wrote:
Samo da mi ne dođe i kaže ' tata postao sam vjernik' mada bi i to nekako izdržao...
Aha! Tako dakleMhaubica_i_to_teshka wrote:muha_sa wrote:
da tebe deduka jedared![]()
pa nek hala gori![]()
![]()
deduka nismo na BASh prikladnoj temi za to, al' nema veze
![]()
![]()
Ma to se tebi potrefilo da takve parove sreces - ja nisam stekao takav dojammoonca wrote:Interesantno je kada su u paru - dva gay-a, jedan je jako 'sladak' drugi namrgodjen, kod dvije zene -obe namrgodjene.![]()
Puno sam ih upoznala- i jedan ce se zagliti tokom pozdravljanja drugi suzdrzan.John Cleese wrote:Ma to se tebi potrefilo da takve parove sreces - ja nisam stekao takav dojammoonca wrote:Interesantno je kada su u paru - dva gay-a, jedan je jako 'sladak' drugi namrgodjen, kod dvije zene -obe namrgodjene.![]()
- Sine, ne vidjam te cesto ovih dana... Sta ima novo kod tebe?¤ jelena ¤ wrote:- Sine, je l' to ozbiljno?
- Jeste, mama, ja Husu volim.
- OK, Aleksandre, sine, pakuj(emo) kofere, seli(mo) se u Ameriku/Holandiju/Belgiju/Njemačku...vodi(mo) i Husu sa sobom.
Ne kazem da nisimoonca wrote:Puno sam ih upoznala- i jedan ce se zagliti tokom pozdravljanja drugi suzdrzan.John Cleese wrote:Ma to se tebi potrefilo da takve parove sreces - ja nisam stekao takav dojammoonca wrote:Interesantno je kada su u paru - dva gay-a, jedan je jako 'sladak' drugi namrgodjen, kod dvije zene -obe namrgodjene.![]()
![]()
![]()
Naravno da nije opravdanje, ni u pokušaju.S4mpion wrote:Recimo da jeste činjenica, to opet nije opravdanje i ne pokušavaj opravdati nešto što nije u redu.¤ jelena ¤ wrote:
To što si uvećao je lako provjerljiva činjenica.
Izgovore i opravdanja za nešto što tebi nije u redu - a što i sam radiš - traži u svojim riječima.
Da, ipak muskarci-gay evi vise to naglasavaju, koketiraju, nekada izgleda da to namjerno rade. Za posmatraca je nekada tragikomicno.John Cleese wrote:Ne kazem da nisimoonca wrote:Puno sam ih upoznala- i jedan ce se zagliti tokom pozdravljanja drugi suzdrzan.John Cleese wrote:
Ma to se tebi potrefilo da takve parove sreces - ja nisam stekao takav dojam![]()
![]()
A ima ih, zaista, raznih...
Nije da nije, već jeste.¤ jelena ¤ wrote:Naravno da nije opravdanje, ni u pokušaju.S4mpion wrote:Recimo da jeste činjenica, to opet nije opravdanje i ne pokušavaj opravdati nešto što nije u redu.¤ jelena ¤ wrote:
To što si uvećao je lako provjerljiva činjenica.
Izgovore i opravdanja za nešto što tebi nije u redu - a što i sam radiš - traži u svojim riječima.
S4mpion wrote:Nije.¤ jelena ¤ wrote:Naravno da nije opravdanje, ni u pokušaju.S4mpion wrote: Recimo da jeste činjenica, to opet nije opravdanje i ne pokušavaj opravdati nešto što nije u redu.
Nisam ja doktore bas tol’ko star.haubica_i_to_teshka wrote:Poshto je drug @fudo slikovito opisao svoje vidjenje (imam tu sliku pred ocima).
shacir beze, nadam se da mi ne zamjerash shto te uzimam kao primjer(ne mogu sebe jer sam puuuuuno mladji
)nekih generacija.
U vrijeme njegovog djetinjstva i mladosti biti homoseksualac nije isto shto i danas. Mishljenje o toj populaciji bilo je negativno. Uticaj okoline, nametnute vijesti...sve to u djetinjstvu i on to smatra/dozivljava kao ispravno (shto bi se reklo:sve "nosimo" iz djetinjstva). Sada, kao oformljenoj licnosti, namecu mu drugo mishljenje i kazu da je ono prvo bilo pogreshno. Teshko je odrasloj osobi sa vec formiranim mishljenjem promijeniti isto. Ne samo po ovom pitanju.Tako da bi se i to trebalo racunati.Druga stvar, otac drugacije razmishlja nego majka. Niti se istim ocima se gledaju sin i kcerka ako su homoseksualci.Kcerke se lakshe prihvataju. Otac zeli nasljednika, alfu,sebi slicnogili boljeg. Majka je emotivnija.Vishe paznje poklanja najslabijem.Ali sve do trenutka kada je opstanak u pitanju. Tada ce majka instiktom zashtiti najjaceg da bi taj produziO "lozu".U ovo vrijeme,malo nas je previshe,tako "oni na vrhu" i ne zele bash da se loze produzuju...nego naprotiv,malo vishe paznja se poklanja "kontrolisanom" natalitetu. Da li to ima veze sa homo populacijom i kampanjom za iste...svako od nas moze imati svoje mishljenje.
Mozda fudina djeca nece dijeliti njegovo mishljenje, ipak treba malo vremena/generacija da se neke stvari posloze, ili ce priroda uciniti svoje, ko ce ga znati
I ovdje na forumu su izrazene generacijske razlike i mishljenjane bi valjalo da je drugacije
![]()
Fudo387 wrote:haubica_i_to_teshka wrote:Poshto je drug @fudo slikovito opisao svoje vidjenje (imam tu sliku pred ocima).
shacir beze, nadam se da mi ne zamjerash shto te uzimam kao primjer(ne mogu sebe jer sam puuuuuno mladji
)nekih generacija.
U vrijeme njegovog djetinjstva i mladosti biti homoseksualac nije isto shto i danas. Mishljenje o toj populaciji bilo je negativno. Uticaj okoline, nametnute vijesti...sve to u djetinjstvu i on to smatra/dozivljava kao ispravno (shto bi se reklo:sve "nosimo" iz djetinjstva). Sada, kao oformljenoj licnosti, namecu mu drugo mishljenje i kazu da je ono prvo bilo pogreshno. Teshko je odrasloj osobi sa vec formiranim mishljenjem promijeniti isto. Ne samo po ovom pitanju.Tako da bi se i to trebalo racunati.Druga stvar, otac drugacije razmishlja nego majka. Niti se istim ocima se gledaju sin i kcerka ako su homoseksualci.Kcerke se lakshe prihvataju. Otac zeli nasljednika, alfu,sebi slicnogili boljeg. Majka je emotivnija.Vishe paznje poklanja najslabijem.Ali sve do trenutka kada je opstanak u pitanju. Tada ce majka instiktom zashtiti najjaceg da bi taj produziO "lozu".U ovo vrijeme,malo nas je previshe,tako "oni na vrhu" i ne zele bash da se loze produzuju...nego naprotiv,malo vishe paznja se poklanja "kontrolisanom" natalitetu. Da li to ima veze sa homo populacijom i kampanjom za iste...svako od nas moze imati svoje mishljenje.
Mozda fudina djeca nece dijeliti njegovo mishljenje, ipak treba malo vremena/generacija da se neke stvari posloze, ili ce priroda uciniti svoje, ko ce ga znati
I ovdje na forumu su izrazene generacijske razlike i mishljenjane bi valjalo da je drugacije
![]()
Nisam ja doktore bas tol’ko star.![]()
![]()
Meni je potpuno jasno da postoje ljudi koji imaju neki hrkljus u glavi, organizmu, i da se bolje osjecajau kad flautaju hargiju nekom budalasu, nego da nadje sebi finog fimejla i polako, kako to vec ide.
I ok mi je sto ih se ne proganja, maltretira, pusti ga na miru, njegov problem. Ta necemo ih danas paliti na lomaci, ipak je 2018ta.
However, to sto ih tolerisemo jer smo se civilizovali ne znaci da je ta pojava normalna. Evo malo prije gledam u parku, to nemam kakvih dupeta nema, utegnute u joga pantalone, sifoni tarlahaju goredole tamovamo, da ti oci stanu. I on oSo u neki pederski bar i zaljubio se u djejmsa?
Ma nije normalan da bog kaze,
Nace pfizer jednog dana tabletu i za to, marni ovo tri put na dan, mjesec dana, i bices k’o nov, ogadice mu kitu.
Haja, isto sto imaju one za cigare, nema sanse da je zapalis, mozes samo dusu povratit vani, tako ce i to.
Ne vjeruj fudi,podvalice ti ove za kitu.Boemica wrote:Fudo387 wrote:haubica_i_to_teshka wrote:Poshto je drug @fudo slikovito opisao svoje vidjenje (imam tu sliku pred ocima).
)nekih generacija.
![]()
![]()
Meni je potpuno jasno da postoje ljudi koji imaju neki hrkljus u glavi, organizmu, i da se bolje osjecajau kad flautaju hargiju nekom budalasu, nego da nadje sebi finog fimejla i polako, kako to vec ide.
I ok mi je sto ih se ne proganja, maltretira, pusti ga na miru, njegov problem. Ta necemo ih danas paliti na lomaci, ipak je 2018ta.
However, to sto ih tolerisemo jer smo se civilizovali ne znaci da je ta pojava normalna. Evo malo prije gledam u parku, to nemam kakvih dupeta nema, utegnute u joga pantalone, sifoni tarlahaju goredole tamovamo, da ti oci stanu. I on oSo u neki pederski bar i zaljubio se u djejmsa?
Nace pfizer jednog dana tabletu i za to, marni ovo tri put na dan, mjesec dana, i bices k’o nov, ogadice mu kitu.
Haja, isto sto imaju one za cigare, nema sanse da je zapalis, mozes samo dusu povratit vani, tako ce i to.
Nabavi mi to za cigare
HAVANA wrote: Ne vjeruj fudi,podvalice ti ove za kitu.
Ja nešto kontam, ja bi opet nju zapalila taman kad bi crkla.Fudo387 wrote:Ma imas to i u Bosni, mislim da ima.
Chantix.
al vidi, neki džejms će prošetati parkom i pomisliti: pored ovoliko dobrih frajera, fudo se munta sa ženama i ok, mogu ga tolerisati, al nije normalan da bog kaže..Fudo387 wrote:
![]()
Pa je, ima smisla, u pravu si.medvjed23 wrote:al vidi, neki džejms će prošetati parkom i pomisliti: pored ovoliko dobrih frajera, fudo se munta sa ženama i ok, mogu ga tolerisati, al nije normalan da bog kaže..Fudo387 wrote:
![]()
i šta ćemo sad? džejms nije normalan jer ti tako kažeš.. ti nisi normalan jer džejms tako kaže.. ili ste možda obojica normalni, jer dozvoljavate jedan drugom da živite kako vam je ćeif?
Ma nema sanse, to ti pojebe neke zice u glavi, nema teorije da zapalis.Boemica wrote:Ja nešto kontam, ja bi opet nju zapalila taman kad bi crkla.Fudo387 wrote:Ma imas to i u Bosni, mislim da ima.
Chantix.
haha pa sama ova recenica je za poginut od smijeha, cuj sa zetom i sinombroj dva wrote: Ne bi jarane, ni u snu mi ne pada na pamet da će živjeti sa mnom nakon 20e...
A to bi bio spreman popit kafu sa zetom i sinom, to da.
kume/rode,znaci bratemedvjed23 wrote:al vidi, neki džejms će prošetati parkom i pomisliti: pored ovoliko dobrih frajera, fudo se munta sa ženama i ok, mogu ga tolerisati, al nije normalan da bog kaže..Fudo387 wrote:
![]()
i šta ćemo sad? džejms nije normalan jer ti tako kažeš.. ti nisi normalan jer džejms tako kaže.. ili ste možda obojica normalni, jer dozvoljavate jedan drugom da živite kako vam je ćeif?