Ne razumijem kakav ti je argument da im je država dozvolila? Koja država? Bosna i Hercegovina?Bloo wrote:Drzava im je dozvolila brak.Idemedosumom wrote:Pa priroda se pobrinula i za homoseksualce, ali njima želiš zakonom pomoći. Why?
Incestoidnim nije.
Da li mozemo da razlucimo ovo?
Dvije lezbejske partnerice mogu imati djecu. Dva muskarca isto uz surogat majku.
Njihova je dobra.volja ako zele da usvoje.
Priroda se takoder pobrinula i za heteroseksualce da imaju neplodnost. Da li njima.ukinuti pravo da usvajaju?
Priroda se nije pobrinula da incestoidni heteroseksualni parovi nemaju djece. Trudnoca je moguca. Sa posljedicama.
Zabrinjavajuce je da se dovodi u istu ravan zelja dvoje ljudi da usvoje dijete i inbreeding.
Why not. Legalizirajmo inbreeding (koji je svejedno prisutan u manjim zajednicama, neplanski) i to od prvog koljena. Cak i sa legalizacijom inbreedinga, pocevsi od prvog koljena, imamo pozitivne efekte - manju plodnost i ostale vesele posljedicr, tak da, kao sto rekoh, in the long run....nemaju sanse.
Ne odgovori mi. Na koje se.ostale grupacije.osim ove dvije referiras?
Lezbejke mogu roditi sebi, muškarci mogu uz surogat majku, što će im onda brak i usvajanje?
Zašto ne dopustiti incestoidnim parovima da se mogu vjenčati pa tako i djecu usvajati, kako ne bi morali rizikovati inbreedingom?
Isto mi je zanimljivo poređenje s hetero ljudima koji uslijed raznih fizičkih poremećaja ne mogu imati djecu. Znači da je i homoseksualnost poremećaj, samo ne fizičke prirode?
Što se tvog pitanja tiče, znaš ti dobro na koje grupacije mislim.