Sta biste uradili s njima?
Potrosili, donirali, racionirali?
Da li biste to pokusali sakriti, da li bi rodbinu ukljucili u "omascivanje"
P.S.
nadam se da nije bila ovakva ili slicna tema
EDIT: Jackpot je 8 miliona Eura
a zasto ne bi mogao uzivati citav zivot umjesto godinu dana (pa kad umres da umres, nebitno)sema911s wrote:jedan je zivot bolje ga potrosit na kurve alkohol zajebanciju nego cekat da ti doktor zabije plasticnu cjevcicu da mozes da seres,.
ako imas mogucnost da zivot provedes sa max uzivanjem iskoristi ga kako i dolikuje, svakako ces umrijeti,.,
cekaj, i ti bi, kao milioner ostao da zivis u bosni???mefistofilis wrote:ja sam nesto racunao i skontao da bi mi dva miliona (maraka, ne eura) bilo dovoljno za citav zivot u Bosni.
radio bih neki bezvezni posao 4 sata dnevno cisto da mi nije dosadno i da imam neku obavezu i to je to.
nisam uracunao kol'ko bi islo za vuvu ali bi se skontalo nesto![]()
e sad jedno pitanje:
ako sebi ne bi uzeo vise od, hajdemo reci, 2 miliona Eura, kome bih dao/donirao, gdje ulozio ostalih 6
jesi to osvojio 8 mill €?mefistofilis wrote:Dakle, dobili ste na lotu neke smijesne novce, milione i milione evrica.
Da li biste to pokusali sakriti, da li bi rodbinu ukljucili u "omascivanje"i sl.
P.S.
mefistofilis wrote:a zasto ne bi mogao uzivati citav zivot umjesto godinu dana (pa kad umres da umres, nebitno)sema911s wrote:jedan je zivot bolje ga potrosit na kurve alkohol zajebanciju nego cekat da ti doktor zabije plasticnu cjevcicu da mozes da seres,.
ako imas mogucnost da zivot provedes sa max uzivanjem iskoristi ga kako i dolikuje, svakako ces umrijeti,.,
ne bih bio tu da jesamsheilak wrote:jesi to osvojio 8 mill €?mefistofilis wrote:Dakle, dobili ste na lotu neke smijesne novce, milione i milione evrica.
Da li biste to pokusali sakriti, da li bi rodbinu ukljucili u "omascivanje"i sl.
P.S.