Hebo te ovaj forum
-
Svemirski_Jebach
#1 Hebo te ovaj forum
sad sam pisao jedan duzi post (sat vremena) i taman kad sam zavrsio htjedoh da postiram kad - puf...logirajte se - i nestade sve sto sam pisao

-
BigusDickus
Ma znam, desava se, ali ima lijeka.
Ulogiras se i onda Back, Back, dok te ne vrati na tvoju poruku. Onda opet na Potvrdi i rijesen problem.
Ulogiras se i onda Back, Back, dok te ne vrati na tvoju poruku. Onda opet na Potvrdi i rijesen problem.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6 Re: Hebo te ovaj forum
svaki put prije postiranja sve kopiramSvemirski_Jebach wrote:sad sam pisao jedan duzi post (sat vremena) i taman kad sam zavrsio htjedoh da postiram kad - puf...logirajte se - i nestade sve sto sam pisao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Svemirski_Jebach
profesore - upravo obratno - kao i obicno
Done - moze bit' da je cenzura...ko ce ga znat??!
Pitam se: Zasto uvijek najglasnije pjevaju oni ciji su glasovi najruzniji?

Done - moze bit' da je cenzura...ko ce ga znat??!
Pitam se: Zasto uvijek najglasnije pjevaju oni ciji su glasovi najruzniji?
-
Svemirski_Jebach
stocharu - ocekujem kolektivno zaljenje
praceno naricanjima sa sto mracnijim tonovima crne boje na pocetnoj stranici foruma...
trazim li previse??
trazim li previse??
-
BigusDickus
Ma frustracija je to, znam... ali mogao si se posluziti ovim mojim receptom...
...a ni komijev fol nije los...Prije nego sto pritisnes "Potvrdi", jednom Ctrl+A pa Ctrl+C i nema brige da ce masterpiece zavrsiti u elektronskim bespucima, bez mogucnosti da ikad bude vidjen i pocascen paznjom, koje je dostojan...(sto se nasra, da izvines
)
...a ni komijev fol nije los...Prije nego sto pritisnes "Potvrdi", jednom Ctrl+A pa Ctrl+C i nema brige da ce masterpiece zavrsiti u elektronskim bespucima, bez mogucnosti da ikad bude vidjen i pocascen paznjom, koje je dostojan...(sto se nasra, da izvines
-
Svemirski_Jebach
nisi ti toliko los biguseBigusDickus wrote:Ma frustracija je to, znam... ali mogao si se posluziti ovim mojim receptom...![]()
...a ni komijev fol nije los...Prije nego sto pritisnes "Potvrdi", jednom Ctrl+A pa Ctrl+C i nema brige da ce masterpiece zavrsiti u elektronskim bespucima, bez mogucnosti da ikad bude vidjen i pocascen paznjom, koje je dostojan...(sto se nasra, da izvines)
- manijak1
#12 Re: Hebo te ovaj forum
Nije kriv forumSvemirski_Jebach wrote:sad sam pisao jedan duzi post (sat vremena) i taman kad sam zavrsio htjedoh da postiram kad - puf...logirajte se - i nestade sve sto sam pisao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ili si i to zaboravio ??????