Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako da nazovem grupu? Jel neko ima dobar prijedlog. Mozda da ovu recenicu stavim kao naslov: "Kad bih imao samo par ovaca, vrijedilo bi živjeti i životu se radovati”. Ili mozda "Pomozimo porodici Hodzic......."
ahmed_dv wrote:Kako da nazovem grupu? Jel neko ima dobar prijedlog. Mozda da ovu recenicu stavim kao naslov: "Kad bih imao samo par ovaca, vrijedilo bi živjeti i životu se radovati”. Ili mozda "Pomozimo porodici Hodzic......."
Ova prva je mnogo jaca, mislim da bi privukla vise raje... Ovo "pomozimo..." mi je nekako vise izlizano... Puno ima ovakvih akcija i makar one koje sam ja vidjala pocinju sa "pomozimo..."
ahmed_dv wrote:Kako da nazovem grupu? Jel neko ima dobar prijedlog. Mozda da ovu recenicu stavim kao naslov: "Kad bih imao samo par ovaca, vrijedilo bi živjeti i životu se radovati”. Ili mozda "Pomozimo porodici Hodzic......."
ovaj prvi naslov mi je predug, a ovaj drugi previse uopcen. mozda: San o ovci - pjesnicki zvuci, a mozda privuce i neke gurmane..
a u podnaslovu recenica "kad bih...".. sta mislite?
Cuj "san o ovci" e jbg to straasno i smijesno zvuci u isto vrijeme pa ne pises bajku
Imaju li oni kucu? Mislim kad se nabave ovce i sve to nije bas tesko sklepat stalice kakve
Ljudi sad ulaze u detalje-dajte ljudima da se krava i ovce kupe a o stali i Garovu moze se kasnije. Pretpostavljam da je kuca na slikama njihova a ima nekakava ko stala pred anyways.
Ja moram reci da dosta ljudi na fejsu uopste ne gleda grupe u koje se uclanuje, samo pritisne uclani se i to je to.
A naslov def. prvi.
ovo san o ovci zvuci previse kao neka zajebancija.
Ali ako od ljudi koji se uclane bar 5 njih donira nesto bice velika stvar
Cini mi se da je opcija "Haram im bilo..." ili "Kad bih imao samo par ovaca, vrijedilo bi živjeti i životu se radovati”. Ova prva je dobila malo vise glasova pa cu ja nju postaviti. I meni se svidja a kao sto je vec receno to je to sto je nas privuklo na ovu temu.
Brojevi racuna su:
EVO RACUNA....obadva su napravljena -otvorena u intesa sanpaolo banci
racun za domace uplate u km-ovima....
primalac/primatelj: Ajdin Čubro 867434-22-25606
Račun primaoca: 1540010000001910
Svrha uplate...sta god se upise zna se za sta pare idu
Devizni racun:Uplate izvršiti na račun:
INTESA SANPAOLO BANKA BOSNA I HERCEGOVINA
OBALA KULINA BANA 9a, 71000 SARAJEVO,BIH
Za sve one koji zele da novce posalju preko Western uniona ili MoneyGram-a, neka me o "posiljci" obavjestena PP, ili na broj telefona 00387 61 788614, a posiljku nek salju na :
Ajdin Čubro
ulica Alije Izetbegovića 14, 71370 Breza
Evo i mene, dragi forumaši, dobri LJUDI ! Vratija se Šime...
Svaka tema koju pokrene naš Ahmed privlači pažnju forumaša i stranice se brzo pune jedna za drugom, ali ova je zaista nešto posebno. Moje je mišljenje da je žestoki naslov "Haram im bilo..." učinio svoje da na nas sviju mobilizira na ovoj temi, ali pošto je tema poprimila sasvim drugi, humanitarni karakter, mislim da ne treba više da se osvrćemo na one kojima je namjenjen naslov. Samo iz tog razloga glasam za svaki drugi naslov za FB.
Edit: Dok ja napisa svoje mišljenje, pojavi se grupa na FB ! Drugi put ću biti brži.
danas nisam stigao otici do banke. nije kasno u ponedeljak? do tada cu mobilizovati rodbinu i kolege sa posla pa ce biti vise para. imam i nesto robe ako to moze pomoci, samo ja sam u mostaru. ako neko bude slucajno dolazio u mostar neka mi se javi.
5ar5rovic wrote:Evo i mene, dragi forumaši, dobri LJUDI ! Vratija se Šime...
Svaka tema koju pokrene naš Ahmed privlači pažnju forumaša i stranice se brzo pune jedna za drugom, ali ova je zaista nešto posebno. Moje je mišljenje da je žestoki naslov "Haram im bilo..." učinio svoje da na nas sviju mobilizira na ovoj temi, ali pošto je tema poprimila sasvim drugi, humanitarni karakter, mislim da ne treba više da se osvrćemo na one kojima je namjenjen naslov. Samo iz tog razloga glasam za svaki drugi naslov za FB.
Edit: Dok ja napisa svoje mišljenje, pojavi se grupa na FB ! Drugi put ću biti brži.
Ne bih se u potpunosti složila s tobom, ja mislim da treba da ostane "HARAM IM BILO", da se pokaže kako se može udružiti u istoj namjeri (ne znajući ko je srbin, musliman ili hrvat) i učiniti čudo! To smo mi postigli ovdje i upravo ovo treba biti škola svim našim političarima što pokušavamo da ispravimo Drinu koju su oni iskrivili...
E baš im haram bilo!
A vama narode moj dragi svaka čast!
danas nisam stigao otici do banke. nije kasno u ponedeljak? do tada cu mobilizovati rodbinu i kolege sa posla pa ce biti vise para. imam i nesto robe ako to moze pomoci, samo ja sam u mostaru. ako neko bude slucajno dolazio u mostar neka mi se javi.
akcija vam je cudo
Dobro dosao
Nikad nije kasno za pomoć
Pozdrav Mostaru.
Što se tice odjeće i ostalih stvari, hvala na ponudi, ali problem je transport.... a ne znamo koliko toga će biti, pa ćemo se Zdogovoriti.
sutra rano cu u Sarajevo, da prebacim neke novce sa nekih uplatnica preko Monay necega...sala, malo sam slab sa engleskim, pa da s ene provaljujem....
Takodje cu da javim stanje racuna i jednog i drugog...
edan privatnik iz Breze je danas obecao jos 150KM, koje ce ili danas ili u ponedjeljek biti uplacene....