Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
ružmarin-a

#2326 Re: Haram im bilo.....

Post by ružmarin-a »

kurty wrote:Jel imas neki mobilni....sad kasno da se bilo ko javi na ovaj fixni....
Nema na žalost
I ovo sam jedva našla preko informacija :-(
Štala: Kad bi trebala građevinska dozvola/saglasnost za gradnju niko je ne bi imao nas selu :lol: al opet treba raspitati, to je pomoćni, prateći objekat....

Isplata:Može li se radnicima platiti ovako: popuni se nalog za isplatu i napiše se svrha na nalogu: za isplatu radnicima, i tako pravdaš budžet? :? :?
a i svi ti vjerujemo :-)
bosan

#2327 Re: Haram im bilo.....

Post by bosan »

teAMICA wrote:Kauč doniran! Super izgleda, imadem i sliku. Ali nemam pojma kako ću ga prebaciti do skladišta, ako neko ima...

Imades li sliku od rodice :D :D
Ako je ocuvana ko i kauc onda jos nije sve izgubljeno :D :D :D
kurty

#2328 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

bosan wrote:
teAMICA wrote:Kauč doniran! Super izgleda, imadem i sliku. Ali nemam pojma kako ću ga prebaciti do skladišta, ako neko ima...

Imades li sliku od rodice :D :D
Ako je ocuvana ko i kauc onda jos nije sve izgubljeno :D :D :D

:thumbup: :thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol:
istina živa

#2329 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

O dragi moji,pa vi ste prava vojska spasa.Zove me neki pacijent noćas u 3,probudio me naravno i počeo naglabati o akciji,on je samo čuo a ništa vidio nije.Ja mu lijepo objasnim gdje da pogleda o akciji,kako da otvori stranicu i uz to ga zamolim da svaku stranicu pročita jer je svaka jako važna,pa da mi se onda javi.Malo sam ga smirila ali sam se slabo naspavla.Nije mi žao kad znam da ovo radim za pomoć drugima.Pravi je odmor biti uz vas.Doduše imam montažu još jedne tužne priče ali pomisao da će i ona možda imati sretan kraj daje mi snagu da idem naprijed.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Vidim da se samo pozitivne stvari dešavaju,to je dobro. :sax: Oni koji zvocaju nek crknu kad su prokleti i naopaki :x :x
kurty

#2330 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Znaci ljudi...ovako, sutra cu kontaktirati onu firmu koju je ruzmarin-a predlozila, a veceras cemo vidjeti sta je s te HAVANINE firme...
Znaci moramo-mora Edis potpisati ugovor sa tom firmom, na odredjenu vrijednost, i onda ja moram primjerak tog ugovora odnijeti gospodi koja nam je omogucila da imamo pare za stalu...Znaci mora biti firma, i volio bih da tu ne bude nikakvim zafrkancija...jer i ja sam zamoljen da prodje ovako po ZAKONU sve to...
Znaci ako imate prijedloge o firmama, onda mi javite brojeve, a ja cu ih kontaktirati i ako budu korektni, otici njima u sjediste firme da se zavrsi to sa ugovorom...
Znaci ovo MORA biti sa firmom
ANIBAS

#2331 Re: Haram im bilo.....

Post by ANIBAS »

Da bi se napravila stala zemlja na kojoj ce se graditi mora biti njegova ili mu od mame tj.1/1.
Hz 87

#2332 Re: Haram im bilo.....

Post by Hz 87 »

Kurty druže izvini. Bio sam na putu, tako da ti nisam stigao poslati broj ranije.
Firma se zove '' Tehno '' Srebrenica
tel.: 065/ 606 - 971 gosp. Mladen
HAVANA

#2333 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

Našao sam momka koji ima firmu,iz srebrenice je a živi u visokom.Doći će sutra da popričamo.
pustopoljina

#2334 Re: Haram im bilo.....

Post by pustopoljina »

naravno,za razliku od cutuka mi znamo sta znaci PO ZAKONU i transparentno.
Mačak

#2335 Re: Haram im bilo.....

Post by Mačak »

http://megaswf.com/view/fd1f21700077f02 ... 8ed0c.html

e ovo sada radi, garant, blagi prijelaz 8)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2336 Re: Haram im bilo.....

Post by ladyblue18 »

pustopoljina wrote:naravno,za razliku od cutuka mi znamo sta znaci PO ZAKONU i transparentno.
:thumbup:
Op3r4t0r

#2337 Re: Haram im bilo.....

Post by Op3r4t0r »

Ja sam negdje procitao da se kurty-jeva cura zove Lejla, a predpostavljam da se i ova lejlatab takodje zove Lejla, eh sad mene zanima hocemo njima na svadbu ici? :D

P.S. Ako i nije tako, hajmo ih spojiti :D oboje humanisti, oboje mladi i lijepi, oboje forumasi, sve idealno za staru dobru recenicu: i zivjeli sretno do kraja zivota :D
bosan

#2338 Re: Haram im bilo.....

Post by bosan »

Op3r4t0r wrote:Ja sam negdje procitao da se kurty-jeva cura zove Lejla, a predpostavljam da se i ova lejlatab takodje zove Lejla, eh sad mene zanima hocemo njima na svadbu ici? :D

P.S. Ako i nije tako, hajmo ih spojiti :D oboje humanisti, oboje mladi i lijepi, oboje forumasi, sve idealno za staru dobru recenicu: i zivjeli sretno do kraja zivota :D
Mani se sad spajanja . Ostace nam ovce pod vedrim nebom. :D :D
amrica

#2339 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

Op3r4t0r wrote:Ja sam negdje procitao da se kurty-jeva cura zove Lejla, a predpostavljam da se i ova lejlatab takodje zove Lejla, eh sad mene zanima hocemo njima na svadbu ici? :D

:shock: :shock: :? :?
kurty ima djevojku, koja se slucajno zove Lejla, kao i nasa lejlatab, i ta Lejla je na svim nasim sastancima sa kurtyi-em... fakat nidje veze...
Op3r4t0r

#2340 Re: Haram im bilo.....

Post by Op3r4t0r »

amrica wrote:

:shock: :shock: :? :?
kurty ima djevojku, koja se slucajno zove Lejla, kao i nasa lejlatab, i ta Lejla je na svim nasim sastancima sa kurtyi-em... fakat nidje veze...
E de bogati prosvjetli me, posto je sam priznao da je stidan malo sam se nasalio da bi nam se on opet malo zacrvenio :) a ti izadji na ulicu, mozda naleti neko ko prodaje humor ;)

Covjeku je puna glava oko racuna, oko stale, ovog onog, trebamo mu malo misliti skrenuti na drugu stranu bar na trenutak a ovo mi je naumpalo cisto jer se i moja cura zove Lejla :)
75440

#2341 Re: Haram im bilo.....

Post by 75440 »

Mačak wrote:http://megaswf.com/view/fd1f21700077f02 ... 8ed0c.html

e ovo sada radi, garant, blagi prijelaz 8)

Dobro je :thumbup: , samo malkice prebrzo se saltaju slike..
strongwoman

#2342 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

Evo i mene...
Prethodni postovi - nigdje veze - bez komentara...
Htjedoh vam reci ovo...

Danas sam upoznala jos jednog divnog covjeka (momka) Ajdina koji nam je podigao pare od momaka iz Chicaga... 2543,60KM
1,670.00 $
Novac ce stici do Kurty-a koji ce iste poloziti na racun, a od ovih para ide krava ili dvije (ili krava i ovce.. to cemo se vec dogovoriti)
Ova grupa momaka se vec odavno bavi humanitarnim akcijama (a ne predstavljaju nikakvo udruzenje.. znaci nesto kao i mi.. samo sto se poznaju medjusobno jos od djetinjstva). Izgradili su kucu jednom covjeku koji ima sedmero djece iz Gornjeg Vakufa i jos mnogo toga...
Zahvaljujem im se poimenicno.. Nihad Latic-Gornji Vakuf 100$, Admir Ramic-Gornji Vakuf 100$, Elmedin Ramic-Gornji Vakuf 100$
Samir Prijic-Gornji Vakuf 100$, Saban Delic-Gornji Vakuf 100$, Naim Halilic-Breza 100$, Reufik Colpa-Sarajevo 100$, Edo Ganibegovic-B.Luka 100$, Esad Kekic-Stolac 100$, Hajrudin Hajro-Sarajevo 100$, Jasmin Mrsic-Gornji Vakuf 100$, Vahida(Keka)Prijic-Gornji Vakuf 100$, Emir Prijic-Gornji Vakuf 100$, Zlatan Civic-Cayzin 100$, Enes Hataric-Donji Vakuf 40$, Nedzad Music(Tyson)-Bos. Novi 100$, Alen Sabanovic-Livno 60$, Edin Beckovic-Foca 100$
JOS JEDNOM SVAKA POHVALA...
HAVANA

#2343 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

:thumbup:
foreigndude

#2344 Re: Haram im bilo.....

Post by foreigndude »

To Chicagooooooo! Sad ja to moram preci...Lejla, sestro, u sta me uvali...

Trenutno: 1,171.81 KM (ako mi je tacna konverzija)!
bosan

#2345 Re: Haram im bilo.....

Post by bosan »

Tako se to radi u Chikagiii :thumbup: :thumbup: :D
strongwoman

#2346 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

foreigndude wrote:To Chicagooooooo! Sad ja to moram preci...Lejla, sestro, u sta me uvali...

Uh.. sto volim kad prepoznam takmicarski duh... samo naprijed :-D
bevomill77

#2347 Re: Haram im bilo.....

Post by bevomill77 »

istina živa wrote:O dragi moji,pa vi ste prava vojska spasa.Zove me neki pacijent noćas u 3,probudio me naravno i počeo naglabati o akciji,on je samo čuo a ništa vidio nije.Ja mu lijepo objasnim gdje da pogleda o akciji,kako da otvori stranicu i uz to ga zamolim da svaku stranicu pročita jer je svaka jako važna,pa da mi se onda javi.Malo sam ga smirila ali sam se slabo naspavla.Nije mi žao kad znam da ovo radim za pomoć drugima.Pravi je odmor biti uz vas.Doduše imam montažu još jedne tužne priče ali pomisao da će i ona možda imati sretan kraj daje mi snagu da idem naprijed.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Vidim da se samo pozitivne stvari dešavaju,to je dobro. :sax: Oni koji zvocaju nek crknu kad su prokleti i naopaki :x :x

Ovo me podsjeti na mene i ja sam Muniru probudila u 3, jadna zena nije mogla spavati zbog mene. Ja gledala Edisa na youtube i toliko se potresla da u opste nisam razmisljala i razlici u vremenu :D :D :D :shock: :-D :run:
Al nek nam je Edis sit i dobro to je naj vaznije hvala svima koji su doprinijeli da Edisu bude bolje :thumbup: :sax:
Last edited by bevomill77 on 22/04/2009 21:37, edited 1 time in total.
HAVANA

#2348 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

lejlatab wrote:
foreigndude wrote:To Chicagooooooo! Sad ja to moram preci...Lejla, sestro, u sta me uvali...

Uh.. sto volim kad prepoznam takmicarski duh... samo naprijed :-D

Nemojte me ljutit ,ako se naljutim skupiću cenera (10000)do sutra. :D
maybelline

#2349 Re: Haram im bilo.....

Post by maybelline »

Ljudi, jel se iko cuo sa Edisom? Mislim, znamo da vise nije gladan, ali kako se osjeca? Jel mu konacno leglo sve ovo sto se desava oko njega?
sanasa

#2350 Re: Haram im bilo.....

Post by sanasa »

Ljudi moji, prelistah nabrzaka sta se sve radilo od sinoc, super sve za 5 :thumbup:
Sutra ce Edisovu porodicu posjetiti majka moje prijateljice, inace predstavnica jednog udruzenja i vidjeće što oni mogu uraditi.....i sutra vam prenesem
njene utiske...
Ja ocekujem od 55 onaj video da postavimo na jednu web stranicu... i naravno malo pomalo skupljam parice... :D
Locked