ja progovorila wrote:
Kockice ja bih te jos nesto pita, ali nesmin kazat?! To cemo na PP.
Sta's me to pitat na PP
jesi znatizeljna
ja progovorila wrote:
a smim li te kockice ovako openly pitati ili bi ti na PP ono ko siva eminencija kockice, a sto ti velis?kockica_kockica wrote:ja progovorila wrote:
Sta's me to pitat na PP![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesi znatizeljna
ja progovorila wrote:a smim li te kockice ovako openly pitati ili bi ti na PP ono ko siva eminencija kockice, a sto ti velis?kockica_kockica wrote:ja progovorila wrote:
Sta's me to pitat na PP![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesi znatizeljna
Evo ga 2 pitanja za kockicu:kockica_kockica wrote:ja progovorila wrote:
a smim li te kockice ovako openly pitati ili bi ti na PP ono ko siva eminencija kockice, a sto ti velis?
![]()
![]()
![]()
samo ti pitaj
OBECANJE ( ludom radovanje)ja progovorila wrote:Evo ga pitanje za kockicu:kockica_kockica wrote:ja progovorila wrote:
a smim li te kockice ovako openly pitati ili bi ti na PP ono ko siva eminencija kockice, a sto ti velis?
![]()
![]()
![]()
samo ti pitaj
Sto je to sto mozes drzati i nakon sto si nekom dao?
ovo me asocira na kurvuja progovorila wrote: Velika usta imam, glasan sam, ali nikoga ne ogovaram, iako imam posla sa svakakvim prljavštinama. Tko sam ja??!!
postavljajuci temu i svoj problem vec si dala pravo drugima da na jedan nacin 'zabadaju' nos u tvoj zivot i djele ti savjetemilimaj wrote:Vidno iznerviranapo hiljaditi put morala sam negdje napisati svoje mišljenje. Ne znam da li još neko na ovom svijetu ima problem sa ljudima koji misle da mogu i da im je dozvoljeno da svoj nos zavlače i nečiji život i tako ''rješavaju probleme''. Ja sam toliko postala osjetljiva i iznervirana na tu temu i te ljude. Uvijek znaju šta je za drugog dobro ili čak idealno a i sami grcaju u g...... do guše. Natjeraju me da budem toliko drska i bezobrazna da se i sama iznenadim kako se znam izopačiti od bijesa. Posebno kada se priča svodi na ljubavni život. Svi znaju kakav momak bi bio najbolji za mene! Svi znaju šta bi meni bilo najbolje u životu da radim! Svi drugi znaju koja bi mi boja kose najbolje stajala itd!!!! Naprosto ludim od takvih ljudi i komentara.
Da li sam usamljena u ovome ili ima možda i drugih ''nesrećnika''???
Izgleda da ovdje i niste baš skontali temu??? Ne mislim da sam dala pravo drugima da guraju nos u moj život niti to na bilo koji način mogu ovim putem. Nego me interesuje da li i drugi ljudi imaju istih gnjavatora u životu i kako rješavaju ''taj problem''. A to šta je moj konkretan problem - to sigurno neću dijeliti na bilo kojem forumu. Bezveze mi je! Nepoznajemo se da bi vodili takve razgovore.black wrote:postavljajuci temu i svoj problem vec si dala pravo drugima da na jedan nacin 'zabadaju' nos u tvoj zivot i djele ti savjetemilimaj wrote:Vidno iznerviranapo hiljaditi put morala sam negdje napisati svoje mišljenje. Ne znam da li još neko na ovom svijetu ima problem sa ljudima koji misle da mogu i da im je dozvoljeno da svoj nos zavlače i nečiji život i tako ''rješavaju probleme''. Ja sam toliko postala osjetljiva i iznervirana na tu temu i te ljude. Uvijek znaju šta je za drugog dobro ili čak idealno a i sami grcaju u g...... do guše. Natjeraju me da budem toliko drska i bezobrazna da se i sama iznenadim kako se znam izopačiti od bijesa. Posebno kada se priča svodi na ljubavni život. Svi znaju kakav momak bi bio najbolji za mene! Svi znaju šta bi meni bilo najbolje u životu da radim! Svi drugi znaju koja bi mi boja kose najbolje stajala itd!!!! Naprosto ludim od takvih ljudi i komentara.
Da li sam usamljena u ovome ili ima možda i drugih ''nesrećnika''???
isti sam ti.Gospoda Ministarka wrote:Ja sam samo htjela da dodam na ovu temu da volim svasta da znam, a i ljudi mi vjeruju (imam ne iskvarene oci) pa mi sve ispricaju, pa ja jos imam takav stav da ne osudujem, ponekad savjetujem, ponekad okrenem na salu zavisno od toga sta mislim da toj osobi treba u tom trenutku... a meni je to zadovoljstvo.
krace rechenoChmoljo wrote:
isti sam ti.
ne tračam (puno), ali volim sve znati![]()
što bi rekla jedna tešanjka: muzevir
ama bolan, to ti je stupnjevanje, mahaluša je ono, vrh... muzevir je malo blaži... sve zna, malo pričablack wrote:krace rechenoChmoljo wrote:
isti sam ti.
ne tračam (puno), ali volim sve znati![]()
što bi rekla jedna tešanjka: muzevirmahalusha