.Neki DJ
.Bivši Britney Spears
.Modni Dizajner u pakistanu
.Najbrži svirač klavijature
.Kompozitor
.Producent
.Tražen od strane FBI-a za povezanost sa terorizmom (nisam majke mi)
.
.
i to je otprilike to
cikular wrote:@cyprus
Tacno sam znao da ce se neko zaletiti.
![]()
Medutim, vjerujem da i sam znas da me pola foruma hoce biti, tako da
ne moras ocekivati da cu ostavljati ovako ofirne tragove.
E ovaj saljivdzija me ne bi dirnuo.Halleluhwah wrote:I više od pola, black, i više. To se hidrant podcijenio.
In Hidrant We Trust!cikular wrote:E ovaj saljivdzija me ne bi dirnuo.Halleluhwah wrote:I više od pola, black, i više. To se hidrant podcijenio.![]()
Valjda?
PipiDugaDevetka wrote:Ja sam se iznenadio kada sam ''izguglao'' ime jednog rasnog konja sa neke ergele u Francuskoj. Ima i slika. Konja.
Vidi u metle dobrog avataravjesticanametli wrote:PipiDugaDevetka wrote:Ja sam se iznenadio kada sam ''izguglao'' ime jednog rasnog konja sa neke ergele u Francuskoj. Ima i slika. Konja.![]()
![]()

Ne znam, al ako ikad upoznam nekog Hanija znaću o kome se radicikular wrote:@cyprus
![]()
ne moras ocekivati da cu ostavljati ovako ofirne tragove.
Hvala kipru na otkrivanju identiteta kolege hidranta, drago mi je da znam o kome se radi (generacija smo, ponekad se vidimo na faksu - nikad nisam posumnjao na tebe, ccccyprus wrote:Ne znam, al ako ikad upoznam nekog Hanija znaću o kome se radicikular wrote:@cyprus
![]()
ne moras ocekivati da cu ostavljati ovako ofirne tragove.![]()
nellington wrote:
Hvala kipru na otkrivanju identiteta kolege hidranta, drago mi je da znam o kome se radi (generacija smo, ponekad se vidimo na faksu - nikad nisam posumnjao na tebe, ccc)
Ne bih da otkrivam koja sam godina, ali poznajem gorepomenutog, tako da mislim danellington wrote:Ja sam ozbiljan čo'ek: zato da razjasnimo, ako nisi gorepomenuti H., da li si u istoj generaciji, pošto jesi na istom odsjeku.
nađu se bogme i tvoji accountovi na drugim forumima, video snimci na youtube i sličnohakazvaka wrote:vecinom web stranice koje sam radio![]()
Mission completeHani
From Wikipedia, the free encyclopedia
Hani can refer to:
Hani people, an ethnic group of China and Vietnam
Hani language, the language of many Hani people
Hani (producer), a record producer and remixer from New York City
Hani, Iceland, an island in Iceland part of the Vestmannaeyjar islands
Hani, Turkey, a district of Diyarbakır Province in Turkey
Hani, Ghana, a town in Wenchi District, Brong Ahafo Region, Ghana
Chris Hani, a former leader of the South African Communist Party, and the Chris Hani District Municipality and Chris Hani Baragwanath Hospital named for him
Hani Abdul Muslih al Shulan, Yemeni detainee in the United States Guantanamo Bay Naval Base
Hani Naser, a musician from Jordan
Hani (god), a minor god of the Babylonians and Akkadians