Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Toy wrote: ↑13/05/2026 14:35
Pozdrav, hocu u hercegovini da pravim bazen 8x4x1.5.
Imate li nekih linkova da pogledam i zatrazim ponude?
Dodatno, da li raditi foliju ili plocice? Iskustva?
Pravim bazen istih dimenzija kao ti i imam ista pitanja Samo znam da neću foliju, ići će ili keramika ili boja. Ovi što rade bazene su uglavnom prevaranti, treba se dobro paziti, ja ću raditi samostalno tj. drug mi je napravio 3-4 bazena pa ćemo zajedno ja i on. Ako bude koštao ispod 50k biću sretan
Toy wrote: ↑13/05/2026 14:35
Pozdrav, hocu u hercegovini da pravim bazen 8x4x1.5.
Imate li nekih linkova da pogledam i zatrazim ponude?
Dodatno, da li raditi foliju ili plocice? Iskustva?
Pravim bazen istih dimenzija kao ti i imam ista pitanja Samo znam da neću foliju, ići će ili keramika ili boja. Ovi što rade bazene su uglavnom prevaranti, treba se dobro paziti, ja ću raditi samostalno tj. drug mi je napravio 3-4 bazena pa ćemo zajedno ja i on. Ako bude koštao ispod 50k biću sretan
Jesi uspio sta?
Ne još, promjena plana, moram raditi ozbiljniji bazen (vjerojatno 12x5) i to ću vjerojatno krenuti u oktobru
Jesi uspio sta?
Ne još, promjena plana, moram raditi ozbiljniji bazen (vjerojatno 12x5) i to ću vjerojatno krenuti u oktobru