Grad = Sarajevo

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

danas se osjecam bolje... :-D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

A i sunce sja...Uh jebes Dinu Merlina :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hey

Post by hey »

Svemirski_Jebach wrote:danas se osjecam bolje... :-D
a sta bi sa juce?
space pronadje me sa textom
neces verovati, mene su moji, koji su fax zavrsli u Sa nekako "navukli" na taj grad...a onda se desi ljubav u njemu i eto... valjda da se dopuni prekinuti krug
p.s. glede koriti, mogli bi poceti s tim sto ne bi nista bacali, onda se ne bi imalo sta cistiti
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

hey wrote: p.s. glede koriti, mogli bi poceti s tim sto ne bi nista bacali, onda se ne bi imalo sta cistiti
:P Vi nikako da skuzite sto se kod nas smece baca u Miljacku. :P
:roll: To je zbog toga sto Miljacka pripada crnomorskom slivu. Daklem, ........ cilj je da Beograd ima prljavu rijeku. :D :D :D
havetinja

Post by havetinja »

jeste, sramota je bacati otpatke ....

ali sticem dojam da je jos veca sramota cistiti ih. :oops: . jebiga, mi na kompjuterima kuckamo a da smece ispred svojih vrata cistimo :cry: ..fakat ne ide. nije to nas nivo :wink: .

eno ga tamo kro rad...a mi cemo im napravit studiju kako se ispravno drzi lopata
:D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

nisam to rekao...

htjedoh reci da ako mi budemo cuvali ono sto se uradi (sto urade oni kojima je to posao) bice puno manje posla i za njih i rezultati ce biti mnogo vidljiviji... :roll:
havetinja

Post by havetinja »

postoje mjesta u kojima vlasti nalazu da osoba koja je dozivjela neku prekretnicu u zivotu, ima obavezu npr : posaditi drvo. dakle, diplomiras, udjes u brak ili dobijes dijete, obavezan si posaditi drvo odredjene vrste na za to predvidjenom mjestu. nije neki trosak, nije ni neki napor a ispod drveta stoji tvoje ime, ili ime tvog djeteta. znacilo bi to , eto, za ovaj grad, nekih 5000 sadnica godisnje.

zasto ljudi kod nas sve prihvacaju kao kaznu?
Post Reply