Grad = Sarajevo
-
Svemirski_Jebach
danas se osjecam bolje... 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
A i sunce sja...Uh jebes Dinu Merlina

-
hey
a sta bi sa juce?Svemirski_Jebach wrote:danas se osjecam bolje...
space pronadje me sa textom
neces verovati, mene su moji, koji su fax zavrsli u Sa nekako "navukli" na taj grad...a onda se desi ljubav u njemu i eto... valjda da se dopuni prekinuti krug
p.s. glede koriti, mogli bi poceti s tim sto ne bi nista bacali, onda se ne bi imalo sta cistiti
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
hey wrote: p.s. glede koriti, mogli bi poceti s tim sto ne bi nista bacali, onda se ne bi imalo sta cistiti
-
havetinja
jeste, sramota je bacati otpatke ....
ali sticem dojam da je jos veca sramota cistiti ih.
. jebiga, mi na kompjuterima kuckamo a da smece ispred svojih vrata cistimo
..fakat ne ide. nije to nas nivo
.
eno ga tamo kro rad...a mi cemo im napravit studiju kako se ispravno drzi lopata

ali sticem dojam da je jos veca sramota cistiti ih.
eno ga tamo kro rad...a mi cemo im napravit studiju kako se ispravno drzi lopata
-
Svemirski_Jebach
nisam to rekao...
htjedoh reci da ako mi budemo cuvali ono sto se uradi (sto urade oni kojima je to posao) bice puno manje posla i za njih i rezultati ce biti mnogo vidljiviji...
htjedoh reci da ako mi budemo cuvali ono sto se uradi (sto urade oni kojima je to posao) bice puno manje posla i za njih i rezultati ce biti mnogo vidljiviji...
-
havetinja
postoje mjesta u kojima vlasti nalazu da osoba koja je dozivjela neku prekretnicu u zivotu, ima obavezu npr : posaditi drvo. dakle, diplomiras, udjes u brak ili dobijes dijete, obavezan si posaditi drvo odredjene vrste na za to predvidjenom mjestu. nije neki trosak, nije ni neki napor a ispod drveta stoji tvoje ime, ili ime tvog djeteta. znacilo bi to , eto, za ovaj grad, nekih 5000 sadnica godisnje.
zasto ljudi kod nas sve prihvacaju kao kaznu?
zasto ljudi kod nas sve prihvacaju kao kaznu?