Znaaaaaam daaa sam kao golub u kandžama jastreba
vjerovatno je najbolje rješenje zastaklit balkon... ali ne i najjeftinije

Ima to kupiti i na baterije.♥ Julianna ♥ wrote: A šta kad ne puše vjetar?

A ljudi moji, ovaj CD ce svemu posluzit'.kockica_kockica wrote:
I tako od tad je proslo pravooo puno vremena a mala leteca neman se konstano vraca na moj i balkon i sere li sere po njemu... vise i ne znam sta sam sve radila ne bih li ih otjerala, od zavjese koju sam montirala preko cijelog otvora ( a oni bi nalazili ulaz nekako i izlaz sa balkona nikako pri tom su kakili do ludila) do famoznog CD-a da ih otjera ( nema sanse stavljala sam po 5-6 CD-ova i oni su opet dolazili i kakili do granice nemoguceg
)
♥ Julianna ♥ wrote:Čuj CD da okačim?I gdje ću onda pritisnut' PLAY?
![]()
Dobro nisi rekla portabl TV da okačimo![]()
Skyfox wrote:Oko mene su sve zgrade nadozidali i kompletna populacija golubova se naselila u unutrasnjost nase zgrade, i haj i ne smrdi toliko koliko su glasni ujutro kad se spremam na posao, zaglusujuci su kad se probude i pocnu gugutat![]()
dode mi da zagradim otvore al mi zao opet kad im je to jedina lokacija gdje se mogu skloniti...
Skyfox wrote:moramo se nauciti toleranciji ba
eh pa eto nemozes reci da je sve lose s njihove strane, salju ti good vibrationskockica_kockica wrote:Skyfox wrote:moramo se nauciti toleranciji ba
bojim se ako budem gledala kako se oni khm khm da ce se i meni htjeti isto to khm khm![]()
![]()
zato ja njih tjeram
![]()
![]()
![]()
![]()
Skyfox wrote:eh pa eto nemozes reci da je sve lose s njihove strane, salju ti good vibrationskockica_kockica wrote:Skyfox wrote:moramo se nauciti toleranciji ba
bojim se ako budem gledala kako se oni khm khm da ce se i meni htjeti isto to khm khm![]()
![]()
zato ja njih tjeram
![]()
![]()
![]()
![]()
Skyfox wrote:khm nemas s kim... hmmm paaa... znas kako kazu sam svoj majstor