Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
-
HAMZABUZIM
#1 Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
Neznam ako postoji slican thread ja ga nisam mogao naci pa ako postoji molim admina da ovaj izbrise. Uglavnom, mnogo puta naidjem na ljude (muskarce) u 40-im godinama koji za sebe kazu da su jos vrlo mladi. Nerijetko ces ih vidjeti sa momackom frizurom, nausnicama i "mladjahnom" odjecom i to iako su u braku. Za 30-te da ne govorim. Isto vazi i za zene. Zena od 40 godina oblaci se da joj se vidi pola memi, kratke suknje, haljine....
Neki kazu imas mladice od 20ak godina koji su smotani i neznaju ni gdje se nalaze dok istovremeno imas takodje mladice u 20-im koji imaju kuce, auta, pare, zenu itd. Na drugu ruku imas 40-godisnjake koji jos zive sa roditeljima a imas i naravno one koji su kako kazu prosli sve i svasta i sada uzivaju.
Kakvo je vase misljenje o tome? Dali se plasite svojih godina (ako ste stariji)? Dali se 40-50-60-ogodisnjaci mogu ponasati momacki? Dali ste imali tzv krizu srednjih godina ili ste jos u 20 ili 30im pa kako gledate odnosno mislite o godinama, mladosti i starosti?
Neki kazu imas mladice od 20ak godina koji su smotani i neznaju ni gdje se nalaze dok istovremeno imas takodje mladice u 20-im koji imaju kuce, auta, pare, zenu itd. Na drugu ruku imas 40-godisnjake koji jos zive sa roditeljima a imas i naravno one koji su kako kazu prosli sve i svasta i sada uzivaju.
Kakvo je vase misljenje o tome? Dali se plasite svojih godina (ako ste stariji)? Dali se 40-50-60-ogodisnjaci mogu ponasati momacki? Dali ste imali tzv krizu srednjih godina ili ste jos u 20 ili 30im pa kako gledate odnosno mislite o godinama, mladosti i starosti?
- insomnia78
#2 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
Pa naravno da si mlad u cetrdesetima. Sta fali bgt nausnicama i momackoj frizuri?
- Blixen
#3 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
sta fali zivit sa mamom, ona najbolje zna sta ja volim i to mi kuha
zena hoce para, a mama me ponekad pogura sa cenerom
- pustopoljina
#4 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
insomnia78 wrote:Pa naravno da si mlad u cetrdesetima. Sta fali bgt nausnicama i momackoj frizuri?
-
Seyfo
#5 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
FGR sa 40 g živi sa mamom i naj je pametniji. Niko mu ne mere pera odbit ni po kom pitanju. Sve zna o braku i porodici a niđe ništa na vidiku, o stanovima i kreditima a niđe ništa ni na mapi, o svim gradovima i zemljama a kanton Sarajevo i Makarska mu kapak.

-
HAMZABUZIM
#6 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
insomnia..taj broj 78 je mozda godina ti rodjenja. nebitno. ako si 40-ak znaci da za 10-20 godina ces da budes senior citizen. jbg..brzo nekako
-
moonca
#7 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
..Naravno da mogu. Sta znaci u stvari -momacki.Kakvo je vase misljenje o tome? Dali se plasite svojih godina (ako ste stariji)? Dali se 40-50-60-ogodisnjaci mogu ponasati momacki? Dali ste imali tzv krizu srednjih godina ili ste jos u 20 ili 30im pa kako gledate odnosno mislite o godinama, mladosti i starosti?
.
-
demagog
#8 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
Procitaj ovu temu, dosta je zanimljiva
https://forum.klix.ba/kriza-srednjih-go ... 50863.html
https://forum.klix.ba/kriza-srednjih-go ... 50863.html
-
HAMZABUZIM
- HAVANA
#10 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
Imam ja 48 godina, i mindjusu , motor , koznu jaknu,nosim garderobu otprilike istu ko i prije 20 godina,odijelo obuko kad sam se ozenio...Kriza mi je citav zivot onda.Zivi ba kako ti se zivi,koga boli qrac sta ko misli? I zena isto,i bas mi fina tako
Sta bi trebala,povazdan u kostimima hodat?Ono brkati tata s trbuhom do zuba i debelguza mama s keceljom i krpom oko glave? Nemam nista protiv al ne zelim,ovako mi dobro.
- Dori
#11 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
Moju jaranicu mala pitala sta su to pederi. Ona joj rekla:"Ma ono nose mindjuse, puse..." Pogubila se jadna, nije znala sta da kaze.HAVANA wrote:Imam ja 48 godina, i mindjusu , motor , koznu jaknu,nosim garderobu otprilike istu ko i prije 20 godina,odijelo obuko kad sam se ozenio...Kriza mi je citav zivot onda.Zivi ba kako ti se zivi,koga boli qrac sta ko misli? I zena isto,i bas mi fina takoSta bi trebala,povazdan u kostimima hodat?Ono brkati tata s trbuhom do zuba i debelguza mama s keceljom i krpom oko glave? Nemam nista protiv al ne zelim,ovako mi dobro.
I mala otisla kod nane i rekla:"Joj nane, pa ti si pravi peder"
-
moonca
#12 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
...nista bez kozne jakne....HAVANA wrote:Imam ja 48 godina, i mindjusu , motor , koznu jaknu,nosim garderobu otprilike istu ko i prije 20 godina,odijelo obuko kad sam se ozenio...Kriza mi je citav zivot onda.Zivi ba kako ti se zivi,koga boli qrac sta ko misli? I zena isto,i bas mi fina takoSta bi trebala,povazdan u kostimima hodat?Ono brkati tata s trbuhom do zuba i debelguza mama s keceljom i krpom oko glave? Nemam nista protiv al ne zelim,ovako mi dobro.
-
moonca
#13 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
Dori wrote: Moju jaranicu mala pitala sta su to pederi. Ona joj rekla:"Ma ono nose mindjuse, puse..." Pogubila se jadna, nije znala sta da kaze.
.kad je vec mala pitala -- mislim da je mama trebala iskoristiti i objasniti joj znacenje rijeci -na ispravan nacin.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#14 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
Blixen wrote:sta fali zivit sa mamom, ona najbolje zna sta ja volim i to mi kuha
- HAVANA
#15 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
I,sta kae nana?Dori wrote:Moju jaranicu mala pitala sta su to pederi. Ona joj rekla:"Ma ono nose mindjuse, puse..." Pogubila se jadna, nije znala sta da kaze.HAVANA wrote:Imam ja 48 godina, i mindjusu , motor , koznu jaknu,nosim garderobu otprilike istu ko i prije 20 godina,odijelo obuko kad sam se ozenio...Kriza mi je citav zivot onda.Zivi ba kako ti se zivi,koga boli qrac sta ko misli? I zena isto,i bas mi fina takoSta bi trebala,povazdan u kostimima hodat?Ono brkati tata s trbuhom do zuba i debelguza mama s keceljom i krpom oko glave? Nemam nista protiv al ne zelim,ovako mi dobro.
- mO k3
#16 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
Znaci čim predjes 40 spremaj se za groba ....otpisani 
-
mali_balon
#17 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
jbte....znaci preso sam 40 i mogu komotno da se zagrnem u mezar......pa nisam umro...sad idu kurve moroti kabrioleti....lake droge alkohol.....tek sad se zivi
Jes da rastu neke nove dlake iz usiju i na ledjima, pa sijede, ali to je dokaz muskosti i zrelosti....beharam...cvatem...ali zato jos uvijek moze raflana paljba....3 4 rafala bez oraha meda i hemije.....nije da se hvalim
Jes da rastu neke nove dlake iz usiju i na ledjima, pa sijede, ali to je dokaz muskosti i zrelosti....beharam...cvatem...ali zato jos uvijek moze raflana paljba....3 4 rafala bez oraha meda i hemije.....nije da se hvalim
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#18 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
-Mama,mama...vidi,sve sam pojela
-Mrs, idi udaj se...35 ti je godina

-Mrs, idi udaj se...35 ti je godina
- mO k3
#19 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
godisnjemali_balon wrote:jbte....znaci preso sam 40 i mogu komotno da se zagrnem u mezar......pa nisam umro...sad idu kurve moroti kabrioleti....lake droge alkohol.....tek sad se zivi
- ho oponopono
#20 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
HAMZABUZIM wrote:Neznam ako postoji slican thread ja ga nisam mogao naci pa ako postoji molim admina da ovaj izbrise. Uglavnom, mnogo puta naidjem na ljude (muskarce) u 40-im godinama koji za sebe kazu da su jos vrlo mladi. Nerijetko ces ih vidjeti sa momackom frizurom, nausnicama i "mladjahnom" odjecom i to iako su u braku. Za 30-te da ne govorim. Isto vazi i za zene. Zena od 40 godina oblaci se da joj se vidi pola memi, kratke suknje, haljine....
...nemam krizu niti krize kao ni devize...imam 36 'dina ...izgledam kao da mi je 23...
...šta'š omatuhilo se, trebam sebi već si i grob uplaćivati...stajling i jelovnik prilagođavati...a haman pratiti pravila najbolje i ne disati...
- pustopoljina
#21 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
Na ovu temu imam samo jednu stvar da pitam:
Ove sto nece odijela...a recimo imaju priliku nositi ih...al' oni hoce jeans i tene..
Jeste li vi sebe ikad vidjeli u odijelu?
Pa ljudi moji, to tako zna dobro izgledati...
Nosili ste tene citav zivot, sta ce vam odijelo kad ostarite?
Sto ne bi ponekad se upicanili da se sami u sebe zaljubite?
Nosi ga kad si najmuzevniji, kad ti je bog dao
Sta ste svi toliko protiv?
Ove sto nece odijela...a recimo imaju priliku nositi ih...al' oni hoce jeans i tene..
Nosi ga kad si najmuzevniji, kad ti je bog dao
-
mali_balon
#22 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
mO k3 wrote:godisnjemali_balon wrote:jbte....znaci preso sam 40 i mogu komotno da se zagrnem u mezar......pa nisam umro...sad idu kurve moroti kabrioleti....lake droge alkohol.....tek sad se zivi
Jes da rastu neke nove dlake iz usiju i na ledjima, pa sijede, ali to je dokaz muskosti i zrelosti....beharam...cvatem...ali zato jos uvijek moze raflana paljba....3 4 rafala bez oraha meda i hemije.....nije da se hvalim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam kod tebe....kod mene na dnevnoj bazi......
- HAVANA
#23 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
A gdje da idem u odijelu? Nakav ko sav na note se osjecam.Kad mene vidite u odijelu,neko se zenipustopoljina wrote:Na ovu temu imam samo jednu stvar da pitam:
Nosi ga kad si najmuzevniji, kad ti je bog dao![]()
- insomnia78
#24 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
Ma hajte molim vas. Mogu pojest, popit i poklopit a bgm i posmrkati malo koji pionir mi moze na crtu
Evo jedna od gospodje koja bi da je rodjena u USA bila sahranjivana ko Areta
Evo jedna od gospodje koja bi da je rodjena u USA bila sahranjivana ko Areta
- HAVANA
#25 Re: Godine, Mladost, Starost, Krize srednjih godina itd....
Nemoj da ti ja dodjem pas vidit.