Haman... ja sad nadoso kad procita tvoj postblack wrote: ↑20/06/2024 18:14predpostavljam da trolasmk ultra wrote: ↑19/06/2024 23:59 Kakva crna tuzla i turizam trotoara nemaju
Ako hoce po bosni, ja bih ovim slijedom:
Krećemo iz Sarajeva (pretpostavljam)
Rano ujutro gas put Sarajevo Sokolac Vlasenica Zvornik niz Drinu i do Bijeljine. Na putu mozes stati u Zvorniku, na kahvu, imas uz jezero u centru fino mjesto. Picis u Bijeljinu. Spavas u Cardacima
Naredno jutro, poslije dorucka, odes do Brckog, tu bas i nemas mnogo vidjeti, kahvica, malo prijepodne uz Savu i gas dalje.
Spustas se na Sicki ili preko srebrenika, i na Doboj i Banja Luku, malo duza voznja, kahvu popijes u Gracanici (u gradu)
Nocis u BL
Budes cijeli dan u BL, pred vecer ides u Bihac, tu nocis, budes po danu tu, spavas u Kostelskom, blizu ti je ostrozac, picis malo po Bihacu.
Iz Bihaca u Travnik, tu spavas
Naredno jutro provrtis se po TR, treba ti 2h za sve, ides na Prozor i Ramu, preko Novog Travnika, navecer ides u Mostar
Nocis u Mostaru
Naredni dan Mostar + Trebinje
Nocis u trebinju, i sutra se preko Bilece i Foce vracas u SA.
6 noci ako sam izbrojao
Vjeruj mi nezaboravan obilazak Bosne i Hercegovinetura ti je mrak, ono u pravom smislu te rijeci
![]()
Gdje u BiH odvesti turiste
- stubrijez
#26 Re: Gdje u BiH odvesti turiste
-
zona072
#27 Re: Gdje u BiH odvesti turiste
Hercegovina kalifornija. Mostar, Trebinje, Stolac,Počitelj, Neretva, Buna. Trebižat, Kravica, Hutovo Blato, historija, ako su vjernici Blagaj tekija, Međugorje, pećina Vjetrenica, Mogorjelo Čapljina, puno aktivnosti vezani za vodu (kupanje, skakanje, rafting, kanu i šta već ne), hrana, blizina mora, Dubrovnika. Smjetio bih se negdje u Čapljini i onda redom sve to obišao
i plus tražio još nekih skrivenih lokacija koje znaju samo domaći ljudi
- JohnnyS
#28 Re: Gdje u BiH odvesti turiste
Nije Kravice nego KravicA.
Vidim da mnogi griješe
Vidim da mnogi griješe
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#29 Re: Gdje u BiH odvesti turiste
Bogami vi ocigledno niste na pola tih lokacija bilimoimoi wrote: ↑20/06/2024 09:53 Posto su stariji ljudi u pitanju ja tu ne bih pretjerivala pogotovo ne ljeti.
Drzi se onoga sto znas. Sarajevo, vrelo Bosne, zicara, Mostar, Kravice, Pocitelj, Radimlja
Ili nac park Una
A sve odjednom sa starcima … too much
Da im ne budu glavna atrakcija nase zdravstvene istanove.
Napisao sam optimum spavanja i vozanja
Ako je lakse voziti 3h do kravica, silaziti i penjati se 200m visinske razlike po suncu do vodopada, i vratiti se u SA isti dan pa sutra u Jajce opet?
Napisite plan za 7d obilazaka po bosni, da vidim koliko znate, ili se drzite pljuvanja po svemu
Nema mi mrzih osoba od ovih sto im je konjic daleko
Dobro sam napisao, ako je cilj plandovanje, ima svaki dan ćevapa i pite pored sebilja
Ps
Ljudi od cca 60g nisu starci, barem ne ocekujem polupokretnu osobu
- liyf
#30 Re: Gdje u BiH odvesti turiste
A je li puno? Zakazane su pijace na Otoci uz panoramski pogled na rijeku miljacku iz BTC Merkura, pa sam isključio auto pijacu. Put je tegoba a i smrdi, pa reko da su ove na Otoci dovoljne.
- liyf
#31 Re: Gdje u BiH odvesti turiste
Hvala stvarno svima na komentarima i savjetima, i ozbiljnim i troll 
-
Naslovnica
#32 Re: Gdje u BiH odvesti turiste
Ama auto pijaca ba, kakva "Otoka"?!
Puno jeste, poprilično, pazite se džeparoša.
Ali vrijedi obići.
- muha_sa
#33 Re: Gdje u BiH odvesti turiste
Naslovnica wrote: ↑20/06/2024 21:22Ama auto pijaca ba, kakva "Otoka"?!
Ali vrijedi obići.
Ne zajebaji cojka
-
kB27
#34 Re: Gdje u BiH odvesti turiste
Top tura!mk ultra wrote: ↑19/06/2024 23:59 Kakva crna tuzla i turizam trotoara nemaju
Ako hoce po bosni, ja bih ovim slijedom:
Krećemo iz Sarajeva (pretpostavljam)
Rano ujutro gas put Sarajevo Sokolac Vlasenica Zvornik niz Drinu i do Bijeljine. Na putu mozes stati u Zvorniku, na kahvu, imas uz jezero u centru fino mjesto. Picis u Bijeljinu. Spavas u Cardacima
Naredno jutro, poslije dorucka, odes do Brckog, tu bas i nemas mnogo vidjeti, kahvica, malo prijepodne uz Savu i gas dalje.
Spustas se na Sicki ili preko srebrenika, i na Doboj i Banja Luku, malo duza voznja, kahvu popijes u Gracanici (u gradu)
Nocis u BL
Budes cijeli dan u BL, pred vecer ides u Bihac, tu nocis, budes po danu tu, spavas u Kostelskom, blizu ti je ostrozac, picis malo po Bihacu.
Iz Bihaca u Travnik, tu spavas
Naredno jutro provrtis se po TR, treba ti 2h za sve, ides na Prozor i Ramu, preko Novog Travnika, navecer ides u Mostar
Nocis u Mostaru
Naredni dan Mostar + Trebinje
Nocis u trebinju, i sutra se preko Bilece i Foce vracas u SA.
6 noci ako sam izbrojao
Vjeruj mi nezaboravan obilazak Bosne i Hercegovine
Ali za raju na motoru gdje je cilj vozati se.
- liyf
#35 Re: Gdje u BiH odvesti turiste
Meni je Otoka u srcu. Na autopijaci ima puno migranata, ne volim ih - traumatizovan sam od smrada Indijaca i boje Alžiraca, jeste racista sam i šta je problem?! Otoka je centar Sarajeva, geografski pozicionirana da je centar, kakav stup kakve auto pijace. Pusti se nebuloza i dođi vidi šta je pijaca i ciganluk na Otoki.Naslovnica wrote: ↑20/06/2024 21:22Ama auto pijaca ba, kakva "Otoka"?!
Ali vrijedi obići.