Postoji opcija gospoja i ja i opcija gospoja i ja + dvoje klinaca
Nemamo nekih posebnih prohtjeva - samo spavanjac jednu noć.
Imas kod bolnice Dubrava Vila Marija apartmani nije losa varijantatap3ah75 wrote:Sve su prilike da ću sa gospojom morati u ZG uskoro, imate li mi šta i gdje preporučiti za prespavati jednu noć.
Postoji opcija gospoja i ja i opcija gospoja i ja + dvoje klinaca![]()
tap3ah75 wrote:Sve su prilike da ću sa gospojom morati u ZG uskoro, imate li mi šta i gdje preporučiti za prespavati jednu noć.
Postoji opcija gospoja i ja i opcija gospoja i ja + dvoje klinaca![]()
Nego, kad je bio heavy metal festival ja spavao sa pjancima na Zeljeznickoj.arzuhal wrote:U Titinoj državi nisi mor'o pitat', mog'o si prespavat đe si htio...
Vala on nije za preporuke, pogotovo radi loše higijene._BataZiv_0809 wrote:Hotel Movie u Savskoj ti bude cesto na ekuponu. Nista posebno ali je jeftino, cisto i autom blizu centra.
Bio jednom prije 2-3 godine, bilo je ok. Meni je higijena jedini i najvazniji uslov. Samo staff je uzas.zizi505 wrote:Vala on nije za preporuke, pogotovo radi loše higijene._BataZiv_0809 wrote:Hotel Movie u Savskoj ti bude cesto na ekuponu. Nista posebno ali je jeftino, cisto i autom blizu centra.
Moguće da je tada bilo bolje, sada baš i nije._BataZiv_0809 wrote:Bio jednom prije 2-3 godine, bilo je ok. Meni je higijena jedini i najvazniji uslov. Samo staff je uzas.zizi505 wrote:Vala on nije za preporuke, pogotovo radi loše higijene._BataZiv_0809 wrote:Hotel Movie u Savskoj ti bude cesto na ekuponu. Nista posebno ali je jeftino, cisto i autom blizu centra.
Imam ja dvije ali vodim ovaj put gospoju.Edin H. wrote:Prodjose godine, a nemate nikakvu Zagrebcanku ili makar neku iz Varazdina da se mozete privaliti na konak
tap3ah75 wrote:
Imam ja dvije ali vodim ovaj put gospoju.Edin H. wrote:Prodjose godine, a nemate nikakvu Zagrebcanku ili makar neku iz Varazdina da se mozete privaliti na konak
A toliko hrabar nisam.