Gdje na proslavu Nove godine??

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

jasko__

#1 Gdje na proslavu Nove godine??

Post by jasko__ »

Interesuje me ima li neko neki prijedlog za neki aranžman do 100 KM...možda neko već planira negdje slično...
Recimo vidio sam da jedna agencija iz Tuzle nudi autobusom do Praga za 99 KM...ili tako neki sličan prijedlog... :thumbup:
sema911s

#2 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by sema911s »

hebes tajj docek nove godine u autobusu, bolje je ostani ovdje i razvali se za stoju,.

s
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#3 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by Zviz »

Te proslave nove godine dodju kao najdosadnij dan u godini :D

Najbolje je kod kuce s jako dobrim drustvom, kupi se nesto za maznut i cugnut i pokoji vatromet i onda poslje ponoci se ode malo do grada i to je bilo to.
jasko__

#4 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by jasko__ »

Zviz wrote:Te proslave nove godine dodju kao najdosadnij dan u godini :D

Najbolje je kod kuce s jako dobrim drustvom, kupi se nesto za maznut i cugnut i pokoji vatromet i onda poslje ponoci se ode malo do grada i to je bilo to.
Ma tako mi je svake godine...pa reko da nešto promjenimo..a nema se keša za nešto extra
Ramzess Veliki

#5 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by Ramzess Veliki »

Ispred granapa će biti pravo dobra raja ...
todd_smith

#6 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by todd_smith »

Ne kontam taj fenomen u zadnjih par godina da se nesto MORA organizovati za docek nove godine, kao da je to neki wow dogadjaj.

Raja vise koristi to za izgovor da se napije ili slicno, nego sto slave Novu Godinu, ne kontam ni sta se uopce "slavi". 31. Decembar i 1. Januar isto kao 31. januar i 1. Februar ili 31.Maj i 1. Juni.

Ako je bas do toga, onda bilo gdje samo da je raja tu.
BlackSteel

#7 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by BlackSteel »

Kod kuche, sam, kao i tri prosle kuke, rahat uz muziku koju ja hocu, sta ja hocu. Pun mi klinac vise i pijanki i supljaka. :D
jasko__

#8 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by jasko__ »

todd_smith wrote:Ne kontam taj fenomen u zadnjih par godina da se nesto MORA organizovati za docek nove godine, kao da je to neki wow dogadjaj.

Raja vise koristi to za izgovor da se napije ili slicno, nego sto slave Novu Godinu, ne kontam ni sta se uopce "slavi". 31. Decembar i 1. Januar isto kao 31. januar i 1. Februar ili 31.Maj i 1. Juni.

Ima nas koji nismo skloni alkoholu nego hoćemo da se lijepo provedemo u slobodne dane (koji je mašallah plaho puno kad radiš kod "gladnih" privatnika)...zato se svaki slobodnjak koristi maximalno... :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#9 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by Matijevic_Vlado »

BlackSteel wrote:Kod kuche, sam, kao i tri prosle kuke, rahat uz muziku koju ja hocu, sta ja hocu. Pun mi klinac vise i pijanki i supljaka. :D
hochu*
Bloo
Globalna šefica

#10 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by Bloo »

BlackSteel wrote:Kod kuche, sam, kao i tri prosle kuke, rahat uz muziku koju ja hocu, sta ja hocu. Pun mi klinac vise i pijanki i supljaka. :D
:cry:
todd_smith

#11 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by todd_smith »

jasko__ wrote:
todd_smith wrote:Ne kontam taj fenomen u zadnjih par godina da se nesto MORA organizovati za docek nove godine, kao da je to neki wow dogadjaj.

Ima nas koji nismo skloni alkoholu nego hoćemo da se lijepo provedemo u slobodne dane (koji je mašallah plaho puno kad radiš kod "gladnih" privatnika)...zato se svaki slobodnjak koristi maximalno... :D
Eh pa po toj logici, onda po danu koji ti je slobodan, upalis rostilj, odmaras i onda legnes da spavas navecer.

Ovako budan si vazdan, tek pocnes slaviti navecer i onda u 00:01, gledas oko sebe i pitas "ok i sta sad?"

:mrgreen:
zlo zlo

#12 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by zlo zlo »

doma :D

pršut, sir, grickalice, cuga, maraton neke dobre sf serije i voljena osoba :D
sema911s

#13 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by sema911s »

vani gdje god odes, em se potrosis ko foka i pri tome smrznes dupe,

i ove ko prosle par komada dobrih priatelja(umjesto neljuti se covjece nova igra se zove napij se covjece), rostilj na balkonu, PES, vatromet, petarde komsiji pod prozor, poker, kopije kubanskih cigara spremne, meza zahebancija ko i svakih nekoliko dokle izdrzimo, i spavanje kada pozelimo

prosle nebi snijeska ove esad kirlic obeca da ce nesto bit,.

to sto planiras za novu ostavis za maj, juni
groove

#14 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by groove »

gospodin :D
MOSALJOZE

#15 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by MOSALJOZE »

A zašto bi ja slavio novu godinu??Postoji li jedan dobar razlog??
todd_smith

#16 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by todd_smith »

MOSALJOZE wrote:A zašto bi ja slavio novu godinu??Postoji li jedan dobar razlog??
pa da vidi raja da imas pare za trositi, joj tebe
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#17 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by Velkoski »

Hajmo svi kod Đoleta
jasko__

#18 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by jasko__ »

Mi Bosanci, šudan narod

Od jednostavnog pitanja, odosmo u šesnaestom smjeru :bih:
Zastavnik_dzemo

#19 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by Zastavnik_dzemo »

Najjaci su ovi sto nemaju s kim pa kokentarisu kako je to glupost i sranje i bacanje para

Ja cu standardno do barlotija ili bosne ... nalit se rakijetine dok ne ispovracam sve i onda bolovat cetri dana
todd_smith

#20 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by todd_smith »

Zastavnik_dzemo wrote:Najjaci su ovi sto nemaju s kim pa kokentarisu kako je to glupost i sranje i bacanje para

Ja cu standardno do barlotija ili bosne ... nalit se rakijetine dok ne ispovracam sve i onda bolovat cetri dana
nemoj zaboraviti XS majicu i lanac oko vrata za te lokale, inace ti nece pustiti da udjes :lol:
Zastavnik_dzemo

#21 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by Zastavnik_dzemo »

Ti mi reci sta cu obuci .... za novu obavezno ide utrpana sulja sa zmajevima i isturen dizel kais
walter kurtz

#22 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by walter kurtz »

kucna atmosfera :zzzz:
Image
amiliana

#23 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by amiliana »

jasko__ wrote:Interesuje me ima li neko neki prijedlog za neki aranžman do 100 KM...možda neko već planira negdje slično...
Recimo vidio sam da jedna agencija iz Tuzle nudi autobusom do Praga za 99 KM...ili tako neki sličan prijedlog... :thumbup:
Ja sam se sinoc vratila iz Praga, a bila sam i u Bratislavi u povratku.Prag je prelijep grad toliko znamenitosti ,arhitektura jednostavno ne moguce je sve obici za jedan dan i treba malo vise hodanja .U Pragu ima glavni trg Staromistske Namisti gdje je docek Nove godine na otvorenom metrom si za 15 minuta u centru ,a ako se odlucis za klubove ima Duplex nalazi se u Vaclavske namesti ima i Karlovy Lazne to je ujedno najveci klub u srednjoj evropi ali iskreno meni nije nesto.A sto se tice Bratislave ona je nesto posebno manja od Praga ali prije Bozica i Nove godine je sva ukrasena u centru su postavljeni standovi gdje se moze probati kuhano vino i punc standovi sa suvenirima i slatkisima i bozicnim ukrasima u centru ima veliko bozicno drve koje svijetli u hiljadu boja dosta vise ukrasena nego Prag uglavnom sto god da odlucis neces se pokajati ja sam dosta putovala i oduvijek mi je bila zelja Prag ta mi se zelja i ostvarila i mnogo je lijep grad.

Ja bih putovala opet negdje za Novu godinu da nemam obaveza iza nove pa sam sad isla jer poslije necu moci .
cenecimoveocino

#24 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by cenecimoveocino »

Ja sam proslu samo cekao 00:00 da se registrujem na forum :sax:
Posto je moj zivotni cilj ispunjen leci cu oko 22:00 kao i uobicajno,nema razloga da ostajem duze :zoka:
razonoda

#25 Re: Gdje na proslavu Nove godine??

Post by razonoda »

jasko__ wrote:

Nebih da ti kvarim raspolozennje ali mi zapara oci ovo--gladnih privatnika---. mozda da ti novogodisnja zelja bude ---da bog pozivi gazdu sto te zaposli i dozvoli da slavish bar jednom u godini. :roll: nadji temu --kako do posla---- :-D
Post Reply