Gdje kupiti kucno biciklo??
- beco
#1 Gdje kupiti kucno biciklo??
Ok ljudi želim da kupim kućno biciklo, ali ne znam gdje?? Buđet je 350 KM. Ja hoću klasično biciklo, plus je da se može fino složiti da ne zauzima prostora. HVALA!! 
- alica.k
#2 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
merkator intersport.
- beco
#3 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
E vidiš i meni je pao Intersport na pamet, a ima li negdje gdje bi mogao dobiti više za uložen novac, čitaj jeftinije?
- Epitop
#4 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
FIS Vitez, ako ti nije mrsko da odeš do Viteza.beco wrote:E vidiš i meni je pao Intersport na pamet, a ima li negdje gdje bi mogao dobiti više za uložen novac, čitaj jeftinije?
- beco
#5 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
E sad kad bih bio iskren možda malo mi i jeste mrsko!
-
Meri_
#6 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
Ako ti je bitno da ga mozes sloziti i kasnije ustedjeti prostor razmisli o ciklotrenazeru. Tacnije, rijec je o spravi na koju montiras svoj bicikl koji inace vozis po cesti, planinama i sl. (dakle, ova sprava podrazumijeva da vec vozis bicikl inace je prica besmislena). Ovo je zgodno iz dva razloga: prvo, sjedis u normalnom biciklistickom polozaju a ne u onom (po meni) glupom i neprirodnom koju obicno nude sobni bicikli i vozis bicikl na koji si inace naviknut; drugo, posto biciklisticka sezona prakticno traje desetak mjeseci (s obzirom na klimu zadnjih godina) mozda ces u sobi bicikl voziti jako malo vremena i onda je logicno spravu drzati sklopljenu pod krevetom, u ostavi i sl. Ovakav ciklotrenazer se jednostavno sklopi na nivo npr. sportske torbe. Jedna od poznatijih marki je Tacx ali postoje i druge srodne.
Nazalost, kod nas se nema gdje kupiti, moguca je nabavka jedino putem interneta (tako sam ja ucinio, evo ti adresa) http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=15262
ili u Zagrebu, npr. u firmi Ciklocentar. U svakom slucaju kvalitet je neuporediv sa obicnim sobnim biciklom, a o prakticnosti i prostoru da i ne govorimo. Bicikl u garazu, trenazer pod krevet i supruga se nece zaliti, ha ha ha.
Nazalost, kod nas se nema gdje kupiti, moguca je nabavka jedino putem interneta (tako sam ja ucinio, evo ti adresa) http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=15262
ili u Zagrebu, npr. u firmi Ciklocentar. U svakom slucaju kvalitet je neuporediv sa obicnim sobnim biciklom, a o prakticnosti i prostoru da i ne govorimo. Bicikl u garazu, trenazer pod krevet i supruga se nece zaliti, ha ha ha.
- beco
#7 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
Hvala na odgovoru, ali ja ovo više kupujem za moje roditelje, pa zato tražim kućno!
- alica.k
#8 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
pa bila je ta neka u intersportu akcija koliko se sjecam, zato govorim intersport.
negdje drugo (mislim u interexu u pofalicima, ali mozda se ne sjecam dobro) sam vidjela isto neko biciklo, ma minijaturno je bilo, i poprilicno jeftino.
negdje drugo (mislim u interexu u pofalicima, ali mozda se ne sjecam dobro) sam vidjela isto neko biciklo, ma minijaturno je bilo, i poprilicno jeftino.
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#9 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
INTERSHOP (INTEREX) u Kolodvorskoj ulici...
- munja
#10 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
Last edited by munja on 13/04/2009 19:09, edited 1 time in total.
-
opet ja
#11 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
Imas na Ilidzi radnju sportske opreme ne znam kako se zove, ne znam kako se ulica zove i ne znam kako da ti objasnim..znam samo da su jeftini.. 
- sffovac
#12 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
i kako se ova prica zavrsila ? 
gdje is se moze naci, a da su u tom cjenovnom rangu
cuo sam neke price za fis, al mi mrsko do viteza ici
kazu da ih tamo ima i po 120KM, ali mi to nesto suhveli vopra
- Komšinica
#13 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
Ja sam prije par godina kupila preko oglasa, polovni 200 KM, i ja sam pravo zadovoljna. Pogledaj Oglase, može se naći.sffovac wrote:i kako se ova prica zavrsila ?
- sffovac
#14 Re: Gdje kupiti kucno biciklo??
hvala, ali kontam ako je novo oko 250 onda da kupim novo