Poštovani forumaši,
da li ste imali iskustva sa gastronomijom u Neumu i koja biste mjesta preporučili?
pozzz
s.
Gdje jesti u Neumu?
- JohnnyS
#2 Re: Gdje jesti u Neumu?
Stonsarajevonekad wrote:Poštovani forumaši,
da li ste imali iskustva sa gastronomijom u Neumu i koja biste mjesta preporučili?
pozzz
s.
-
LaBomba
#3 Re: Gdje jesti u Neumu?
sarajevonekad wrote:Poštovani forumaši,
pozzz
s.
Ja sam 2009 jeo u Neumu gdje god sam vidio kakav restoran, i mogu ti rec da sam za solidbne cijene jeo ko kralj. Meni su bili dobri svi restorani oko plaze (nema ih puno) ne sjecam se imena ni jednog.
- kako to
#4 Re: Gdje jesti u Neumu?
Kakve su ove godine cijene u Neumu ... privatni smjestaj? cijene u kaficima?
-
Mayra_2
#5 Re: Gdje jesti u Neumu?
A ima li navečer neko dobro mjesto za mlade za provoda ? hmm 
-
palermo
#6 Re: Gdje jesti u Neumu?
Laguna iliti ga kod Njavre. Super usluga, dobra hrana, domaćinska atmosfera, nikakva ekskluziva....plus ponuda je primjerena svačijem džepu....imaš i prstace i skupe ribe, ali i hamburger sa pomfritom, a po danu možeš i dobar gulaš klepitisarajevonekad wrote:Poštovani forumaši,
pozzz
s.
topla preporuka
-
makthemak
#7 Re: Gdje jesti u Neumu?
Ovisi sta volis,
Ako volis fast food jedi u megiju koji se nalazi pored hotela sunce i pravo je jeftin,
ako volis pice jedi ili u laguni ili piceriji hotela sunce, u hotelu sunce je mozda i najjeftinija u gradu a fakat je dobra dok je u laguni poskupa,
morske plodove svakako jedi u galebu ili laguni to su ti restorani jedan pored drugog malo iza hotela neum onako cijene su solidne a kuhinja je dobra iako ti je moja preporuka u galebu jer su usluzniji.
Ako ti jos nesto treba u vezi neuma samo mi posalji pp
P.S. Ako ti se jedu palacinke pojedi gdje hoces jer je u principu sve to isto
Ako volis fast food jedi u megiju koji se nalazi pored hotela sunce i pravo je jeftin,
ako volis pice jedi ili u laguni ili piceriji hotela sunce, u hotelu sunce je mozda i najjeftinija u gradu a fakat je dobra dok je u laguni poskupa,
morske plodove svakako jedi u galebu ili laguni to su ti restorani jedan pored drugog malo iza hotela neum onako cijene su solidne a kuhinja je dobra iako ti je moja preporuka u galebu jer su usluzniji.
Ako ti jos nesto treba u vezi neuma samo mi posalji pp
P.S. Ako ti se jedu palacinke pojedi gdje hoces jer je u principu sve to isto