Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
-
zlajaBHF
#1 Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Pozdrav svima!
Trebam iznajmiti automobil u Julu mjesecu na 3 sedmice.
Ima li neko prijedlog gdje izjamiti auto, za povoljno cijenu.
Trebam iznajmiti automobil u Julu mjesecu na 3 sedmice.
Ima li neko prijedlog gdje izjamiti auto, za povoljno cijenu.
- Santic_Aleksa
#2 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Definiši povoljno. 
-
Seyfo
#3 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Pik.ba strogo. Ucjenjuj. Lazi. Petljaj. Nema povoljnije a veceg izbora.
-
zrakomlat
#4 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Najbolje ti je da vidiš u rent-a-car firmi nekoj
Pa to je solidan broj dana, koliko god da je cijena, pretpostavljam da ćeš dobiti i malo jeftiniju. A zavisi ti i od auta itd, nije ista cijena ako uzmeš Pola i Passata.
Pa to je solidan broj dana, koliko god da je cijena, pretpostavljam da ćeš dobiti i malo jeftiniju. A zavisi ti i od auta itd, nije ista cijena ako uzmeš Pola i Passata.
-
zlajaBHF
#5 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Pa povoljno je da nije preko 30€-35€ na dan.Santic_Aleksa wrote:Definiši povoljno.
Ovdje se podrazumjeva da dobijem dobro auto za taj novac.
-
zlajaBHF
#6 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Sve bi mi balo veoma lagano, i nebi uopste ovdje pitao da zivim u BiH, i da mogu obici 5 rentacar firmi u gradu, ali posto zivim daleko, i mnoge te firme nemaju svoje sajtove, onda se obracam vama ovdje.zrakomlat wrote:Najbolje ti je da vidiš u rent-a-car firmi nekoj![]()
- insomnia78
-
Seyfo
#8 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Pik ti je dostupan ako imas internet
-
zlajaBHF
#9 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Sad gledam....insomnia78 wrote:Vecina ima
Auto tipa Skoda Octavia, za 3 sedmice, cijena 2000 KM
To mi je malo skupo....Upravo zato pitam ovdje.
-
zlajaBHF
#10 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
A na "Pik-u" mogu iznamiti auto?Seyfo wrote:Pik ti je dostupan ako imas internet
- muminovic
#11 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
U renta-car.zlajaBHF wrote:Sad gledam....insomnia78 wrote:Vecina ima
-
Seyfo
#12 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Sve ti se mora nacrtati. Ako imas pristup internetu,valjda imas i pik-u. U prilici si na mnoge nacine postaviti pitanja sta ti treba i za koji period, i na taj nacin naci najpovoljnije. Postoje oglasi, pik radnje,sve zivo. Ko se bavi imalo ozbiljnim biznisom,osim internet stranice,i na piku je, bar sto se tice BiH. Ko ore njive,iznajmljuje beton pumpu, frizira cuke, masira, renta aute, popravlja ves masine, usadjuke kosu, ili sta god drugo,na piku je. Jasnije?zlajaBHF wrote:A na "Pik-u" mogu iznamiti auto?Seyfo wrote:Pik ti je dostupan ako imas internet
-
zrakomlat
#13 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Pogledaj na fix.ba. To je "pik", samo za usluge, al ko što Seyfo reče, pogledaj i baš na piku također, tj olx.ba, ima raje što se nisu prešaltali na tu prvu navedenu stranicu, fix.zlajaBHF wrote:Sve bi mi balo veoma lagano, i nebi uopste ovdje pitao da zivim u BiH, i da mogu obici 5 rentacar firmi u gradu, ali posto zivim daleko, i mnoge te firme nemaju svoje sajtove, onda se obracam vama ovdje.zrakomlat wrote:Najbolje ti je da vidiš u rent-a-car firmi nekoj![]()
Na kraju, ne moras u svom gradu uopste iznajmiti. Mozes naci nekoga iz Mostara recimo da te auto čeka u Tuzli, lupam. I tamo kad gledaš onaj obračun, stranica ti sama računa, ako je dan 100 maraka, ono 21 x100 = 2100. Al kad pošalješ upit ili nazoveš, tražiš popust, šta te košta. Mada, to je stroga sezona, pa mogu lupati cijene kakve hoće.
- Dope_Man
#14 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Googlaj agencije u Sarajevu. Ne fali ih. Koliko znam neka standardna rata za neko obicno auto je oko 50-60 KM/dan, s tim da obicno imas i odredjeni popust ako uzimas na veci broj dana. Ovo nabrzinu nadjoh kao prvi rezultat konkretno Octaviu jer se spomenu ranije. Odje 21 dan ispada 1365 KM.
http://www.rentnewage.ba/bs/product/28/skoda-octavia
Postoje i manje agencije koje mogu dati jeftinije. Znam jednu gdje su mala auta bila 30tak, ova srednja 45-50, mada su pokusavali zavuci na drugim stvarima (npr. kod preuzimanja samo oznaci na formularu sve OK, kad vratis auto 2 sata ga obilazi i popisuje svaku ogrebotinu kao da si je ti napravio).
A treca opcija je taj pik gdje mozes naci opet i ponude zvanicnih agencija, kao i onih manje zvanicnih.
http://www.rentnewage.ba/bs/product/28/skoda-octavia
Postoje i manje agencije koje mogu dati jeftinije. Znam jednu gdje su mala auta bila 30tak, ova srednja 45-50, mada su pokusavali zavuci na drugim stvarima (npr. kod preuzimanja samo oznaci na formularu sve OK, kad vratis auto 2 sata ga obilazi i popisuje svaku ogrebotinu kao da si je ti napravio).
A treca opcija je taj pik gdje mozes naci opet i ponude zvanicnih agencija, kao i onih manje zvanicnih.
- insomnia78
#15 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Ne znam kakav je Sixt uBosni ali u Fr je top.
Jos ja zadnji put rezerviso auto na internetu i doso kaze izvinjavamo se ali nemamo vise auta te klase doslo je do malog nesporazuma pa mozete izabrati izmedju BMW X1 i Jeep-a koje imamo slobodne. To mi reko radi
Jos ja zadnji put rezerviso auto na internetu i doso kaze izvinjavamo se ali nemamo vise auta te klase doslo je do malog nesporazuma pa mozete izabrati izmedju BMW X1 i Jeep-a koje imamo slobodne. To mi reko radi
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#16 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Imas na piku auta da biras za 50-60 KM dan, a vjerovatno moze i nize na 3 sedmice
- nivla
#17 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
dobra cijena, pocela sezonazlajaBHF wrote:Sad gledam....insomnia78 wrote:Vecina ima
bolje ti je kupi auto za 10000 pa prodaj kad krenes nazad za 8500
- insomnia78
- insomnia78
#19 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Za te pare se moze taksijem vozati ko gospodin
-
zlajaBHF
#20 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Ali sto si tako nerovozanSeyfo wrote:Sve ti se mora nacrtati. Ako imas pristup internetu,valjda imas i pik-u. U prilici si na mnoge nacine postaviti pitanja sta ti treba i za koji period, i na taj nacin naci najpovoljnije. Postoje oglasi, pik radnje,sve zivo. Ko se bavi imalo ozbiljnim biznisom,osim internet stranice,i na piku je, bar sto se tice BiH. Ko ore njive,iznajmljuje beton pumpu, frizira cuke, masira, renta aute, popravlja ves masine, usadjuke kosu, ili sta god drugo,na piku je. Jasnije?zlajaBHF wrote:A na "Pik-u" mogu iznamiti auto?Seyfo wrote:Pik ti je dostupan ako imas internet
Mogu mislit kako si dobar da nesto djeci objasnis....
Ovdje sam pitao, jer sam mislio da imate nekoga za preporuciti....Uglavnom hvala na odgovoru. Mozda i polgedam na tom Piku.
-
Seyfo
#21 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Pa nisi valjda dijete 
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#22 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
MOgao bih ti neku Ibizu dati za milju 
- Edin H.
#23 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Da li neko ima iskustava sa agencijama u Hrvatskoj i koju bi preporucio - konkretno radi se o aerodromu u Zadru?
- Edin H.
#24 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Seyfo wrote:Ko ore njive,iznajmljuje beton pumpu, frizira cuke, masira, renta aute, popravlja ves masine, usadjuke kosu, ili sta god drugo,na piku je. Jasnije?
-
moonca
#25 Re: Gdje iznajmiti automobil u Julu mjesecu?
Edine ..pitaj @Seyfu-zasto toliko gura pik
jel' on probao iznajmiti sta od navedenog...