Thnx.
Gdje izlazi sarajevska elita?
-
Rinostop
#1 Gdje izlazi sarajevska elita?
Zanima me u koje kafice izlazi sarajevska finansijska elita, njihovi sinovi i kcerke itd.. neki posebni lokali/hoteli/moteli/kafici ili je to sve manje vise izmjesano?
Thnx.
Thnx.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Barlotti
-
Rinostop
#3 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Hvala na odg
Imas neka imena, bar okvirno? Cijene?
I ako neko pozeli pisati stvari koje nemaju veze sa temom manite se laznog moralisanja, ne trazim nekog spoznora, pitam iz drugih razloga..
I ako neko pozeli pisati stvari koje nemaju veze sa temom manite se laznog moralisanja, ne trazim nekog spoznora, pitam iz drugih razloga..
Last edited by Rinostop on 20/02/2013 12:14, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#4 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Koga to hocesh da kidnapujesh?
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#5 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
A zar ima vece elite od iseljenika, kad dolete ljeti?
Pomisli da je hit udat se za papire.
Last edited by Zviz on 20/02/2013 12:16, edited 1 time in total.
- Sheriff
#6 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Mozda zeli da zavede? =D Brak je u pitanju for sure =Dburek_in_space wrote:Koga to hocesh da kidnapujesh?
- Altsa
#7 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Last edited by Altsa on 20/02/2013 12:17, edited 1 time in total.
- Mračajski proto
#8 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
leet wrote:Barlotti
-
Rinostop
#9 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Postoji li jos neko mjesto?
U Barlottiju bio ljetos, red dobrih treba, malo dijaspore iz skandinavije sto misle da su pokupili svu pamet i ljepotu svijeta, par njuski sa okolnih brda, malo bodibildera, malo +40 generacije sto bi mlado meso..
Kada sam mislio na elitu da se razumijemo, govorim o ljudima koji se bas ne eksponiraju i imaju enormno mnogo para, turbo folk nije primarna muzika (ali moze s vremena na vrijeme)..
Hvala!
U Barlottiju bio ljetos, red dobrih treba, malo dijaspore iz skandinavije sto misle da su pokupili svu pamet i ljepotu svijeta, par njuski sa okolnih brda, malo bodibildera, malo +40 generacije sto bi mlado meso..
Kada sam mislio na elitu da se razumijemo, govorim o ljudima koji se bas ne eksponiraju i imaju enormno mnogo para, turbo folk nije primarna muzika (ali moze s vremena na vrijeme)..
Hvala!
-
dezurni_ucenik
- Zviz
#11 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Ako u Bosni i Herc. postoji elita poput tvoje definicije, onda budi siguran da takvi doruckuju na Azurnoj obali a ne u nekom cigi-migi kaficu. Iskreno pitanje, koji kafic nepusta turbo folk?Rinostop wrote:Postoji li jos neko mjesto?
Hvala!
-
FreakyStyley
#12 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Preko dana Vatra, Metropolis, navecer pretpostavljam Bazeni, Bicakcic.
-
FreakyStyley
#13 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Mnogi kafici ne pustaju turbo folk.Zviz wrote:Ako u Bosni i Herc. postoji elita poput tvoje definicije, onda budi siguran da takvi doruckuju na Azurnoj obali a ne u nekom cigi-migi kaficu. Iskreno pitanje, koji kafic nepusta turbo folk?Rinostop wrote:Postoji li jos neko mjesto?
Hvala!
- Not My Idea
#14 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Cuj elita. 
-
Rinostop
#15 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Zviz wrote:Ako u Bosni i Herc. postoji elita poput tvoje definicije, onda budi siguran da takvi doruckuju na Azurnoj obali a ne u nekom cigi-migi kaficu. Iskreno pitanje, koji kafic nepusta turbo folk?Rinostop wrote:Postoji li jos neko mjesto?
Hvala!
Posten odgovor!
Ako neko zna takav kafic, znaci gdje zna izaci bogata, a opet malo kulturnija elita, kakav sam naveo u postu koji je citiran neka kaze
OT: I meni malo smjesno zvuci elita, ali kako da ih nazovem.. burzuji, bogatasi, ugl najbogatiji sloj naseg drustva, na to sam mislio.
- amortizer
#17 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Bazeni, kod Cige, Aqua.... 
-
Seyfo
#18 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Pitaj Hanu, dala je intervju u kojem ona daje svoj sud ko upada u "sarajevsku zlatnu mladež" a ko ne.
(smajli koji se udara maljem u glavu)
Čim se smatra relevantnom o tome govoriti, znat će i odgovor na pitanje iz naslova (makar ne živjela u Sarajevu).
(smajli koji povraća)
(smajli koji se udara maljem u glavu)
Čim se smatra relevantnom o tome govoriti, znat će i odgovor na pitanje iz naslova (makar ne živjela u Sarajevu).
(smajli koji povraća)
- Mračajski proto
#19 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Nemojte o njoj, života vam. (SmajlikojitražinekušipkuiudaraseuglavuzbogtogajerjevidiodaspominjuHanunaforumu)
-
FreakyStyley
#20 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Ne znam otkud to da se svugdje pustaju narodnjaci iza 12. Nije tacno jednostavno.Takvi ti se krecu na slijedecim mjestima: Metropolis, Vatra(manje vise), Pravda, Nivea.Rinostop wrote:Zviz wrote:Ako u Bosni i Herc. postoji elita poput tvoje definicije, onda budi siguran da takvi doruckuju na Azurnoj obali a ne u nekom cigi-migi kaficu. Iskreno pitanje, koji kafic nepusta turbo folk?Rinostop wrote:Postoji li jos neko mjesto?
Hvala!
Posten odgovor!Dosta kafana pusta turbo folk, ali mislio sam na mjesta koja bar do 12 ne pustaju to, znam da je poslije 12 delirijum uz folkere.
Ako neko zna takav kafic, znaci gdje zna izaci bogata, a opet malo kulturnija elita, kakav sam naveo u postu koji je citiran neka kaze
OT: I meni malo smjesno zvuci elita, ali kako da ih nazovem.. burzuji, bogatasi, ugl najbogatiji sloj naseg drustva, na to sam mislio.
- @mba
#21 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
mene intereuje dali ta "elita" slusa turbo folk???
-
Rinostop
#22 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Cisto sumnjam da je tako ali ajd dobro.FreakyStyley wrote:Ne znam otkud to da se svugdje pustaju narodnjaci iza 12. Nije tacno jednostavno.Takvi ti se krecu na slijedecim mjestima: Metropolis, Vatra(manje vise), Pravda, Nivea.
I koja onda mjesta imas za preporuciti u kojima se krecu bogati a "svestrani" (ako je to tvoja definicija, ne slusaju narodnjake)
-
Rinostop
#23 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Mene zanima elita koja ne slusa turbo folk, a da ima para na bacanje..@mba wrote:mene intereuje dali ta "elita" slusa turbo folk???
- Zviz
#24 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Raspali do Sarajke pa gledaj ko ce kupiti jaknu za 600km, tene za 300km i pulover za 150km a zatim fino i pristojno upitaj osobu gdje izlai...
-
FreakyStyley
#25 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Vjeruj mi da je tako.Rinostop wrote:Cisto sumnjam da je tako ali ajd dobro.FreakyStyley wrote:Ne znam otkud to da se svugdje pustaju narodnjaci iza 12. Nije tacno jednostavno.Takvi ti se krecu na slijedecim mjestima: Metropolis, Vatra(manje vise), Pravda, Nivea.
I koja onda mjesta imas za preporuciti u kojima se krecu bogati a "svestrani" (ako je to tvoja definicija, ne slusaju narodnjake)
Ta mjesta sto sam ti vec naveo.