Gdje izlazi sarajevska elita?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Rinostop

#1 Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Rinostop »

Zanima me u koje kafice izlazi sarajevska finansijska elita, njihovi sinovi i kcerke itd.. neki posebni lokali/hoteli/moteli/kafici ili je to sve manje vise izmjesano?

Thnx. :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Velkoski »

Barlotti
Rinostop

#3 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Rinostop »

Hvala na odg :) Imas neka imena, bar okvirno? Cijene?

I ako neko pozeli pisati stvari koje nemaju veze sa temom manite se laznog moralisanja, ne trazim nekog spoznora, pitam iz drugih razloga..
Last edited by Rinostop on 20/02/2013 12:14, edited 1 time in total.
burek_in_space

#4 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by burek_in_space »

Koga to hocesh da kidnapujesh?
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#5 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Zviz »

A zar ima vece elite od iseljenika, kad dolete ljeti? :lol: Pomisli da je hit udat se za papire.
Last edited by Zviz on 20/02/2013 12:16, edited 1 time in total.
Sheriff

#6 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Sheriff »

burek_in_space wrote:Koga to hocesh da kidnapujesh?
Mozda zeli da zavede? =D Brak je u pitanju for sure =D
Altsa

#7 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Altsa »

Image
Last edited by Altsa on 20/02/2013 12:17, edited 1 time in total.
Mračajski proto

#8 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Mračajski proto »

leet wrote:Barlotti
:thumbup:
Rinostop

#9 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Rinostop »

Postoji li jos neko mjesto?

U Barlottiju bio ljetos, red dobrih treba, malo dijaspore iz skandinavije sto misle da su pokupili svu pamet i ljepotu svijeta, par njuski sa okolnih brda, malo bodibildera, malo +40 generacije sto bi mlado meso..

Kada sam mislio na elitu da se razumijemo, govorim o ljudima koji se bas ne eksponiraju i imaju enormno mnogo para, turbo folk nije primarna muzika (ali moze s vremena na vrijeme)..

Hvala! :)
dezurni_ucenik

#10 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by dezurni_ucenik »

Tema je :lol:
Zviz

#11 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Zviz »

Rinostop wrote:Postoji li jos neko mjesto?

U Barlottiju bio ljetos, red dobrih treba, malo dijaspore iz skandinavije sto misle da su pokupili svu pamet i ljepotu svijeta, par njuski sa okolnih brda, malo bodibildera, malo +40 generacije sto bi mlado meso..

Kada sam mislio na elitu da se razumijemo, govorim o ljudima koji se bas ne eksponiraju i imaju enormno mnogo para, turbo folk nije primarna muzika (ali moze s vremena na vrijeme)..

Ako u Bosni i Herc. postoji elita poput tvoje definicije, onda budi siguran da takvi doruckuju na Azurnoj obali a ne u nekom cigi-migi kaficu. Iskreno pitanje, koji kafic nepusta turbo folk?
FreakyStyley

#12 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by FreakyStyley »

Preko dana Vatra, Metropolis, navecer pretpostavljam Bazeni, Bicakcic.
FreakyStyley

#13 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by FreakyStyley »

Zviz wrote:

Ako u Bosni i Herc. postoji elita poput tvoje definicije, onda budi siguran da takvi doruckuju na Azurnoj obali a ne u nekom cigi-migi kaficu. Iskreno pitanje, koji kafic nepusta turbo folk?
Mnogi kafici ne pustaju turbo folk.
Not My Idea

#14 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Not My Idea »

Cuj elita. :mrgreen:
Rinostop

#15 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Rinostop »

Zviz wrote:

Posten odgovor! ;) Dosta kafana pusta turbo folk, ali mislio sam na mjesta koja bar do 12 ne pustaju to, znam da je poslije 12 delirijum uz folkere.

Ako neko zna takav kafic, znaci gdje zna izaci bogata, a opet malo kulturnija elita, kakav sam naveo u postu koji je citiran neka kaze :)

OT: I meni malo smjesno zvuci elita, ali kako da ih nazovem.. burzuji, bogatasi, ugl najbogatiji sloj naseg drustva, na to sam mislio. :)
dezurni_ucenik

#16 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by dezurni_ucenik »

amortizer

#17 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by amortizer »

Bazeni, kod Cige, Aqua.... :run:
Seyfo

#18 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Seyfo »

Pitaj Hanu, dala je intervju u kojem ona daje svoj sud ko upada u "sarajevsku zlatnu mladež" a ko ne.

(smajli koji se udara maljem u glavu)

Čim se smatra relevantnom o tome govoriti, znat će i odgovor na pitanje iz naslova (makar ne živjela u Sarajevu).

(smajli koji povraća)
Mračajski proto

#19 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Mračajski proto »

Nemojte o njoj, života vam. (SmajlikojitražinekušipkuiudaraseuglavuzbogtogajerjevidiodaspominjuHanunaforumu)
FreakyStyley

#20 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by FreakyStyley »

Rinostop wrote:
Zviz wrote:

Posten odgovor! ;) Dosta kafana pusta turbo folk, ali mislio sam na mjesta koja bar do 12 ne pustaju to, znam da je poslije 12 delirijum uz folkere.

Ako neko zna takav kafic, znaci gdje zna izaci bogata, a opet malo kulturnija elita, kakav sam naveo u postu koji je citiran neka kaze :)

OT: I meni malo smjesno zvuci elita, ali kako da ih nazovem.. burzuji, bogatasi, ugl najbogatiji sloj naseg drustva, na to sam mislio. :)
Ne znam otkud to da se svugdje pustaju narodnjaci iza 12. Nije tacno jednostavno.Takvi ti se krecu na slijedecim mjestima: Metropolis, Vatra(manje vise), Pravda, Nivea.
@mba

#21 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by @mba »

mene intereuje dali ta "elita" slusa turbo folk???
Rinostop

#22 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Rinostop »

FreakyStyley wrote:Ne znam otkud to da se svugdje pustaju narodnjaci iza 12. Nije tacno jednostavno.Takvi ti se krecu na slijedecim mjestima: Metropolis, Vatra(manje vise), Pravda, Nivea.
Cisto sumnjam da je tako ali ajd dobro.

I koja onda mjesta imas za preporuciti u kojima se krecu bogati a "svestrani" (ako je to tvoja definicija, ne slusaju narodnjake)
Rinostop

#23 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Rinostop »

@mba wrote:mene intereuje dali ta "elita" slusa turbo folk???
Mene zanima elita koja ne slusa turbo folk, a da ima para na bacanje.. :) Ima li uopste takvih?
Zviz

#24 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by Zviz »

Raspali do Sarajke pa gledaj ko ce kupiti jaknu za 600km, tene za 300km i pulover za 150km a zatim fino i pristojno upitaj osobu gdje izlai...
FreakyStyley

#25 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?

Post by FreakyStyley »

Rinostop wrote:
FreakyStyley wrote:Ne znam otkud to da se svugdje pustaju narodnjaci iza 12. Nije tacno jednostavno.Takvi ti se krecu na slijedecim mjestima: Metropolis, Vatra(manje vise), Pravda, Nivea.
Cisto sumnjam da je tako ali ajd dobro.

I koja onda mjesta imas za preporuciti u kojima se krecu bogati a "svestrani" (ako je to tvoja definicija, ne slusaju narodnjake)
Vjeruj mi da je tako.

Ta mjesta sto sam ti vec naveo.
Post Reply