Gay Parada - Beograd 28.09.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

TheWatcher

#26 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by TheWatcher »

Reglan wrote:Grad pedera :D
kao i Sarajevo :lol: al u komsije lepsi pederi jel de :oops:
graue_maus

#27 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by graue_maus »

svasta
nema me tamo

#28 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by nema me tamo »

Ja bolan bio prisutan!

Ti djecace od 15 ne pricaj bajke nije niko pred vratima imao macetu ni nož.
S druge strane tamo bilo 20 momaka koje je policija rastjerala za 10 sekundi.

Ostatak građana i balavurdija bježe glavom bez obzira baš kao i Horde i Manijaci kad se pravo na njih krene u punom oklopu..
Vehabije bi bile pregazene ko mala djeca.
Nisrin

#29 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Nisrin »

Slo Burner wrote:
Nisrin wrote:
L u c i f e r wrote:Svačiju seksualnu orjentaciju treba poštovati, naravno ako je riječ o seksu između punoljetnih osoba uz obostrani pristanak. :)

Naravno, treba postovati, ali nek svako radi sta hoce izmedju 4 zida!!! Koji vrag ima paradirati, i mi sto smo hetero ne paradiramo!!!
Sve sto je nenormalno/neprirodno danas je opsteprihvaceno, meni je van pameti da neko ovako nesto podrzava!!! A najgori su mi ovi "slavni, poznati" kad oni kao pruzaju neki vid podrske!!!

I nikako nisam za nasilje, ne treba ih tuci sto su drugaciji, ali treba da to drze za sebe, ili da jednostavno hodaju ulicom kao i svi drugi ljudi, bez parada!!!
Ne paradiramo jer nemamo razloga, nikoe se nece zatrcati da nas bije kad setamo sa voljenom osobom ulicom. OVi ljudi ocito da imaju razloga da se bore za svoja prava.

Ostavi se glupih prica molim te, 100x sam vidjela dva muskarca da se drze za ruku ili dvije djevojke koje se cak i ljube u javnosti pa niko nije reagovao, a vidjala sam ih kako po Ferhadiji, tako i po fensi kaficima...

I koja njihova prava??? Koga briga sta ce oni raditi u svom zivotu?! Nek rade sta hoce, ponavljam, samo mi je zao djece koju usvoje, pa onda i djeca misle da je to normalno, a kad bi to bilo normalno vise ne bi bilo reprodukcije, sto u neku ruku i nije lose, jer smo dotakli dno dna ove civilizacije!
staxx

#30 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by staxx »

koja gej parada? :D
Creasy

#31 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Creasy »

Capajebo wrote:Nadam se da ce biti sto vise povrijedjenih geeejeeva :)

Neće biti nijednog. I ne treba da bude. Treba ih samo iskulirati, jer njima je očito cilj da skrenu pažnju na sebe.
astala_vistala

#32 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by astala_vistala »

Treba postovati,i postujem sve sexualne orjentacije,ali paradiranje setanje i sl je totalno bespotrebno,kolko su u beogradu potrosili na osiguranje bolje da su par kuca napravili za poplavljenje,ali nazalost protiv pritiska gay lobija se nemoze i doci ce dan kada ce oni marsirati i i po sarajevu,ni vehabije,ni nikakva organizacija koja svoju pricu temelji na patriotizmu i moralnim nacelima nemoze se suprostaviti tom lobiju sa zapada,jer setace ce u najgorem slucaju cuvati vojska..tu pricu je provalio i cedo jovanovic..ne voli on pedere to je sigurno ali zna da to niko nemoze zaustaviti i sprijeciti,jednostavno predsednik MMF/a je gay i nece poslati kredit,sta je sad :D
animals

#33 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by animals »

Ne zna se ko je blesaviji, oni koji prave parade , ili oni kojima to smeta..
nema me tamo

#34 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by nema me tamo »

Joj ko je iole bio s navijacima u " tuci " s policijom taj dobro zna kakav se stampedo napravi kad krenu drotovi.
area51

#35 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by area51 »

StupskaBitanga wrote:Kod nas bi veći sukob izbio i to bi bilo nasilje nad nasiljem samo se o tome kod nas ne smije ni pisnuti
Ne bi,tamo su navijačke grupe veća bagra nego li ovi po Sarajevu.
L u c i f e r

#36 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by L u c i f e r »

Nisrin wrote:
L u c i f e r wrote:Svačiju seksualnu orjentaciju treba poštovati, naravno ako je riječ o seksu između punoljetnih osoba uz obostrani pristanak. :)

Naravno, treba postovati, ali nek svako radi sta hoce izmedju 4 zida!!! Koji vrag ima paradirati, i mi sto smo hetero ne paradiramo!!!
Sve sto je nenormalno/neprirodno danas je opsteprihvaceno, meni je van pameti da neko ovako nesto podrzava!!! A najgori su mi ovi "slavni, poznati" kad oni kao pruzaju neki vid podrske!!!

I nikako nisam za nasilje, ne treba ih tuci sto su drugaciji, ali treba da to drze za sebe, ili da jednostavno hodaju ulicom kao i svi drugi ljudi, bez parada!!!
Ma nemoj, e pa ne mogu onda ni heteroseksualci voditi se za ručice u javnosti.
Ustav je isti za sve građane, bez obzira koju rupicu vole.
Osim toga i heteroseksualci ga često vole zaklanfati u bulju svojoj ljepšoj polovini... :oops:
arslanbey

#37 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by arslanbey »

area51 wrote:
StupskaBitanga wrote:Kod nas bi veći sukob izbio i to bi bilo nasilje nad nasiljem samo se o tome kod nas ne smije ni pisnuti
Bosnje ne smiju ni pisnuti,nebi bilo kod nas nista...mozda par navijaca,par vehabija....ali nista vrijedno spomenuti
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#38 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Slo Burner »

Vidis meni je zao one djece koja odrastu u porodici gdje je otac alkoholicar a majka prostitutka, gjde je ovaj iznabija svako vece a klinci to posmatraju. A te stvari o kojim pricas u ferhadiji ja nisam vidio (djevodje koje se ljuebe na nekom derneku poneakd da, i mnogo mi je simpaticno :P ). Ali sam zato vidio kako su posli kad su imali Queer festival u zatvorenom, medju 4 zida! Ono Sarajevo je tad bas pokazalo svoj metropolitski karakter.

Ne postajes peder jer vidis da to neko radi majka mu stara, ne znam za tebe, ali meni se to nikad ne moze desiti , apsolutno sam siguran u sovju seksualnost :lol:
harač

#39 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by harač »

koji ba navijači sve pi*ka do pi*ke. prolazim neki dan kraj onog krsta na zlatištu, vidim malo se nageo, kraj njeg policijski kombi. dvojica polupjanih i uspavanih drotova su bila dovoljna da odvrate i manijake, i horde zla, i vehabije i sve ostalo :D ono divljanje za vrijeme protesta je bilo moguće zbog čovjeka kojem se sad sudi pred sudom bih :lol:
mehoxy

#40 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by mehoxy »

Niko ne bi reagovao,ako nije za krst ne bi ni za paradu.Nece niko pendrek po ledjima ili zatvor zbog gluposti.
Sve i kad ih ne bi cuvala policija ne bih isao da ih tucem jer imam pametnija posla,a i ne mrzim ih iskreno,jer mislim da se tu radi o nekoj vrsti psihickog poremecaja.
Mogu oni organizirati parade koliko god hoce,ali me ne mogu natjerati da mislim da je to normalno.
nema me tamo

#41 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by nema me tamo »

area51 wrote:
Jer Beograd ima 2 miliona stanovnika i 4 kvalitetne navijacke grupe..
Dodaj da isto ima što kaze radikalnih vjernika..

Mi smo jedino jaki na rijecima.
Creasy

#42 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Creasy »

nema me tamo wrote:Joj ko je iole bio s navijacima u " tuci " s policijom taj dobro zna kakav se stampedo napravi kad krenu drotovi.

U kojoj si ti tuči bio? :D
muzicar_iz_parka

#43 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by muzicar_iz_parka »

Fora da su njihovi panduri stupili u štrajk, samo 5-10 % radi, pa čak i vojska obezbjeđuje paradu:

Image

:mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#44 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Velkoski »

Vamos Delije i Glodari.
area51

#45 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by area51 »

arslanbey wrote:
area51 wrote:
Bosnje ne smiju ni pisnuti,nebi bilo kod nas nista...mozda par navijaca,par vehabija....ali nista vrijedno spomenuti
sad me zove rođak sa mobilnog,živi u užem centru Bg,izašao jutros iz stana i sad ne može da se vrati,ne daju mu :lol:
area51

#46 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by area51 »

nema me tamo wrote:
area51 wrote:
Jer Beograd ima 2 miliona stanovnika i 4 kvalitetne navijacke grupe..
Dodaj da isto ima što kaze radikalnih vjernika..

Mi smo jedino jaki na rijecima.
U Bg imaš jednu kvalitetnu i masovnu navijačku grupu(dobro organizovanu) "Cigani",imaš drugu razjedinjenu i dosta manje brojnu a to su "grobari" i imaš 100-tinjak radovih ošišanih idiota i to je to
Creasy

#47 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Creasy »

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#48 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Velkoski »

Oni odbijaju uz poruku da se Turci neće šetati i da su spremni i svoj život da za to daju

Tako je!! SVAKI TURČIN ZNA...! :mrgreen:
nema me tamo

#49 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by nema me tamo »

Creasy wrote:
nema me tamo wrote:Joj ko je iole bio s navijacima u " tuci " s policijom taj dobro zna kakav se stampedo napravi kad krenu drotovi.

U kojoj si ti tuči bio? :D
Dosta njih..
Hapšen 2 puta isto tako upravo zbog njih.
Tako da znam o cemu pricam i kako bi se na kraju sve završilo.

Area imaš i Bluo Union i Taurunume isto tako.
Last edited by nema me tamo on 28/09/2014 13:38, edited 1 time in total.
insomnia78

#50 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by insomnia78 »

Eno zandarmerija pretukla brata od Vucica i njegovo obezbjedjenje jer su se poceli kurciti prilikom pokusaja legitimisanja :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Locked