Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
topcam
Vozim: uzbrdo

#376 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by topcam »

Cherry-Cherry wrote:
Čudna sorta wrote:
Kad smo već kod Emine Ganić naprosto nisam mogla vjerovati kad sam vidjela članak na nekom portalu o budućem suprugu, kao da ga javnost bolje upozna... jer kao moramo znati ko je taj sretnik, ko ženi najpoželjniju. Mislim... :-) :roll:
Sad čitam... :-)

Oh, kako je ružna, odbojna i antipatična... Ni žensko ni muško... Nije ni ženstvena ni muževna... Pritka za buraniju... Pored svih silnih para opet ružna... A on onako, papanska faca.

Al tekst je da odmah u wc trčiš ... Lijepa Emina :lol: :lol: :lol: Pa ko će biti kum i kuma, ko zvanice, pa kakvu će haljinu izabrati lijepa Emina :lol: Mislim ono... kakvu god haljinu da izabere, neće joj stajati. Ništa ne stoji lijepo na vješalici.

Treba da ide kod drugarice Fude na instrukcije, kako biti nježna i ženstvena. :mrgreen:
Na velicini stopala i mnogi muskarci su van konkurencije, stvarno nikad nisam vidio onako ogromna stopala kod jedne zene.
Bambi_na_kofeinu

#377 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Bambi_na_kofeinu »

Kad skontam da neko svjesno ulazi u brak sa nekim ko ima kapacitet da izbaci nemjerljivu gomilu besmislica u minuti...jebo 50 nijansi sive, to je mazohizam.
Gorštak

#378 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Gorštak »

Meni je nekako najžalivije od svega što je Fudo rano ostao bez kose.

Kosmička nepravda.
Edin H.

#379 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Edin H. »

Gorštak wrote:Meni je nekako najžalivije od svega što je Fudo rano ostao bez kose.

Kosmička nepravda.
Slazem se, ali je po meni odgovoran njegov otac, zasto se lijepo ne iskesira i posalje ga na transplataciju :izet:
Kinesko prkno

#380 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Kinesko prkno »

Edin H. wrote:
Gorštak wrote:Meni je nekako najžalivije od svega što je Fudo rano ostao bez kose.

Kosmička nepravda.
Slazem se, ali je po meni odgovoran njegov otac, zasto se lijepo ne iskesira i posalje ga na transplataciju :izet:
A zasto ne KS i porezni obaveznici,ako nista zbog umjetnickog doprinosa i kulturnog prosvijetljenja grada Sarajeva. :violina:
Edin H.

#381 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Edin H. »

Kinesko prkno wrote:
Edin H. wrote:

Kosmička nepravda.
A zasto ne KS i porezni obaveznici,ako nista zbog umjetnickog doprinosa i kulturnog prosvijetljenja grada Sarajeva. :violina:
U pravu si, premda u principu govorimo o istoj stvari :D
Matzan

#382 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Matzan »

julisiz es grant wrote:
Čudna sorta wrote:
Image
I ono se nađe nekome nešto govoriti. :zid:
Šta mu je to u gaćama? :D[/quote]

Klitoris.

:D
cyprus

#383 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by cyprus »

Tema ipak ispade edukativna :mrgreen: Saznadoh nešto o pretfudinoj historiji Seven Upa :D

Možda bude korino za neke buduće kvizove :mrgreen:
todd_smith

#384 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by todd_smith »

dječak sa šibicama wrote:Image

Image

Image

pravda za bosanske napredne umjetnike!
sta vam je edvin po skrivio? :mrgreen:
York Light 100`s

#385 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by York Light 100`s »

Cherry-Cherry wrote:
Čudna sorta wrote:
Kad smo već kod Emine Ganić naprosto nisam mogla vjerovati kad sam vidjela članak na nekom portalu o budućem suprugu, kao da ga javnost bolje upozna... jer kao moramo znati ko je taj sretnik, ko ženi najpoželjniju. Mislim... :-) :roll:

Oh, kako je ružna, odbojna i antipatična... Ni žensko ni muško... Nije ni ženstvena ni muževna... Pritka za buraniju... Pored svih silnih para opet ružna... A on onako, papanska faca.

Al tekst je da odmah u wc trčiš ... Lijepa Emina :lol: :lol: :lol: Pa ko će biti kum i kuma, ko zvanice, pa kakvu će haljinu izabrati lijepa Emina :lol: Mislim ono... kakvu god haljinu da izabere, neće joj stajati. Ništa ne stoji lijepo na vješalici.

Treba da ide kod drugarice Fude na instrukcije, kako biti nježna i ženstvena. :mrgreen:
Fuj, za ovaj komentar. Nisam ljubitelj Ganićke i sa takvom ženom ne bih mogao ni 5 minuta izdržati ali tema ide u ljigavom smjeru.
Za razliku od Deena gdje je ruganje izgledu čak i poželjno jer ništa na njemu nije od Boga dato nego je sam od sebe majmuna napravio ovaj tvoj komentar za Ganićku je već nizak i pun zlobe ko "vidi je na šta liči sa takvim izgledom nije zaslužila da bude to što jeste i da ima samopouzdanje"
Za razliku od Deena gdje je ruganje njegovom" uspjehu" čak i poželjno jer on ima nama soliti pamet a nije ništa u životu postigao ova žena je studirala na Oksfordu gdje nema ko je čiji bratić ili sestrična ,štele, koverte sa šuškavim sadržajem i ta žena živi možda u svom svijetu jet set fantazije ali ona nikome ne soli pamet ili govori ko će šta oblačiti kao ovaj skakavac zato ne znam otkud ovoliki napadi a pogotovo ruganje izgledu "joj vidi joj glove" to više govori o tebi. Da je u pitanju Travnik pa bi shvatio ismijavanje ali Oksford?

Jeste, ona je Ejupova kći ali svako od nas bi na njegovom mjestu gurao svoje dijete da završi najbolje škole da je u financijskoj mogučnosti, nije ona birala gdje će se roditi, eto vi bi rekli da imate moćnog babu "ne hvala, odoh ja u pogon rukati 12 sati svaki dan" :roll:
Pa svi mi koji imamo djecu bi dali svoj bubreg da nam dijete ima lijep, luksuzan i lahak život i da uživa kao Emina Ganić. Za razliku od Deenovog proseravanja koji je zaslužio da mu se smijemo ovo sa Ganićkom je već ljubomora "vidi je ima pare i bogatog tatu e sada još i daje intervjue i hoće biti neko i nešto a vidi je na šta liči" to je na nivou zavidnih curica iz 7. razreda osnovne.

Biti rođen u imućnoj porodici ne možeš birati, biti šupak možeš birati e zato je smijanje Deenu opravdano jer je birao biti šupak a ova nije mogla birati.
Nadam se da će Emina Ganić pročitati tvoj post i shvatiti da komentar "joj vidi joj glove" nekog anonimusa dati do znanja da ne može više ovako dalje i da mora spustiti loptu i povući ručnu
York Light 100`s

#386 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

cyprus wrote:Tema ipak ispade edukativna :mrgreen: Saznadoh nešto o pretfudinoj historiji Seven Upa :D

Možda bude korino za neke buduće kvizove :mrgreen:
Eto ja nisam znao da je grupa Seven Up imala jednu ratnu patriotsku pjesmu. Rešpekt :bih:
cvrčak_na_hedonizmu

#387 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

York Light 100`s wrote:
Cherry-Cherry wrote:
Čudna sorta wrote:

Fuj, za ovaj komentar. Nisam ljubitelj Ganićke i sa takvom ženom ne bih mogao ni 5 minuta izdržati ali tema ide u ljigavom smjeru.
Za razliku od Deena gdje je ruganje izgledu čak i poželjno jer ništa na njemu nije od Boga dato nego je sam od sebe majmuna napravio ovaj tvoj komentar za Ganićku je već nizak i pun zlobe ko "vidi je na šta liči sa takvim izgledom nije zaslužila da bude to što jeste i da ima samopouzdanje"
Za razliku od Deena gdje je ruganje njegovom" uspjehu" čak i poželjno jer on ima nama soliti pamet a nije ništa u životu postigao ova žena je studirala na Oksfordu gdje nema ko je čiji bratić ili sestrična ,štele, koverte sa šuškavim sadržajem i ta žena živi možda u svom svijetu jet set fantazije ali ona nikome ne soli pamet ili govori ko će šta oblačiti kao ovaj skakavac zato ne znam otkud ovoliki napadi a pogotovo ruganje izgledu "joj vidi joj glove" to više govori o tebi. Da je u pitanju Travnik pa bi shvatio ismijavanje ali Oksford?

Jeste, ona je Ejupova kći ali svako od nas bi na njegovom mjestu gurao svoje dijete da završi najbolje škole da je u financijskoj mogučnosti, nije ona birala gdje će se roditi, eto vi bi rekli da imate moćnog babu "ne hvala, odoh ja u pogon rukati 12 sati svaki dan" :roll:
Pa svi mi koji imamo djecu bi dali svoj bubreg da nam dijete ima lijep, luksuzan i lahak život i da uživa kao Emina Ganić. Za razliku od Deenovog proseravanja koji je zaslužio da mu se smijemo ovo sa Ganićkom je već ljubomora "vidi je ima pare i bogatog tatu e sada još i daje intervjue i hoće biti neko i nešto a vidi je na šta liči" to je na nivou zavidnih curica iz 7. razreda osnovne.

Biti rođen u imućnoj porodici ne možeš birati, biti šupak možeš birati e zato je smijanje Deenu opravdano jer je birao biti šupak a ova nije mogla birati.
Nadam se da će Emina Ganić pročitati tvoj post i shvatiti da komentar "joj vidi joj glove" nekog anonimusa dati do znanja da ne može više ovako dalje i da mora spustiti loptu i povući ručnu
Emina je pametnija i elokventnija verzija torbicom ga Fuade, ali imaju jednu zajedničku osobinu, koliko god da se Emina na to ljutila :D Oboje su snobovi. Oboje misle da više vrijede od drugih. Jedno vrijeme sam radio za FTV i BHT ( iako su odvojene firme ) tako da sam imao priliku upoznati dotičnu personu. Nemoguće je koliko je ona nadmena i puna sebe. U to vrijeme je bila neki PR, taman izašla iz škole, Oksforda. Baban platio. Pošteno. Problem nastupa kada osoba koja ima visoko akademsko znanje apsolutno nema empatije prema "nižim" slojevima društva. Empatije, a ni emocije, možda nekog blagog gađenja onako s visoka. Takvi predstavljaju našu intelektualnu elitu. Jadno. Zato nam je društvo tu gdje jeste kada su takvi kao ona ne elita, nego intelektualna elita, zaboga, završila je Oksford. Ja i ? Imal šta konkretno ?

Ima, ima. Mix Čehova i Solženjicina ( kada piše o gulazima ). Tma i tmuša neprebolna. Pročitati štivo, obavezno :oops:

http://www.krupljani.ba/mladi/emina-gan ... icije.html

Savršen tekst kojim sama sebe opisije. Ja, moje, moJo, našO. Jebo ostalo i ostale. Gorde riječi koje ne govore ništa. Osim da je načitana. Navedi jednu stvar u kojoj je oksfordica doprinjela BiH, a nije da nema mogućnosti. NeJma. Samo sebe gleda. Završila školu koju joj je baban platio. Big deal. Koliko je baban nakro i šta je ona postala, bolje da su fabriku cipela otvorili. Više bi hajra za BiH bilo. Ovako, ** No links **, vjenčanje, planovi, zgrade, ambicije, PR SSF-a i velike riječi. Zlatni papagaj, elokventan doduše, a evo glave ako zna šta je napisala, ako razumije. Možeš završiti deset fakulteta, a biti plitak ( kano reče kolega forumaš ) ko bara, što ova svakako jeste :D

Imam posao, sasvim zadovoljan gdje sam, od nule napravio/pravim svašta nešto, privatni sektor, ne zavidim joj sekunde. Ne daj bože. Objesio bih se. Nekorisni ofinger :D

Što se tiče Pjevača ( Davore, oprosti mi ) :mrgreen: , jebiga, šta reći do "torbicom ga Fuade" :-D
Cherry-Cherry

#388 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Cherry-Cherry »

York Light 100`s wrote: .......
I Emina je birala da bude snob. Tako da ti post nema smisla...
ultima_palabra

#389 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by ultima_palabra »

Medijski nagovještaj da bi se uskoro mogla okupiti grupa "Seven Up" i otpočeti ponovnu saradnju, uistinu me je obradovala. Pratila sam rad ovog "bojs benda" od samih početaka njihovog postojanja. Te rane poratne '93 godine na "Vašem šlageru sezone" solistica im je bila Aida Lindov, a godinu kasnije u njihove redove je došao gimnazijalac Fudo Backović. Ozbiljno su počeli da snimaju i vrlo brzo stekli zvanje najbolje grupe. Sticali su fantastične pozicije jer su svi i Gogi i Lilo i Nedo i Dadi i Fuad izgledali sjajno, još bolje pjevali, plesali, igrali...

Proricana im je dobra karijera, a oni to potvrđivali i grabili dalje i uvjerljivije. Van scene izlazili su na mjesta gdje idu i njihovi vršnjaci, tako se i ponašali. Školovali se i radili. Nisu davali povoda za medijski iskrivljene slike. Sjećam se njihove turneje po Krajini. Pozvao me je njihov tadašnji menadžer Ruždija Metanović jer sam bila jedna od onih predstavnika medija koja ih je ne samo pratila u radu, nego ih podržavala. Pa gotovo sve te godine. Na koncertu u sportskoj dvorani u Sanskom Mostu sve je izgledalo kao "grotlo" jer oni su na sceni izgledali više nego karizmatični, bili kao jedan. Sva njihova muzika i njihovo scensko ponašanje stapalo se sa mnogobrojnim fanovima. Bila je to mala vojska tinejdžera koji su naprosto ludili za njima.

No, ono što sam htjela reći bio je mučni izlazak iz dvorane. Jednostavno, tinejdžerke su ih u tolikoj mjeri opsjedale da su mi u momentima izgledali jadni jer nisu ni sami znali naći izlaz. Proveli su nas kroz neki hodnik, nekako smo se "ukrcali" u kombi i tražili mjesto gdje nas niko ne može naći da bi večerali. I taman kada je vlasnik objekta gdje smo sjeli htio da nas posluži, preko zida čuli smo vrisku stotine ženskih glasova, a uz vrisku su preskakale neki zid i trčale prema objektu. I naravno opet smo istrčali u kombi i tek, ne znam već gdje, uspjeli u miru da sjednemo. Bili smo smiješni sami sebi, naravno. A ja sve te utiske ne mogu da prenesem jer su me neodoljivo podsjećali na situaciju u kojoj se nalaze svjetske poznate dens grupe i zvijezde. Baš tako!

To nije bio prvi put. Takvim scenama sam bila sudionik u bezbroj navrata. U druženju s njima nije mogla nikome promaći ta njihova učtivost, sviju ponaosob i fino vaspitanje. I onda je 2000. godine "planulo" medijsko naglabanje razloga zbog kojeg su se razišli sa već pomenutim menadžerom nakon njihovog gostovanja u Splitu na Severininom koncertu. Jer tu je ispao neki mali nesporazum ili frka. Nevažno, po meni.

Nedugo, potom menadžersko mjesto zauzeo je Eso Purić. Nakon turneje po Hrvatskoj i uspješnih koncerata gostovali su u Srbiji kada je sav bosansko-hercegovački tisak preplavila informacija da je grupa "Seven Up" posjetila Cecu. Neobjašnjavajući zašto i kako digla se tolika prašina i burne reakcije da su maltene pozivali, u svojim tekstovima, na linč članova ovog benda. A zapravo fotografija Cece sa njima bilo je njeno prvo javno pojavljivanje nakon smrti njenog muža. A razlog posjete bio je na Cecinu molbu i insistiranje da upozna momke koje su tada njena djeca obožavala.

Bilo je kako je bilo! Te godine 2001. u svojim intervjuima Fudo Backović je već najavljivao moguću realizaciju albuma sa Zeletom Lipovačom, što se kasnije i desilo. Pa tako kada se ovih dana najavilo moguće okupljanje "Seven Up-a", po nepisanom pravilu dočekana je sa kojekakvim komentarima, a svaki od njih se svodi na zaključak - trebaju im novci! A oni svi imaju novaca, svi rade svoj posao i svi imaju svoje životne karijere. A dogovor je, kažu, bio čisto telefonski. Nisu još sjeli za sto pa se dogovorili.

Kod sviju zasigurno postoji ona neizbrisiva ljubav prema muzici kojom su se bavili zajednički 20 godina. Nadam se od srca da će njihov povratak biti poseban jer su oni uistinu takvi. Posebni.
Ovoj generaciji fali nešto novo tipa "Seven Up-a" i ne bih voljela da ovoga puta više volimo i cijenimo tuđe nego domaće.

http://www.expressmag.ba/kolumne/5671-k ... -up-a.html
Slučajno nabasah na ovaj dijamant od članka :lol:
JThomas

#390 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by JThomas »

na 7up su se ložile bar školarke, što i jeste koncept boy banda. a na današnjeg fudu se ne loži niko. muzičar bez nastupa.
sumirprimus

#391 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by sumirprimus »

bogam ja sam cuo drugojacije :D mahala mahala danima me budi danima me budiii :izet:
ultima_palabra

#392 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:na 7up su se ložile bar školarke, što i jeste koncept boy banda. a na današnjeg fudu se ne loži niko. muzičar bez nastupa.
Izgleda da je skontao to, pa je sad modni stručnjak, ili tako nešto.
JThomas

#393 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by JThomas »

sumirprimus wrote:bogam ja sam cuo drugojacije :D mahala mahala danima me budi danima me budiii :izet:
nisam mislio loženje u smislu meće li mu ga neko, nego u smislu da će neko doći na njegov nastup da čuje pjesme i da se provede.
friskyoreo

#394 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by friskyoreo »

Kosmička nepravda.
Pored toga sto je nepravda, to je i enigma. Ako znamo da je u vecini slucajeva glavni sastojak/uzrocnik celavosti je testosteron, tj. dihidrotestosteron, nije mi jasno kako on da ocelavi tako rano... Jer Deen mi i ne izgleda bas kao osoba koja prsti od testosterona. :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#395 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by Entropio »

friskyoreo wrote:

Kosmička nepravda.
Pored toga sto je nepravda, to je i enigma. Ako znamo da je u vecini slucajeva glavni sastojak/uzrocnik celavosti je testosteron, tj. dihidrotestosteron, nije mi jasno kako on da ocelavi tako rano... Jer Deen mi i ne izgleda bas kao osoba koja prsti od testosterona. :D
Nije uzrocnik testosteron, nego osjetljivost dlacnih folikula na testosteron. Neko moze biti pun testosterona, ali ako mu folikuli nisu osjetljivi, nista se nece desiti. Ko je 'osjetljiv', i male kolicine testosterona ce uzrokovati ispadanje dlake.
friskyoreo

#396 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by friskyoreo »

Entropio wrote:
friskyoreo wrote:

Kosmička nepravda.
Nije uzrocnik testosteron, nego osjetljivost dlacnih folikula na testosteron. Neko moze biti pun testosterona, ali ako mu folikuli nisu osjetljivi, nista se nece desiti. Ko je 'osjetljiv', i male kolicine testosterona ce uzrokovati ispadanje dlake.
Upravo zato i napisah "sastojak/uzrocnik". Nije mi se dalo opisivati cijeli proces nastanka i razvoja alopecije. Jer je fokus na necemu drugom, a to nije stepen osjetljivosti Deenovih folikula kose na testosteron. Svrha posta je samo satira i nista vise od toga. :)
iz zadnje klupe

#397 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by iz zadnje klupe »

Obično muskarci sa plavom kosom je izgube je jer je ona osjetljivija nego smeđo-crna

Glumac Corbin Bensen

Image

Image
sumirprimus

#399 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

Post by sumirprimus »

ha nastup,akoj izbor za mis,bingo 37+,il novi neki magazin.
York Light 100`s

#400 Re: Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?"

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Emina je pametnija i elokventnija verzija torbicom ga Fuade, ali imaju jednu zajedničku osobinu, koliko god da se Emina na to ljutila :D Oboje su snobovi. Oboje misle da više vrijede od drugih. Jedno vrijeme sam radio za FTV i BHT ( iako su odvojene firme ) tako da sam imao priliku upoznati dotičnu personu. Nemoguće je koliko je ona nadmena i puna sebe. U to vrijeme je bila neki PR, taman izašla iz škole, Oksforda. Baban platio. Pošteno. Problem nastupa kada osoba koja ima visoko akademsko znanje apsolutno nema empatije prema "nižim" slojevima društva. Empatije, a ni emocije, možda nekog blagog gađenja onako s visoka. Takvi predstavljaju našu intelektualnu elitu. Jadno. Zato nam je društvo tu gdje jeste kada su takvi kao ona ne elita, nego intelektualna elita, zaboga, završila je Oksford. Ja i ? Imal šta konkretno ?

Ima, ima. Mix Čehova i Solženjicina ( kada piše o gulazima ). Tma i tmuša neprebolna. Pročitati štivo, obavezno :oops:

http://www.krupljani.ba/mladi/emina-gan ... icije.html

Savršen tekst kojim sama sebe opisije. Ja, moje, moJo, našO. Jebo ostalo i ostale. Gorde riječi koje ne govore ništa. Osim da je načitana. Navedi jednu stvar u kojoj je oksfordica doprinjela BiH, a nije da nema mogućnosti. NeJma. Samo sebe gleda. Završila školu koju joj je baban platio. Big deal. Koliko je baban nakro i šta je ona postala, bolje da su fabriku cipela otvorili. Više bi hajra za BiH bilo. Ovako, ** No links **, vjenčanje, planovi, zgrade, ambicije, PR SSF-a i velike riječi. Zlatni papagaj, elokventan doduše, a evo glave ako zna šta je napisala, ako razumije. Možeš završiti deset fakulteta, a biti plitak ( kano reče kolega forumaš ) ko bara, što ova svakako jeste :D

Imam posao, sasvim zadovoljan gdje sam, od nule napravio/pravim svašta nešto, privatni sektor, ne zavidim joj sekunde. Ne daj bože. Objesio bih se. Nekorisni ofinger :D

Što se tiče Pjevača ( Davore, oprosti mi ) :mrgreen: , jebiga, šta reći do "torbicom ga Fuade" :-D
Cherry-Cherry wrote:
York Light 100`s wrote: .......
I Emina je birala da bude snob. Tako da ti post nema smisla...
Oboje jesu snobovi ali nije snobizam glavni razlog zašto je Deen antipatičan. Glavni razlog je što on pokušava nama običnim smrtnicima govoriti šta raditi i kako se ponašati. On bi nama govorio kako se oblačiti, pametuje redovno na portalima kao Klix gdje nisu odobreni komentari, on bi zakonom zabranio vrstu muzike koju on ne sluša, svi mi što pišemo ono šta ne voli čuti (zato što je istina) da ga babo i kanton Sarajeva financiraju, da je ko fol umjetnik a nije u životu prodao ni jednu kartu za koncert i marke zaradio smo ustvari homofobi i fukare što zaostajemo 25 godina za metropolama kao Milano i previše smo papci da shvatimo kolika je on zvijezda.
Ova Emina samo živi u svom svijetu i dio je sarajevskog/bosanskog jet seta kojeg svi ismijavaju jer su veći lažnjak od haljinki o kojima Fu-Do govori. Ne smeta mi i ne gura nos u život nas običnih smrtnika kao taj ljigavac. Izlazi na mjesta na kojima ja ne bih nikada izašao, druži se sa društvom koji su i na slikama antipatični, daje intervjue i slika se za časopise koje ja ne bih nikada pročitao.
To za Oksford sam samo naveo kao primjer jer za razliku od ostalih fakultetlija što su završili na nekim privatnim seoskim školama gdje je dovoljno samo reći ko ti je amidža ili babo ipak se moraš potruditi. Babo jeste platio za Oksford ali ostalo je do te osobe koja je upisana. Nije to Travnik pa da si automatski diplomirao čim se prezivaš Ganić
I zašto od nje očekivati empatiju? To smo trebali od njenog babe i ostalih prije nekoliko godina očekivati. Ne radi ona za UNICEF ili Human Rights Watch, njen izbor čemu će se ona posvetiti.
Odlučila je se biti fensi šmensi ali bar ne pametuje ovoliko kako se mi trebamo ponašati kao što radi onaj ljigavac. Prepotentna jeste ali ona diže samu sebe, bar ne spušta druge na pod poput poput ovog bare-backovića da bi ispala pametna.
A i da je drugačije opet je ruganju tuđem izgledu nisko (ukoliko sam nisi doprinjeo tome da izgledaš užasno). Da li bi onda da ona izgleda poput Charlize Theron (ili čak kao Cherry-Cherry) opravdalo njena djela i ponašanje čim se njen izgled koristi kao argument?
Post Reply