Forumasice Sarajeva x
-
sunday_morning
Toozla wrote:ja bas i nisam ljubitelj masne juhe....
-
sunday_morning
nadam se da ne jedes hibiride, zna biti opakoToozla wrote:ja volim prsa.....i to pileca...![]()
![]()
-
Toozla
ma, u sustini ja cijenim i postujem samo prirodnu hranu....ali kad se popije koja.....moze i ova genetski modifikovana hrana...alkohol pospjesuje apetit....a znalo mi se cak desiti da pojedem masnu juhu u 2 ujutro....sunday_morning wrote:nadam se da ne jedes hibiride, zna biti opakoToozla wrote:ja volim prsa.....i to pileca...![]()
![]()
-
sunday_morning
uffff...samo kako se trijeznis nakon svega..kisela corbica? (sta bi sad to bilo?)
elem, kod nas na tz kantonu, Koka Dzada rules
elem, kod nas na tz kantonu, Koka Dzada rules
-
Toozla
...ma ujutru se osjecam pravo krivim...onda cijele sedmice nista ne jedem po restoranima, nego za kaznu sam sebi pravim sendvice...sunday_morning wrote:uffff...samo kako se trijeznis nakon svega..kisela corbica? (sta bi sad to bilo?)
....i onda opet dodje petak noc...
-
sunday_morning
haah..a onda za promjenu, ujutro rasol..fljas.
-
violentjack
Vidim ova tema je zivnula otkako sam ja otisao
?
Ima jedan Bosanski klub ovdje..ali vise ne zalazim..pustaju previse Srpsku muziku a ove nase se je..sa vlasima..tako da ja ne mjesam moju begovsku krv svugdje
Hvala..za rijeci utjehe..ili omalozavanja..meni je svejedno..bez obzira da li me voljeli ili mrzili..bar se trudim da si zabavim dan..
Postavio sam temu iz ciste znatizelje..sta ja znam..a vi se zezate mislite da nisam bio ozbiljan
Da..vidio sam ja par cura..uglavnom nisu bili sa ovoga foruma..ali eto da vidim ima li jedna hrabra da mi samo sliku dadne..kako izgleda
Samo jedna forumasica zna kako ja izgleda..ovo je sve ostalo povrsno
Moj email je [email protected]
To sam napravio rezervni account..ako mislite da mi saljete viruse..
Ima jedan Bosanski klub ovdje..ali vise ne zalazim..pustaju previse Srpsku muziku a ove nase se je..sa vlasima..tako da ja ne mjesam moju begovsku krv svugdje
Hvala..za rijeci utjehe..ili omalozavanja..meni je svejedno..bez obzira da li me voljeli ili mrzili..bar se trudim da si zabavim dan..
Postavio sam temu iz ciste znatizelje..sta ja znam..a vi se zezate mislite da nisam bio ozbiljan
Da..vidio sam ja par cura..uglavnom nisu bili sa ovoga foruma..ali eto da vidim ima li jedna hrabra da mi samo sliku dadne..kako izgleda
Samo jedna forumasica zna kako ja izgleda..ovo je sve ostalo povrsno
Moj email je [email protected]
To sam napravio rezervni account..ako mislite da mi saljete viruse..
-
violentjack
Moja prsa nisu pileca
Vodolija tesko je uslikati hasima..moras drzati i hasima i kameru..to je ponekad veoma tesko

Vodolija tesko je uslikati hasima..moras drzati i hasima i kameru..to je ponekad veoma tesko
-
violentjack
Godine nisu bitne samo da je do 45..poslije nije bas onako normala
Haj sad cure saljite mi slike ili pisite
Ja sam ozbiljan ..ne namjeravam da imam sex ni sa jednom..daleko ste..ali znatizeljan sam kako forumasice izgledaju
hvala..hvala
Haj sad cure saljite mi slike ili pisite
Ja sam ozbiljan ..ne namjeravam da imam sex ni sa jednom..daleko ste..ali znatizeljan sam kako forumasice izgledaju
hvala..hvala
-
violentjack
Vodolija je bar postena zena/cura pa hoce da zna da li ja lazem..inako bez dlake na jeziku..ali prvenstveno sam zainteresovan za dopisivanje i da vidim kako izgledate
Nisam cudoviste..osim genetskog..a necu vas pojesti
-
violentjack