MaD_ProfessoR wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-nik ... /181204059
salman ruždi iz našeg sokaka.
ko je dirao šehide, filipe? jel, jel?????
šta misle pod time da nece dozvoliti vrijedjanje?
MaD_ProfessoR wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-nik ... /181204059
kakavdanakneiskustvu wrote:MaD_ProfessoR wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-nik ... /181204059

MaD_ProfessoR wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:MaD_ProfessoR wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-nik ... /181204059
čuj šta misle?!?!
K'o i SDA. Krkanskijapin_mutapi wrote:pa dobro i ja to umjetnicki kazemhigh_volume wrote:Nije bolan, Filip mu je umjetničko ime, pravo je Muhamed. Zajeb'o si sejapin_mutapi wrote:i ovog filipa nabijem na qooratz
s krkanima krkanskihigh_volume wrote:
K'o i SDA. Krkanski
Corto Maltese wrote:Jebo ga Tito mrtvi, gdje to ima da se psuju političari?
SDP: Nikome nećemo dozvoliti da vrijeđa Josipa Broza Tita i tekovine AVNOJ-a
Cim navijas za zelju moras bit ogranicenultima_palabra wrote:Ali kako šehide ubaciše u ovo sve?
Pa jel njih psovo? Znači ako opsujem Mahirovu pekaru na Kovačima, opsovo sam i šehide?i agree wrote:Cim navijas za zelju moras bit ogranicenultima_palabra wrote:Ali kako šehide ubaciše u ovo sve?![]()
Sehidsko mezarje kovaci,sta ti nije jasno?
Pa cim je pomeno Aliju i kovace automatski je prozvo i prisutne jel nije samo tamo on sahranjen.ultima_palabra wrote:Pa jel njih psovo? Znači ako opsujem Mahirovu pekaru na Kovačima, opsovo sam i šehide?i agree wrote:Cim navijas za zelju moras bit ogranicenultima_palabra wrote:Ali kako šehide ubaciše u ovo sve?![]()
Ja se nesto ne sjecam da je Alija Izetbegovic preselio kao Sehid...? Da nije na Otesu ?i agree wrote:Cim navijas za zelju moras bit ogranicenultima_palabra wrote:Ali kako šehide ubaciše u ovo sve?![]()
Bez potrebe skreces sa teme,to sto pokusavas reci je sasvim druga tema.drndalo wrote:Ja se nesto ne sjecam da je Alija Izetbegovic preselio kao Sehid...? Da nije na Otesu ?i agree wrote:Cim navijas za zelju moras bit ogranicenultima_palabra wrote:Ali kako šehide ubaciše u ovo sve?![]()
nisu ni sehidi, cak ni kovaci tema, kovaci su upotrbljeni umjesto prezimena, da ne bude zabunei agree wrote:Bez potrebe skreces sa teme,to sto pokusavas reci je sasvim druga tema.drndalo wrote:Ja se nesto ne sjecam da je Alija Izetbegovic preselio kao Sehid...? Da nije na Otesu ?i agree wrote: Cim navijas za zelju moras bit ogranicen![]()
Ne doživljavam uopšte ovo kao da autor psuje Aliju, nego se satirički osvrće na prosječnog Sarajliju kojem je Alija kriv i kad mu gume sa auta skinu. Prošetaš kilometar po gradu i čut ćeš tu psovku.i agree wrote: Pa cim je pomeno Aliju i kovace automatski je prozvo i prisutne jel nije samo tamo on sahranjen.
Decko je trebao pomenut tuđmana a ne aliju,ako je vec htjeo ispast smjesan na taj nacin,zna da su ovde ljudi na to osjetljivi a pogotovo njegov sin koji kolo vodi godinama u drzavi.uglavnomja wrote: nisu ni sehidi, cak ni kovaci tema, kovaci su upotrbljeni umjesto prezimena, da ne bude zabune
ultima_palabra wrote:Ne doživljavam uopšte ovo kao da autor psuje Aliju, nego se satirički osvrće na prosječnog Sarajliju kojem je Alija kriv i kad mu gume sa auta skinu. Prošetaš kilometar po gradu i čut ćeš tu psovku.i agree wrote: Pa cim je pomeno Aliju i kovace automatski je prozvo i prisutne jel nije samo tamo on sahranjen.
ultima_palabra wrote:Ali kako šehide ubaciše u ovo sve?
i agree wrote:Decko je trebao pomenut tuđmana a ne aliju,ako je vec htjeo ispast smjesan na taj nacin,zna da su ovde ljudi na to osjetljivi a pogotovo njegov sin koji kolo vodi godinama u drzavi.uglavnomja wrote: nisu ni sehidi, cak ni kovaci tema, kovaci su upotrbljeni umjesto prezimena, da ne bude zabune
Jebo ga Alija sa Kovača, gdje to SDP nije dozvolio?high_volume wrote:Corto Maltese wrote:Jebo ga Tito mrtvi, gdje to ima da se psuju političari?SDP: Nikome nećemo dozvoliti da vrijeđa Josipa Broza Tita i tekovine AVNOJ-a