muha se sjeća titinog kršenja u kumrovcu
a zajedno su skupljali borce i slali ih u španjolsku 1936.
Hah Kike, isla mu kcerka u moju osnovnu skolu. Obicno je on vodio u skolu i svako jutro je dovuce u onom svom "Kike-mobilu", zuta buba sa velikim crnim tackama/flekamaBlack swan wrote: ↑21/02/2022 09:45kike i dalje gostuje po vrtićima i ubire finu paru
ali brate vala i zna s djecom ono je fenomen
vidjao sam reklame po vrtićima da dolazi tad i tad
pravi je maher
ne znam ima li on svoje djece
Televizija 99 Adil KulenovicRaigor Stonehoof wrote: ↑21/02/2022 10:04 Ima kcerku Rebeku, ima i pjesma o njoj
Sjetih se onog....
Uzimam telefon i okrecem broj
sada samo znam Kike ti si moj
sada sam u programu, cujem poznat glas
VOZDRA MALA RAJA JA SAM UZ VAAAAS
On na licu neeema masku
a u glavi imaaa dasku
i Kike nas sve slusa
jer on je jedna dobra duuusaaaa
kako izroni iz sjecanja
A ovo je neka jos starija, iz rata:
I neka pocne Kiketov sou
dame i gospodo helou
i neka sou nema kraja
dok su uz mene mala raja
1991 godiste ima 31 godinumanuchao91 wrote: ↑21/02/2022 11:17 frendica mni 2000 godiste neki dan zove me na rodjendan da slavimo,22 joj rodjus ahahah oj hljebe
Priznaj na koju si se ložio
A Jelenko, Smogovci, Muzički tobogan??mali_balon wrote: ↑21/02/2022 00:03A tek zvuk downloadanja igrice....ja sam picio zx spectrum, pinbal, spaceraiders, horacio.....1985...pa dalje..... Sport biliy crtani, tarzan, kalimero, nedjeljni zabavnik, opstanak, nocni program dan i noc, star trek NG, komandos, rambo, rocky, bevery hills cop, die hard, simpsonovi......pape piksi prosinecki, divac, kukoc, petrovic, radza......konverske, leviske.....¤ jelena ¤ wrote: ↑20/02/2022 23:45 commodore 16.....kraj osamdesetih....pa do rata....
kasete.... spectipede, formula, pacman...
mali kasetofon, tv, hrpa kablova.... poveži pa opleti dok se boje ne rastope.![]()
Bolji Dilan bio, baš mi bilo nešto žao kada je umro
Da, kad počnu tako umirati ljudi skontaš "koliko je sati".

Tesko mi je izabrati izmedju Felon i Amande.suspect_zero wrote: ↑21/02/2022 13:04Priznaj na koju si se ložioKristin, Alexis, Semi Jo, Felon ili Amandu? .....meni onaj muž od Felon bio sexi, Jack ili tako nešto?
![]()
Dilan nikad nije trebao biti sa Kelly, em' sto je Brendonu sestru maznuo jos i curu mu htio
ovo ces pominjati i kad budes imao 68
Ima nas još.
Jao, potpuno sam zaboravio uvodnu pjesmu, posebno onaj narodnjački dioRaigor Stonehoof wrote: ↑21/02/2022 10:04 Ima kcerku Rebeku, ima i pjesma o njoj
Sjetih se onog....
Uzimam telefon i okrecem broj
sada samo znam Kike ti si moj
sada sam u programu, cujem poznat glas
VOZDRA MALA RAJA JA SAM UZ VAAAAS
On na licu neeema masku
a u glavi imaaa dasku
i Kike nas sve slusa
jer on je jedna dobra duuusaaaa
kako izroni iz sjecanja
A ovo je neka jos starija, iz rata:
I neka pocne Kiketov sou