Facebook Nickname i anonimno komentiranje
-
The_Soprano
#1 Facebook Nickname i anonimno komentiranje
Pozdrav drustvo.
Moze li mi neko pojasniti gdje i kako se podesi opcija za anonimno komentarisanje na FB. Vidim sve vise komentara se postavlja i sa nadimcima, medjutim kod mene ta opcija ili ne postoji ili ja ne znam gdje se nalazi. Da nema veze za regionom? Da ne treba mozda region podesiti?
Moze li mi neko pojasniti gdje i kako se podesi opcija za anonimno komentarisanje na FB. Vidim sve vise komentara se postavlja i sa nadimcima, medjutim kod mene ta opcija ili ne postoji ili ja ne znam gdje se nalazi. Da nema veze za regionom? Da ne treba mozda region podesiti?
- semsasuljakovic
#2 Re: Facebook Nickname i anonimno komentiranje
Koliko znam, to se može samo u grupama anonimno komentarisati. I to ako admin grupe to dopusti.
-
Stockk
#3 Re: Facebook Nickname i anonimno komentiranje
tacno, ali cak i u tom slucaju imaj na umu da admin vidi ko je napisao komentarsemsasuljakovic wrote: ↑10/01/2026 20:19 Koliko znam, to se može samo u grupama anonimno komentarisati. I to ako admin grupe to dopusti.
- Peacean
#4 Re: Facebook Nickname i anonimno komentiranje
Napravi novi račun sa nadimkom umjesto imenom i problem riješen.
-
The_Soprano
#5 Re: Facebook Nickname i anonimno komentiranje
Nazalost nemam tu opciju za odabrati. Supruga ima, otac mi ima, brat ima opciju anonimnog komentarisanja ili komentarisanja sa nadimkom ali ja uopste nemam tu mogucnost. Ne znam da li je do podesenja....pokusao deinstalirati, probao preko shareMe-a prebaciti istu verziju koju imaju i oni., medjutim nistasemsasuljakovic wrote: ↑10/01/2026 20:19 Koliko znam, to se može samo u grupama anonimno komentarisati. I to ako admin grupe to dopusti.
- Sanjarko
#6 Re: Facebook Nickname i anonimno komentiranje
Nick stavi ako znaš u opcijama Facebook ima negdje kod imena i prezimena ali ne znam gdje tačno.
Jedino ako nisu ukinuli sve to. Moguće je bilo promjeniti sve skoro prije nekad u opcijama.
Jedino ako nisu ukinuli sve to. Moguće je bilo promjeniti sve skoro prije nekad u opcijama.
-
The_Soprano
#7 Re: Facebook Nickname i anonimno komentiranje
Ne nije ta opcija nazalost
-
moimoi
#8 Re: Facebook Nickname i anonimno komentiranje
Kada krenes komentarisati, ukoliko ta grupa ima tu opciju, otvorice ti se da ukljucis aMonimno. Tako bi barem trebaloThe_Soprano wrote: ↑11/01/2026 19:05Nazalost nemam tu opciju za odabrati. Supruga ima, otac mi ima, brat ima opciju anonimnog komentarisanja ili komentarisanja sa nadimkom ali ja uopste nemam tu mogucnost. Ne znam da li je do podesenja....pokusao deinstalirati, probao preko shareMe-a prebaciti istu verziju koju imaju i oni., medjutim nistasemsasuljakovic wrote: ↑10/01/2026 20:19 Koliko znam, to se može samo u grupama anonimno komentarisati. I to ako admin grupe to dopusti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
The_Soprano
#9 Re: Facebook Nickname i anonimno komentiranje
E upravo to, ta se opcija kod mene ne pojavljuje,iz kojeg razloga nije mi jasno. Aplikacija je azurirana, da li je nesto do postavki ili FB to kao i uobicajeno kod novosti ne uvodi svima odjednom....pojma nemammoimoi wrote: ↑13/01/2026 20:12Kada krenes komentarisati, ukoliko ta grupa ima tu opciju, otvorice ti se da ukljucis aMonimno. Tako bi barem trebaloThe_Soprano wrote: ↑11/01/2026 19:05Nazalost nemam tu opciju za odabrati. Supruga ima, otac mi ima, brat ima opciju anonimnog komentarisanja ili komentarisanja sa nadimkom ali ja uopste nemam tu mogucnost. Ne znam da li je do podesenja....pokusao deinstalirati, probao preko shareMe-a prebaciti istu verziju koju imaju i oni., medjutim nistasemsasuljakovic wrote: ↑10/01/2026 20:19 Koliko znam, to se može samo u grupama anonimno komentarisati. I to ako admin grupe to dopusti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Danguba
#10 Re: Facebook Nickname i anonimno komentiranje
Jednostavno, nemas facebuk nemas problema. paja. 
-
moimoi
#11 Re: Facebook Nickname i anonimno komentiranje
Ukucaj marku telefona i problem.. drugo mi nix ne pada na umThe_Soprano wrote: ↑15/01/2026 19:51E upravo to, ta se opcija kod mene ne pojavljuje,iz kojeg razloga nije mi jasno. Aplikacija je azurirana, da li je nesto do postavki ili FB to kao i uobicajeno kod novosti ne uvodi svima odjednom....pojma nemammoimoi wrote: ↑13/01/2026 20:12Kada krenes komentarisati, ukoliko ta grupa ima tu opciju, otvorice ti se da ukljucis aMonimno. Tako bi barem trebaloThe_Soprano wrote: ↑11/01/2026 19:05
Nazalost nemam tu opciju za odabrati. Supruga ima, otac mi ima, brat ima opciju anonimnog komentarisanja ili komentarisanja sa nadimkom ali ja uopste nemam tu mogucnost. Ne znam da li je do podesenja....pokusao deinstalirati, probao preko shareMe-a prebaciti istu verziju koju imaju i oni., medjutim nista![]()
![]()
![]()
![]()
![]()