Facebook hacked
-
vaLLey
#1 Facebook hacked
Pozdrav svima eh ovako mnogo ima facebook accova hackovani pw.
Eh ja imam jednostavno pitanje kako da se zastiti od hackovanja
Eto toliko od mene..
Eto toliko od mene..
- holowey
#2 Re: Facebook hacked
pass napravi kombinovanjem malih i velikih slova, brojeva i simbola... npr. $raK7x!_9vaLLey wrote:Pozdrav svima eh ovako mnogo ima facebook accova hackovani pw.
Eto toliko od mene..
-
duboka_misao
#3 Re: Facebook hacked
ja koristim mjeru predostroznosti koja se zove `ne imati FB acc` do sad je bilo sve u redu 
- krivorijek
#4 Re: Facebook hacked
Ja stvarno, FB je jedna sado-mazo platforma na kojoj se nesebicno i svim srcem samoreklamiraju obicni sebicnjaci.
FB ima smisla samo ako se vise ljudi udruzi u cilju nekog OSTVARIVOG, najbolje bi bilo nekog humanog cilja. Drugacije, FB je jedna slikovnica ljudske sujete 21 vijeka.
Ispisi se. No brain - no tumor!
FB ima smisla samo ako se vise ljudi udruzi u cilju nekog OSTVARIVOG, najbolje bi bilo nekog humanog cilja. Drugacije, FB je jedna slikovnica ljudske sujete 21 vijeka.
Ispisi se. No brain - no tumor!
- black
#5 Re: Facebook hacked
koristim istoduboka_misao wrote:ja koristim mjeru predostroznosti koja se zove `ne imati FB acc` do sad je bilo sve u redu
- Topla voda
#6 Re: Facebook hacked
istoblack wrote:koristim istoduboka_misao wrote:ja koristim mjeru predostroznosti koja se zove `ne imati FB acc` do sad je bilo sve u redu
- Dozer
#7 Re: Facebook hacked
Ja se odavno Canceled 
-
riko-ga
#8 Re: Facebook hacked
Hmm a vidis ja sam pomocu FB stupio u kontakt sa ljudima koi su mi veoma dragi a nisam ih vidio puffff 15-20 god.Znaci ima i pozitivni stvari.
-
duboka_misao
#9 Re: Facebook hacked
telegram,pismo,mail,telefon.izaci u grad na kafu .... da ljudi nabrajam ostale vidove komunikacije osim FB 
- rado_vidjen
#10 Re: Facebook hacked
meni je taj facebook neka vrsta voajerizma. sjednu ljudi i onda gledaju sta ima u tudjim zivotima, tabire slike, kojoj ga meces i td. pristupis iz zajebancije u grupu "antihrista", o onda ti dajidza iz svabije pita mamu "jel se onaj tvoj mali drogira?" 
ako sta zdogovaram, ima sms, ima telefon. jebo taj virtuelni zvot, zavirivanje u tudje zivote....samo reala
ako sta zdogovaram, ima sms, ima telefon. jebo taj virtuelni zvot, zavirivanje u tudje zivote....samo reala
- The idijot
#11 Re: Facebook hacked
najpametnijeduboka_misao wrote:ja koristim mjeru predostroznosti koja se zove `ne imati FB acc` do sad je bilo sve u redu
- Fair Life
#12 Re: Facebook hacked
I vise od 20 godina.riko-ga wrote:Hmm a vidis ja sam pomocu FB stupio u kontakt sa ljudima koi su mi veoma dragi a nisam ih vidio puffff 15-20 god.Znaci ima i pozitivni stvari.
-
elSaik
#14 Re: Facebook hacked
Facebook rules! 
- sinus
#15 Re: Facebook hacked
Samo da se i ja prijavimTopla voda wrote:istoblack wrote:koristim istoduboka_misao wrote:ja koristim mjeru predostroznosti koja se zove `ne imati FB acc` do sad je bilo sve u redu
-
duboka_misao
#16 Re: Facebook hacked
pametnjakovica? do prije par godina mobitel je bio misaona imenica,a tek prije njega? FB i ostale slicne bljuvotine od social webova,gdje koke i frajeri objavljuju svoje polu gole slike i slike svojih napucanih auta,te da je upravo rijesio kviz ˘`ko ti u familiji ima najvechu chunu`ne zelim u svom zivotu, a ako si mlad pa neznas sta znaci komunikacija mobitelom i pismom valjda znas razliku izmjedju foruma i FB.digital wrote:A sto ne mogu pametnjakovica sa mobitelima i papirnim pismima u pm. Pa sta koji k radite po forumima?
- black
#17 Re: Facebook hacked
citamo vas 'pametne'digital wrote:A sto ne mogu pametnjakovica sa mobitelima i papirnim pismima u pm. Pa sta koji k radite po forumima?

-
Evil Angel
#18 Re: Facebook hacked
Ja nemam ništa protiv facebooka...dobar način da se upoznaš sa ljudima diljem svijeta.....ja od kada imam facebook proširila sam krug prijatelja i upoznala puno ljudi iz drugih zemalja, a i pomogao mi je u nekim mojim stvarima.....tako da tko voli neka izvoli...!!! 
- Edukator
#19 Re: Facebook hacked
me tooduboka_misao wrote:ja koristim mjeru predostroznosti koja se zove `ne imati FB acc` do sad je bilo sve u redu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#20 Re: Facebook hacked
Ne koriste svi fejsbuk za ovo za sta ti nabroja.duboka_misao wrote:
pametnjakovica? do prije par godina mobitel je bio misaona imenica,a tek prije njega? FB i ostale slicne bljuvotine od social webova,gdje koke i frajeri objavljuju svoje polu gole slike i slike svojih napucanih auta,te da je upravo rijesio kviz ˘`ko ti u familiji ima najvechu chunu`ne zelim u svom zivotu, a ako si mlad pa neznas sta znaci komunikacija mobitelom i pismom valjda znas razliku izmjedju foruma i FB.
-
Bolonjac
#21 Re: Facebook hacked
Ne koristi isti password za sve (forum, mail, facebook itd
) , uvijek radi logout kad si na javnom mjestu (a jos pametnije nemoj nikako ici na FB ili provjeravati mail jer ti ga sniffanjem mogu ukrasti)