Facebook.certificate problem

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sve na kvadrat

#1 Facebook.certificate problem

Post by sve na kvadrat »

Imam problema vezano za facebook.Ne mogu da otovrim facebook,niti da nađem url adresu iste. Detalji su na ovoj slici http://prntscr.com/353v6i Ako neko zna rješenje neka odgovori, Hvala
Andjela1981

#2 Re: Facebook.certificate problem

Post by Andjela1981 »

Neko mi se loguje na facebook profil,znam po mijenjanju raznih postavki,informacija,pregledavanju poruka i sl.
Moja drugarica kaže da je to moguće pronaći,i da je njoj otkrio neki kolega u firmi,ko joj je ulazio u profil i slao poruke u njeno ime.Ali mi nije znala objasniti kako je to uradio,kako ja da saznam,da li ima nekog načina,ko je to bio?
Bez suvišnih komentara,hvala¨! :bih:
Nabucco

#3 Re: Facebook.certificate problem

Post by Nabucco »

Andjela1981 wrote:Neko mi se loguje na facebook profil,znam po mijenjanju raznih postavki,informacija,pregledavanju poruka i sl.
Moja drugarica kaže da je to moguće pronaći,i da je njoj otkrio neki kolega u firmi,ko joj je ulazio u profil i slao poruke u njeno ime.Ali mi nije znala objasniti kako je to uradio,kako ja da saznam,da li ima nekog načina,ko je to bio?
Bez suvišnih komentara,hvala¨! :bih:
Postavke > Sigurnost > Pri dnu mozete pogledati odakle ste se sve Logovali... Ako sumnjati promjenite sifru i e-mail adresu.
Post Reply