Evropski papak

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

insomnia78

#76 Re: Evropski papak

Post by insomnia78 »

zbog nje su me zvali papak ja to nisam znao
jeza u ledja

#77 Re: Evropski papak

Post by jeza u ledja »

belfy wrote: ne vidjeh ovaj upis, pa izgleda ostadoh neshvacen. ti sam nabrajas sta je on sve u sendich ubacio, pa ti je ironija sto on nekog naziva papkom. pa se ja nadovezao da je papkarenje i brojanje tudjih zalogaja (u smislu nabrajanja sta on stavlja u sendvic). sta god on stavljao u sendvic (makar jeo i picu sa ananasom :-D ) nije razlog da nekoga ne smije nazvati papkom, zato sto mu je taj isti gledao u sendvich i rekao da moze napraviti vise istih od tog jednog. zato je po meni veca ironija da je on to naveo kao razlog, a ti napravis to isto. nadam se da sam dovoljno pojasnio.
mkay :?

wtf

usput, "brojanje zalogaja" se odnosi na brojanje zalogaja koje ti neko servira kad mu dodjes u goste, ili ti neko plati. zbog toga se smatra neumjesnim. ne kad sjednes sa haverom sa posla i on ti komentarise sendvic, pa tebi kompleksi izlete iz rukava jer ti je neko komentarisao jebeni sendvic.
DZONPI

#78 Re: Evropski papak

Post by DZONPI »

Jebo te saban nesmijes rec ako si negdje otiso drugo zivit nista lose.Odma vrati se koji cu se kurac vracat da mi je bilo dobro nebi iso samo iznosim cinjenice tj nekulturu koja itekako postoji i na zapadu a ne samo u BiH kako neki vole reci domacu.O sendvicu nije u pitanju sta je nego skrti on bi da ti napravis umjesto 2 sto pravis mozes izvadit jal navadit pa jos 2 kontas skrto nebi te ponudio a kad mu ti ponudis govno bi pojo halo mjestanine a da mi je lose nije cak mi je super samo hocu da kazem da se puno sere kako je u nas sami papak a tamo negdje samo gospoda jes al u kurcu.
hrle1976

#79 Re: Evropski papak

Post by hrle1976 »

DZONPI wrote:Jebo te saban nesmijes rec ako si negdje otiso drugo zivit nista lose.Odma vrati se koji cu se kurac vracat da mi je bilo dobro nebi iso samo iznosim cinjenice tj nekulturu koja itekako postoji i na zapadu a ne samo u BiH kako neki vole reci domacu.O sendvicu nije u pitanju sta je nego skrti on bi da ti napravis umjesto 2 sto pravis mozes izvadit jal navadit pa jos 2 kontas skrto nebi te ponudio a kad mu ti ponudis govno bi pojo halo mjestanine a da mi je lose nije cak mi je super samo hocu da kazem da se puno sere kako je u nas sami papak a tamo negdje samo gospoda jes al u kurcu.
Naravno da ima nekulture u svakoj drzavi svijeta. Samo sto u Nizozemskoj je to zanemarivo malo na sprem broju stanovnika dok u BiH ipak nije bas tako malo. Nija bas i nekulturu gledas na svakom cosku u BiH. Problem u BiH je potreba da budes neko i nesto i obicno to dovodi do ponasanja ljudi gdje ko god ima malo zdrava uma vidi da je nesto crklo davnih dana. S ovim nije r ceno da se ljudi u drugim drzavama nevole hvaliti i biti neko i nesto, nego samo da je to u BiH i citavom Balkanu tako izrazeno i podignuto na neku stepenicu gdje vec postaje patoloski slucaj.

Ima ona kad imas magisterij, doktorat i sl. visoko mozes prnuti, uzdrignuti kad hoces tj. zajebavati se, jer imas papir da si zvijer i genij. A kad nemas te papire pokrij usi. To je razlika, seljaku i neskolovano se broji svaki zalogaj a gospodi nikad.
HardcoreMX

#80 Re: Evropski papak

Post by HardcoreMX »

-Glavna karakteristika papan(looka) i jest upravo ufuranost na vip stalež,kvazi elita,pa bi elitistički papak i najbolje odgovarao opisu europskog papka iz naslova threada,jedino je nejasno, da li se i oni koji im imponuju i bezrezervno ih brane, svrstavaju u klasiku papka ili samo klasičnog dupelisca ili je to ustvari jedno te isto.Činjenica ipak da oba slučaja zadovoljavaju kriterij iste karakterne crte umišljenosti,zadivljenosti i poltronstva super egu i statusu distanciranog od raje govori za sebe.Papak je uvijek kontra raje.Nebitno na zanimanje,porijeklo,obrazovanje itd.Ovdje se samo izkristalizirao jedan novi sinonim za papka ili podgrupa, europski papak,koji se od običnog papka razlikuje jer je on samovidjeni gospodin papak,što je i jeste osnovna karakterna crta sa aspekta definicije“Very Important Papak”.Niko kao on.U papanluku.
Pilaw_Pavlaka

#81 Re: Evropski papak

Post by Pilaw_Pavlaka »

HAVANA wrote:Ja vala sto ih znam,a znam ih dosta,ni nalik tome sto ti opisa.Obuceni,uredni,i nekako su mi otvoreniji od vecine belgijanaca.Mada,glupo je govoriti,sto ljudi,sto cudi...A mi,mi smo posebna prica.Mi smo budale u svakom pogledu.Da nismo,oni bi dosli kod nas ,a ne bi mi isli kod njih...Stas,u svom su,na svom...nek prde.Prdimo i mi,moras prdnut.Ne valja trpit.A za pitu jes jebo mater i meni su tako.Joj koliko hrane kod vas,obilno,svega,sta je to,mi pazimo na ishranu...I onda proba.Pojede sve jebo mater. :shock: :lol: Polako bolan,nece pobjec,de,zalij jogurtom...
:lol: :lol: :lol:
512MB

#82 Re: Evropski papak

Post by 512MB »

I tako vozi Dzonpi na autoputu u krivom smjeru i cuje na radiju "Paznja na B1 vam dolazi jedno auto u suprotnom smjeru" pa si konta "Sta jedno jarane, na stotine!" :zoka:
prog321

#83 Re: Evropski papak

Post by prog321 »

Naravno da ima i na zapadu krkana.
Gospodin sa mašnom prdne i podrigne za stolom dok jede. To je njima normalno. :-D
Connaisseur Karlin

#84 Re: Evropski papak

Post by Connaisseur Karlin »

prog321 wrote:Naravno da ima i na zapadu krkana.
Gospodin sa mašnom prdne i podrigne za stolom dok jede. To je njima normalno. :-D
zadrzavanje gasova u tijelu nije zdravo,zato nije sramota ,ako se desi nekome prebrzo ,tj. prije pokusaja udaljavanja od stola :)
prog321

#85 Re: Evropski papak

Post by prog321 »

Ako prdne pred mojim stolom, stosom bih ga medju rogove.
Nek pusta gasove svojoj materi :-D
Heller

#86 Re: Evropski papak

Post by Heller »

Sto se tice druzenja i ekipe, po meni Australci su broj 1., onda idu Slovenci, Rusi, Cesi, Poljaci, Svabe, Irci. :thumbup:
drndalo

#87 Re: Evropski papak

Post by drndalo »

prog321 wrote:Ako prdne pred mojim stolom, stosom bih ga medju rogove.
Taman da mozes Novu u pritvoru provest... Ako je to u njihovom drustvu uobicajeno, mozda i pozeljno, imas 2 mogucnosti... Prva je da se na to naviknes sto prije, ili da se selis...
Connaisseur Karlin

#88 Re: Evropski papak

prog321 wrote:Ako prdne pred mojim stolom, stosom bih ga medju rogove.
ma,dobro ti nisi nika d putiso zvonimira i tihomira za stolom :oops:

lljudkso tijelo tako reagira i odstranjuje toksine,i jos se za to treba izvinjavati :D :lol:
prog321

#89 Re: Evropski papak

Post by prog321 »

Normalno da sam prdnuo, ali nikad za stolom dok jedem.
U mom selu to niko ne radi ko ne zeli dobiti degenek. :-D
Connaisseur Karlin

#90 Re: Evropski papak

prog321 wrote:Normalno da sam prdnuo, ali nikad za stolom dok jedem.
U mom selu to niko ne radi ko ne zeli dobiti degenek. :-D
ma da,tebi se nikad nije desilo :D :-) meni jeste,jer se ne moze uvijk kontorlirati ispustanje gasova ,i mislim da se to svakom desilo :) zasto bi se dobijao "degenek" radi prirodnog rada vlastitog tijela :)
avetinja

#91 Re: Evropski papak

Post by avetinja »

Ja muhanatog naroda, sve im smeta. Pa šta ako je prdnuo? Guzica tome i služi. Isto kao što nos služi za disanje. Svaka rupa svoju funkciju ima. Na svaku nešto uđe i izađe. To što nekad izađe kad ne bi trebalo, nije do nas. Priroda je najjača.
prog321

#92 Re: Evropski papak

Post by prog321 »

Vi udisite prdez dok jedete, ja ne mogu.
I mozemo prestati pricati o tome. Zgadiste mi veceru.
:-)
Connaisseur Karlin

#93 Re: Evropski papak

prog321 wrote:Vi udisite prdez dok jedete, ja ne mogu.
vjerovao ili ne,svaki dan udises neciji prdez ali naravno to ne znas smrad izlapi,ali u ostatku istih gasnih cestica oko tebe su i cestice zracnog otrova iz straznjice ili usta osoba ,a koji koji udises,prijatno :)
GeeTnT

#94 Re: Evropski papak

Post by GeeTnT »

DJEČAK u dobi od šest godina bori se za život u Bruxellesu nakon što je dan nakon Božića, po velikoj hladnoći, proveo na balkonu stana, odjeven samo u pidžamu.

Kako piše Telegraph, dječaka su roditelji odlučili kazniti jer je tijekom noći otišao uzeti nešto za jesti. Kaznili su ga tako da su ga zatvorili na balkon odjevenog samo u pidžamu te ga držali na hladnoći od 5 ujutro do 20 sati navečer.

Dječak je u bolnicu primljen bez svijesti, a hospitalizirana je i njegova sestra i to zbog pothranjenosti. Majka i očuh su uhićeni i zadržani u pritvoru. Prema pisanju medija, susjedi su pozvali policiju i tako spasili dječaka.

Ps..prepoznajete li gdina i gdju ppk u vijestima...?
512MB

#95 Re: Evropski papak

Post by 512MB »

Gadi ti se pustit kradom tihomira a negadi bacit smece pored ceste, ko nas nezna...
Point.

#96 Re: Evropski papak

Post by Point. »

GeeTnT wrote:DJEČAK u dobi od šest godina bori se za život u Bruxellesu nakon što je dan nakon Božića, po velikoj hladnoći, proveo na balkonu stana, odjeven samo u pidžamu.

Kako piše Telegraph, dječaka su roditelji odlučili kazniti jer je tijekom noći otišao uzeti nešto za jesti. Kaznili su ga tako da su ga zatvorili na balkon odjevenog samo u pidžamu te ga držali na hladnoći od 5 ujutro do 20 sati navečer.

Dječak je u bolnicu primljen bez svijesti, a hospitalizirana je i njegova sestra i to zbog pothranjenosti. Majka i očuh su uhićeni i zadržani u pritvoru. Prema pisanju medija, susjedi su pozvali policiju i tako spasili dječaka.

Ps..prepoznajete li gdina i gdju ppk u vijestima...?
Takve treba izudarati na smrt. I onoh supka iz Breze sto je ubio 10-mjesecnu bebu. I one japance sto su ostavili dijete u sumi punoj medjeda, jer fol nije slusao u autu. Pa kako mozes tako uraditi vlastitom djetetu?
drag_gost

#97 Re: Evropski papak

Post by drag_gost »

Connaisseur Karlin wrote:
vjerovao ili ne,svaki dan udises neciji prdez ali naravno to ne znas smrad izlapi,ali u ostatku istih gasnih cestica oko tebe su i cestice zracnog otrova iz straznjice ili usta osoba ,a koji koji udises,prijatno :)
Hoces da kazes da svaki dan udisemo neciji vonj iz dlakavog analnog otvora?
Connaisseur Karlin

#98 Re: Evropski papak

drag_gost wrote:
da :)
drag_gost

#99 Re: Evropski papak

Post by drag_gost »

drag_gost wrote:
Pa sta te cestice rade tu, sto ne odu u atmosferu? Je li levitiraju na istom nivou cekajuci da ih neko udahne? Kada ih udahnes je li ih tijelo razlozi pa ih pretvori u nesto korisno ili u prdez samo? Pa onda ponovo sve u krug???
Connaisseur Karlin

#100 Re: Evropski papak

drag_gost wrote:
drag_gost wrote:
Pa sta te cestice rade tu, sto ne odu u atmosferu? Je li levitiraju na istom nivou cekajuci da ih neko udahne? Kada ih udahnes je li ih tijelo razlozi pa ih pretvori u nesto korisno ili u prdez samo? Pa onda ponovo sve u krug???
pa nije poanta u zdrzavanju cestica na jednom mjestu,vec frekvencija ispustanja gasova u minuti na Zemlji :)
Post Reply