Evropski papak
-
DZONPI
#1 Evropski papak
Posto se kod nas puno spominje rjec papak a znamo ko ga spominje a i na koga se odnosi da vam samo kazem da nema veceg papka od zapadnog a posto sam ja u Holandiji nastanjen tvrdim da nema vecih papaka krkana od njih.Prde podriguju smiju se histericno oblacenje katastrofa sam govor kad pricaju hrokcu dakle savremeni Holandski Europski papcina.Daleko da su svi takvi ali pricam o papku koji je za naseg diplomiro papanluk.
-
Last December
#2 Re: Evropski papak
Problem je što kod nas takvi vode državu 
- Edin H.
#3 Re: Evropski papak
Ka euroatlantskim integracijamaLast December wrote:Problem je što kod nas takvi vode državu
-
hAZNADAR
#4 Re: Evropski papak
Da vidis Dance/Svede/Fince samo kada se musko drustvo sastane i nacne gajba piva.
Krkanluk je preblaga rijec za ponasanje i iskreno rezonovanje o mnogim stvarima.
Ostalo je neceg vikinskog u njima. Zna to biti i interesantno.
Ostalo je neceg vikinskog u njima. Zna to biti i interesantno.
- Njanjavi
#5 Re: Evropski papak
Ja kontam da su englezi najveci djiberi evrope, tako nafurani na neku uzvisenost i self entitlement stob rekli ameri.
A i davno sam cuo da su austrijanci jedni od vecih djikana sto se tice toga
A i davno sam cuo da su austrijanci jedni od vecih djikana sto se tice toga
- drndalo
#6 Re: Evropski papak
DZONPI wrote:Posto se kod nas puno spominje rjec papak a znamo ko ga spominje a i na koga se odnosi da vam samo kazem da nema veceg papka od zapadnog a posto sam ja u Holandiji nastanjen tvrdim da nema vecih papaka krkana od njih.Prde podriguju smiju se histericno oblacenje katastrofa sam govor kad pricaju hrokcu dakle savremeni Holandski Europski papcina.Daleko da su svi takvi ali pricam o papku koji je za naseg diplomiro papanluk.
Opet genetski bagljavizam Nizozemaca, i genetski gospodizam nase raje...? Aferim, tebi bi i Mengele pozavidio na DNK strucnosti...! Sreca im je velika da su vas primili 80.000 komada gospode, da im podignete prosjek, i da ih naucite zivotu, da ruke operu, ne jedu s poda, i koriste frizidere...DZONPI wrote:Po evidenciji Holandije Bosanci daleko ispred ostalih koji zive u toj drzavi daleko najobrazovaniji i najpametniji narod.Generacija ovaj mladza Dakle ili ovdje rodzena ili djeca nasih ljudi do 30 godina su po znanju i obrazovanju ispred samih Holandzana.Ja sto znam nase omladine 90℅ su SA visokim skolama i vec zauzimaju znacajne pozicije u drustvu.Svaka nam cast kad smo uspjeli svoju djecu izvest na pravi put.Tako se BiH predstavlja u tom obliku.Dakle pameti dovoljno Ali steta da je koristi druga drzava ipak sreca za nasu omladinu da mogu svoje znanje pokazat a na kraju i unovcit.
- nadžak
#7 Re: Evropski papak
Znam da francuze ne vole ni mame rođene. Toliko ih ima nafuranih da je to fuj. BIla je anketa nekakva-istraživanje u smislu koja je evropska država najlošija prema turistima, po raznim osnovama. Na vrhu ubjedljivo : France.
- Edin H.
#8 Re: Evropski papak
Zar ima gorih ljudi od turista?nadžak wrote:Znam da francuze ne vole ni mame rođene. Toliko ih ima nafuranih da je to fuj. BIla je anketa nekakva-istraživanje u smislu koja je evropska država najlošija prema turistima, po raznim osnovama. Na vrhu ubjedljivo : France.
Stalno postavljaju glupa pitanja.
- klavirdžija
#9 Re: Evropski papak
Na rende kora. Utekao u Holandiju i kompleksi proradili, pa bi sad na zor da je veći gospodin od njih.drndalo wrote:DZONPI wrote:Posto se kod nas puno spominje rjec papak a znamo ko ga spominje a i na koga se odnosi da vam samo kazem da nema veceg papka od zapadnog a posto sam ja u Holandiji nastanjen tvrdim da nema vecih papaka krkana od njih.Prde podriguju smiju se histericno oblacenje katastrofa sam govor kad pricaju hrokcu dakle savremeni Holandski Europski papcina.Daleko da su svi takvi ali pricam o papku koji je za naseg diplomiro papanluk.Opet genetski bagljavizam Nizozemaca, i genetski gospodizam nase raje...? Aferim, tebi bi i Mengele pozavidio na DNK strucnosti...! Sreca im je velika da su vas primili 80.000 komada gospode, da im podignete prosjek, i da ih naucite zivotu, da ruke operu, ne jedu s poda, i koriste frizidere...DZONPI wrote:Po evidenciji Holandije Bosanci daleko ispred ostalih koji zive u toj drzavi daleko najobrazovaniji i najpametniji narod.Generacija ovaj mladza Dakle ili ovdje rodzena ili djeca nasih ljudi do 30 godina su po znanju i obrazovanju ispred samih Holandzana.Ja sto znam nase omladine 90℅ su SA visokim skolama i vec zauzimaju znacajne pozicije u drustvu.Svaka nam cast kad smo uspjeli svoju djecu izvest na pravi put.Tako se BiH predstavlja u tom obliku.Dakle pameti dovoljno Ali steta da je koristi druga drzava ipak sreca za nasu omladinu da mogu svoje znanje pokazat a na kraju i unovcit.
Čudo nema više holandskih i švedskih izbjeglica ovdje u BiH, kad su tako jadni, neobrazovani i bijedni. Možda bi do sad i naučili razlikovati Dž od Đ, za Č i Ć ne znamo.
-
DZONPI
#10 Re: Evropski papak
Inace su i skrti da te bog sacuva a vole kad ponudis sve im slatko fol nejedu puno slatko dijeta a guzovi se rasirili ali kad je djaba sve pada u vodu.Ovdje samo ljudi iznose negativne stvari iz zivotnog iskustva u kojem se trenutno nalazi nevidim nista lose u tome.Dakako da ima i super stvari kao njega samih zuba cistoca obavezno tusiranje prije posla ali posto je tema malo drugog karaktera mislim i da umalo zaboravi da im je poznavanje geografije totalno lose za nepovjerovat.Inace kuhinja im je totalno losa jer kad kod mene probaju sirnicu koja je za nas ono normala ili recimo lukmiru odvaljuju.
- drndalo
#11 Re: Evropski papak
A da otvoris restoran, i uzmes im sve para sto imaju...?
- sinuhe
#12 Re: Evropski papak
Pa nisu morepolovci mogli do Bosne doci da otkriju sirnicu. Uzeti im pare, nego sta.
- Romanista 101%
#13 Re: Evropski papak
pa lijepo vam covjek kaze DJABE, sve im je slatko kad je free
-
Last December
#14 Re: Evropski papak
sinuhe wrote:Pa nisu morepolovci mogli do Bosne doci da otkriju sirnicu. Uzeti im pare, nego sta.
- medjutim
#15 Re: Evropski papak
pa more otvorit restoran s djaba hranom a ondak da im ulaz naplacuje.Romanista 101% wrote:pa lijepo vam covjek kaze DJABE, sve im je slatko kad je free
- vješalica
#16 Re: Evropski papak
ma mi smo đulbajram za ove balvane iz europe...
-
KENJAC
#17 Re: Evropski papak
Jarane , nisi ti upozno juznog Italijana !DZONPI wrote:Posto se kod nas puno spominje rjec papak a znamo ko ga spominje a i na koga se odnosi da vam samo kazem da nema veceg papka od zapadnog a posto sam ja u Holandiji nastanjen tvrdim da nema vecih papaka krkana od njih.Prde podriguju smiju se histericno oblacenje katastrofa sam govor kad pricaju hrokcu dakle savremeni Holandski Europski papcina.Daleko da su svi takvi ali pricam o papku koji je za naseg diplomiro papanluk.
- drndalo
#18 Re: Evropski papak
Jarane nisi ti upoznao NAS ! 
- klavirdžija
#19 Re: Evropski papak
I ako more da ih se podućava pravopisu, geografiji i edukaciji. Naj bi bilo bolje ućiti ih istotako da sami spremaju čevape i lukmiru i to dobro unovćiti, dupla zarada.medjutim wrote:pa more otvorit restoran s djaba hranom a ondak da im ulaz naplacuje.Romanista 101% wrote:pa lijepo vam covjek kaze DJABE, sve im je slatko kad je free
- HAVANA
#20 Re: Evropski papak
Ja vala sto ih znam,a znam ih dosta,ni nalik tome sto ti opisa.Obuceni,uredni,i nekako su mi otvoreniji od vecine belgijanaca.Mada,glupo je govoriti,sto ljudi,sto cudi...A mi,mi smo posebna prica.Mi smo budale u svakom pogledu.Da nismo,oni bi dosli kod nas ,a ne bi mi isli kod njih...Stas,u svom su,na svom...nek prde.Prdimo i mi,moras prdnut.Ne valja trpit.A za pitu jes jebo mater i meni su tako.Joj koliko hrane kod vas,obilno,svega,sta je to,mi pazimo na ishranu...I onda proba.Pojede sve jebo mater.
Polako bolan,nece pobjec,de,zalij jogurtom...
- Njanjavi
#21 Re: Evropski papak
to ko ono, popij malo, uzece te meza 
- HAVANA
#22 Re: Evropski papak
Ja
A znas sta mi je sega.Par puta mi se desilo.Sjednemo,i zasviram ja,popije se,zapali...Od svega svi se svezu crvene jabuke
Nesta im se svidja pravo.Imam francuza jednog lud za njima.
Uzme mortus pjan gitaru i u 3 ujutro opali kad sat zazvoni...sve sa facom...
Il kae de onu...kusur od ljubaFi...
- bh.tornjak
#23 Re: Evropski papak
Holandjanin...Svedjanin...Danac...Englez...Austrijanac....sve papak do papka...
Amsterdam...Stokholm...Kopenhagen...London ...Bec....sve su to vukojebine za Sa...Ze..Mo...Tz...
sta reci a ne zaplakati...
Amsterdam...Stokholm...Kopenhagen...London ...Bec....sve su to vukojebine za Sa...Ze..Mo...Tz...
- Streptokok
#24 Re: Evropski papak
E a hoce li oni kad pozvati na kakav rucak, gozbu....DZONPI wrote:Inace su i skrti da te bog sacuva a vole kad ponudis sve im slatko fol nejedu puno slatko dijeta a guzovi se rasirili ali kad je djaba sve pada u vodu.Ovdje samo ljudi iznose negativne stvari iz zivotnog iskustva u kojem se trenutno nalazi nevidim nista lose u tome.Dakako da ima i super stvari kao njega samih zuba cistoca obavezno tusiranje prije posla ali posto je tema malo drugog karaktera mislim i da umalo zaboravi da im je poznavanje geografije totalno lose za nepovjerovat.Inace kuhinja im je totalno losa jer kad kod mene probaju sirnicu koja je za nas ono normala ili recimo lukmiru odvaljuju.
- Streptokok
#25 Re: Evropski papak
Pa druze svi ti njihovi gradovi su izgradjeni na pljacki i otimacini. Da ima pravde na zemlji ne bi od stida na ulicu izlazili.bh.tornjak wrote:Holandjanin...Svedjanin...Danac...Englez...Austrijanac....sve papak do papka...