Oliver Mandić bio je stari Arkanov intimus. “Željka znam od 1972. godine. Bili smo kao braća. Stanovao sam u Ulici 27. marta 67, a on na broju 83... Cecu sam ja upoznao sa Željkom. To je bilo na proslavi Srpske dobrovoljačke garde u Erdutu. Pozvao sam drage kolege, Džeja, Nadu Topčagić, Cecu... Tako je počela njihova priča...”, prenosi beogradski list Telegraf riječi Olivera Mandića.goodbar wrote:Oliver Mandic je pocetkom '90-ih,sa Arkanom upadao u beogradske kafice i kafane i uzimao reket.Covjek koji ima,iz psihijatirske klinike otpust,da je lud.Sta mislite,gdje je bio svih ovih godina? btw,Kusta je pametan oportunista,uvjek je elegantno izbjegao svaki napad na svoju muslimansku proslost,vecinom,dakle,sutnjom.Nije kao onaj Pazarac,od prije neko vece,u Farmi,koji je iznerviran kuravama i propalim zenama,Majom i Tamarom,pljuvao po srpskoj himni i pjesmi "Tamo daleko",uzgred vikao kao da je u dzamiji i tako okoncao svoju karijeru(moze jedino da pjeva u Sjenici na -20).Ne gledam Farmu,dodje mi uz novine online,sa snimcima.
Arkanovog najdražeg tranvestita može se vidjeti i u dokumentarcu “Pad Krajine”, beogradskog novinara Filipa Švarma, dostupnom i na YouTubeu, kako negdje početkom 90-ih, odjeven u maskirnu odoru, prijeti izbjeglim Srbima iz tzv. Krajine koji sjede po kafićima u Beogradu da se što prije vrate s oružjem u rukama kako bi “branili srpske zemlje”.
Danas Oliver Mandić gleda nešto pristojnije prema Hrvatskoj i Hrvatima, na koncu ovdje mu ponovno objavljuju albume! Kaže kako obožava Mišu Kovača i nudi svom imenjaku Oliveru Dragojeviću glamurozni koncert dvojice Olivera na stadionu Crvene zvezde u Beogradu, a ne smeta mu čak ni Thompson.
http://www.glas-slavonije.hr/234268/2/O ... no-se-vole