elektronske cigarete

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mami

#1 elektronske cigarete

Post by mami »

Pošto želim "baciti"cigarete a čula sam za ove E-cigarete,dali neko ima iskustva sa tim i jesu li djelotvorne :?: :roll:
Neelix

#2 Re: elektronske cigarete

Post by Neelix »

nisam cuo za to, a javljam se samo da ti pozelim srecu u odvikavanju :)
Shoshana

#3 Re: elektronske cigarete

Post by Shoshana »

I ja bas nekidan vidjela na vjestima. Zasad se mogu kupiti samo preko interneta jer jos nisu prosle testove. Kazu da cijena varira izmedju CAD 40 i 200

Meni izgleda super ideja, i, ako kada naletim na ove od 40.00 kupicu :D
Jedino ne znam kako dalje nabavljati ampulice sa nikotinom?
mami

#4 Re: elektronske cigarete

Post by mami »

Neelix wrote:nisam cuo za to, a javljam se samo da ti pozelim srecu u odvikavanju :)
Hvala,nadam se da ću uspjeti,javim svakako ako nabavim te cigarete i ako budu imale efekta.
mami

#5 Re: elektronske cigarete

Post by mami »

Shoshana wrote:I ja bas nekidan vidjela na vjestima. Zasad se mogu kupiti samo preko interneta jer jos nisu prosle testove. Kazu da cijena varira izmedju CAD 40 i 200

Vjerovatno ako se mogu narućiti preko interneta cigarete onda mogu i dodatci,idem malo pronjuškati to oko naručivanja. :roll:
Shoshana

#6 Re: elektronske cigarete

Post by Shoshana »

mami wrote:
Shoshana wrote:I ja bas nekidan vidjela na vjestima. Zasad se mogu kupiti samo preko interneta jer jos nisu prosle testove. Kazu da cijena varira izmedju CAD 40 i 200

Vjerovatno ako se mogu narućiti preko interneta cigarete onda mogu i dodatci,idem malo pronjuškati to oko naručivanja. :roll:
Naravno, ali je malo komplikovano :-)
Shoshana

#7 Re: elektronske cigarete

Post by Shoshana »

mami wrote:

Naravno, ali je malo komplikovano :-)
mami

#8 Re: elektronske cigarete

Post by mami »

Ma ne može biti komplikovanije od prestanka pušenja treba pokušati.
kinu

#9 Re: elektronske cigarete

Post by kinu »

mami wrote: Hvala,nadam se da ću uspjeti,javim svakako ako nabavim te cigarete i ako budu imale efekta.
Sumnjam da ce bit efekta, ja mislim da je to tipa nikoreta ili niqitina, rinaka ništa, al javi ako bude šta djelovalo, ja derem po 2,5-3 kutije dnevno ubih se al ne mogu bacit, dao bi platu mjesečnu da mi je bacit bez problema .
tebi u svakom slučaju želim sreću . :thumbup: :thumbup:
P.S. osnova za sve je jaka volja ja sam jednom bacio tri mjeseca i zapalio jednu, u roku sata sam ispušio kutiju, zato ako baciš nikad više nijednu jer pade sve u vodu :run:
Shoshana

#10 Re: elektronske cigarete

Post by Shoshana »

mami wrote:Ma ne može biti komplikovanije od prestanka pušenja treba pokušati.
Ja nisam mislila kupiti radi prestanka. Pusim skoro 30 godina, i trenutno nemam volje ni pokusati zajebavati se sa prestankom. ALi bih se manja trovala. Ne bih udisala izgorjeli papir, niti katran, niti ista drugo osim ciste pare i par miligrama nikotina, da zadovoljim svoju jetricu :D
mami

#11 Re: elektronske cigarete

Post by mami »

Našla sam stranicu e-cigarete.net pa sam poslala porukicu i vidjet ću dali isporučuju u BIH jer je firma u Hrvatskoj,naravno ako mi odgovore.
Sunrise00

#12 Re: elektronske cigarete

Post by Sunrise00 »

A sta je to?
Shoshana

#13 Re: elektronske cigarete

Post by Shoshana »

bpsang

#14 Re: elektronske cigarete

Post by bpsang »

mami wrote:Pošto želim "baciti"cigarete a čula sam za ove E-cigarete,dali neko ima iskustva sa tim i jesu li djelotvorne :?: :roll:
najbolja elektronska cigareta je NECU VISE...
Pokusaj uspjeces,jednostavno zaboravi na njih, moja nedovrsena kutija je stajala skoro dvije godine , meni na dohvat ruke al je bila nezamisliva i nisam je dokrajcio, zalio sam ih vodom i bacio u kantu za smece....
mami

#15 Re: elektronske cigarete

Post by mami »

Sunrise00 wrote:A sta je to?
Ma to su navodno cigarete koje nisu štetne. Ali nema još nikog koga poznajem da je to probao i da mi može potvrditi da se uz njih odbace ove prave bez problema.
Last edited by mami on 21/03/2009 22:36, edited 1 time in total.
mami

#16 Re: elektronske cigarete

Post by mami »

100_KA wrote:
mami wrote:Pošto želim "baciti"cigarete a čula sam za ove E-cigarete,dali neko ima iskustva sa tim i jesu li djelotvorne :?: :roll:
najbolja elektronska cigareta je NECU VISE...
Pokusaj uspjeces,jednostavno zaboravi na njih, moja nedovrsena kutija je stajala skoro dvije godine , meni na dohvat ruke al je bila nezamisliva i nisam je dokrajcio, zalio sam ih vodom i bacio u kantu za smece....
Ma ja sam uspjela jednom izdržati godinu dana a sada pušim više nego prije,slab karakter izgleda.
mofo33

#17 Re: elektronske cigarete

Post by mofo33 »

E-cigarete? ma nemoj zajebavat', ko moze vjerovati u slicne gluposti???
sve dok ima kretena, pametan svijet ce punit' sebi dzepove :run:
alica.k

#18 Re: elektronske cigarete

Post by alica.k »

bilo u auri, umrla sam od smjeha. navodno je dinka delic zastupnik il nesto :D haha
Revolucionarni izum švicarske firme, kojeg na bh. tržištu distribuira Dinkina firma "INTERNATIONAL HEALTH"
blablabla
mami

#19 Re: elektronske cigarete

Post by mami »

mofo33 wrote:E-cigarete? ma nemoj zajebavat', ko moze vjerovati u slicne gluposti???
sve dok ima kretena, pametan svijet ce punit' sebi dzepove :run:
Pa neko možda i vjeruje u te "gluposti"a to što ne misli kao ti ne mora značiti da je kreten jer ipak i obične cigarete plaćamo i punimo nekome džep.Ovako makar pokušavam naći načina da se riješim poroka.
chejf

#20 Re: elektronske cigarete

Post by chejf »

ja je koristim 51 dan i ne pusim vise ove duhanske :D
encian

#21 Re: elektronske cigarete

Post by encian »

to da nisu stetne, to macku o rep :D minus katran i mozda dodaci, ali nikotina ima dovoljno da naskodi pusacu kao i obicna cigareta. kompanije je reklamiraju kao "nisu stetne za okolinu" jer navodno sadrzaj cigare udise samo onaj koji pusi. od pravih naucnih studija o ovim cigaretama cuje se samo da - treba ispitivanja da se dokaze da nikotin udise samo pusac. niko ne sumnja da su stetne. zao mi je :( .
Post Reply