ekupon.ba
-
Gospoda Ministarka
#876 Re: ekupon.ba
Trenutna ponuda na ekuponu, Cinema City ulaznice za 2 D film, samo ponedeljkom... koliko cesto oni prikazuju 2 D filmove? 
-
iSwagga
#877 Re: ekupon.ba
Jel' ti to ozbiljno??Gospoda Ministarka wrote:Trenutna ponuda na ekuponu, Cinema City ulaznice za 2 D film, samo ponedeljkom... koliko cesto oni prikazuju 2 D filmove?
-
nera18
#878 Re: ekupon.ba
nije 3D vec 2DiSwagga wrote:Jel' ti to ozbiljno??Gospoda Ministarka wrote:Trenutna ponuda na ekuponu, Cinema City ulaznice za 2 D film, samo ponedeljkom... koliko cesto oni prikazuju 2 D filmove?
svaki dan, 12 puta dnevno
-
Gospoda Ministarka
#879 Re: ekupon.ba
DaiSwagga wrote:Jel' ti to ozbiljno??Gospoda Ministarka wrote:Trenutna ponuda na ekuponu, Cinema City ulaznice za 2 D film, samo ponedeljkom... koliko cesto oni prikazuju 2 D filmove?
- karanana
#880 Re: ekupon.ba
imaju u cinema cityju 2D projekcije?
- madnessa
#881 Re: ekupon.ba
pa imaju... sve sto nije 3D...karanana wrote:imaju u cinema cityju 2D projekcije?
- le piaf
#882 Re: ekupon.ba
Ma ovdje se misli na svaki film, osim na 3D, pretpostavka.
Mada ne bi skodilo pojasnjenje...
- because_of_you
#883 Re: ekupon.ba
link wrote:a s obzirom da 4D jos nije ni izmisljen, a kod njih nema ni predstava, logicno je da se misli na sve osim na 3D filmovele piaf wrote:Ma ovdje se misli na svaki film, osim na 3D, pretpostavka.
Jesi ti siguran to za 4d? Ja sam čula da ima toga negdje daleko i da je baš cool
-
manki
#884 Re: ekupon.ba
Ima naravno 4D kino, drugo je što ljudi nisu upoznati pa lupetajubecause_of_you wrote:link wrote:a s obzirom da 4D jos nije ni izmisljen, a kod njih nema ni predstava, logicno je da se misli na sve osim na 3D filmovele piaf wrote:Ma ovdje se misli na svaki film, osim na 3D, pretpostavka.
Jesi ti siguran to za 4d? Ja sam čula da ima toga negdje daleko i da je baš cool![]()
Također, nije ni daleko, jedno vrijeme je bio u Beogradu, u Kolosej kinu, ne znam šta se desilo s njim, uglavnom postoje.Gardaland, Italy’s largest theme park, has opened a new 4D theatre from 3DBA and Kraftwerk Living Technologies, for the 2007 season. The attraction, which opened on March 31st., has been incorporated into the Egyptian themed area of the park underneath the Gardaland theatre which was built in 2006, and is “practically underground” according to the park’s commercial director Aldo Vigevani.
- because_of_you
#885 Re: ekupon.ba
Znala sam da sam čula negdje
-
nino90
#886 Re: ekupon.ba
kao 4-ta dimenzija oni ne misle na prostornu nego na neke druge stvari tipa
da se fotelja u kojoj sjedis pokrece, ili da te poprskaju vodom ili neki miris puste ili sta vec u sceni ima
da se fotelja u kojoj sjedis pokrece, ili da te poprskaju vodom ili neki miris puste ili sta vec u sceni ima
- karanana
#889 Re: ekupon.ba
kako se zove onaj film gdje zenska sjedi na hali i kaki i wc solja eksplodira i sve iznutra izadje nazad i poprska i nju i citav wc?
da ne idem na taj u 4d.
da ne idem na taj u 4d.
- terra_incognita
#890 Re: ekupon.ba
Dent Art, zubarska ordinacija, usluga odlična, profesionalna, dr. Selma je moj doživotni zubar!!!!
Montana, pizzeria, nije bilo loše, birali pizzu a sakako se srednja ne može pojesti cijela.
Restoran Panorama, vala ništa posebno, jelovnik je bezličan, konobar kao na infuziji, atmosfera užas.
Žao mi je što sam Milkman propustila, ako je neko voljan da proda kupon....
Montana, pizzeria, nije bilo loše, birali pizzu a sakako se srednja ne može pojesti cijela.
Restoran Panorama, vala ništa posebno, jelovnik je bezličan, konobar kao na infuziji, atmosfera užas.
Žao mi je što sam Milkman propustila, ako je neko voljan da proda kupon....
-
Gospoda Ministarka
#891 Re: ekupon.ba
terra_incognita wrote:Dent Art, zubarska ordinacija, usluga odlična, profesionalna, dr. Selma je moj doživotni zubar!!!!
Terra incognita, ako odes par stranica unatrag vidjet ces da sam i ja, takoder, bila puna pozitivnih utisaka iz Dent Art-a, poliranje je bilo izvrsno obavljeno pa sam rekla aj ,da vidimo kak ce popraviti jedni zub koji je trebao popravku. U pitanju je bio mali kvar na povrsini. Vec prvi dan sam osjetila da zub nije uraden kako treba, nakon mjesec dana odlucila sam da odem kod svog stomatologa da vidim sta je u pitanju. Dr. Selma je plombirala i zatvorila zub koji nije popravljen kako treba, pa jekvar dosao do samog zivca....i jedva spasen. Tako, da zelim samo da ti kazem da ne dozvolis da te (kao i mene) zavara lijepa ordinacija i prevelika ljubaznost.
- terra_incognita
#892 Re: ekupon.ba
I j sam usput popravila jedan zub i nadam se da mi se neće dogoditi isto
Mene je lično oduševio njen pristup, pažljivost jer sam joj odmah rekla da ne podnosim bol nikako.
Možeš li mi još reći, da li si se njoj obratila nakon tog događaja ili si direktno otišla svom zubaru ?
Čisto da sam spremna
Mene je lično oduševio njen pristup, pažljivost jer sam joj odmah rekla da ne podnosim bol nikako.
Možeš li mi još reći, da li si se njoj obratila nakon tog događaja ili si direktno otišla svom zubaru ?
Čisto da sam spremna
-
Gospoda Ministarka
#893 Re: ekupon.ba
Iste te stvari sam i ja cijenila, mislim, gdje jos stave labelo na usne da se ne isuse dok oni rade, i sl.sitnice? Ne, nisam se vise obracala njoj, sta joj se imam obracati, popravni na mojim zubima nece imati. Odi na moj post, procitaj moje odusevljenje i utisak nakon
svega... Mali kvar je poslije nje postao veliki i ozbiljan. U Dent Art, nikad vise!
svega... Mali kvar je poslije nje postao veliki i ozbiljan. U Dent Art, nikad vise!
- terra_incognita
#894 Re: ekupon.ba
Ja sam davno, dok su se prviatnici na prste mogli prebrojati, zaradila gangrenu u ambulanti. Studnetica mi je popravljala zub, jer je tako doktorica naložila, nije čistila prašinu i zabetonirala mi kanale. NAredni an sam padala u nesvijest od bolova.
Privatnik, jedan od rijetkih tada u gradu, mi je spasio zub na par godina ali je gangrena zahvatila kost donje vilice i zakomplikovalo se kasnije maksimalno. Morali su mi operisati kost (čeljust).
Od tada ne mogu podnijeti bol ni kada mi frizer sa manje pažnje češlja kosu a kamo li kada mi neko oko živca burgija.
Sad evo već kao na iglama čekam šta će da se desi
A šta je seknundarni karijes ????
Privatnik, jedan od rijetkih tada u gradu, mi je spasio zub na par godina ali je gangrena zahvatila kost donje vilice i zakomplikovalo se kasnije maksimalno. Morali su mi operisati kost (čeljust).
Od tada ne mogu podnijeti bol ni kada mi frizer sa manje pažnje češlja kosu a kamo li kada mi neko oko živca burgija.
Sad evo već kao na iglama čekam šta će da se desi
A šta je seknundarni karijes ????
-
nera18
#895 Re: ekupon.ba
ja sam popravila dva zuba i odusevljenje nije nista manje ni nakon par mjeseci... slucajnost ili ne
-
Gospoda Ministarka
#896 Re: ekupon.ba
Naprotiv, moj zubar niti na jedan nacin nije prokomentarisao rad dr. Selme. Kao sto rekoh, isti taj dan sam osjetila da nesto nije uredu. Takoder, babyline, postoji i recidivni karijes, koji i jeste bio u pitanju, i nastaje kao posljedica nestrucnosti zubara.babyline wrote: ponekad postoji sekundarni karijes i tada nije do zubara... imala sam taj slucaj sa odlicnim zubarom... nekad je i do kvara i samog zuba.... i ovo sto ministarka opisuje mi zvuci bas tako.. a naravno da nije rijetkost da ce stari zubar drvlje i kamenje po onom prije ...
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#897 Re: ekupon.ba
ima 4d i 3d poljoprivreda pa sto nebi bilo i kinobecause_of_you wrote:link wrote:a s obzirom da 4D jos nije ni izmisljen, a kod njih nema ni predstava, logicno je da se misli na sve osim na 3D filmovele piaf wrote:Ma ovdje se misli na svaki film, osim na 3D, pretpostavka.
Jesi ti siguran to za 4d? Ja sam čula da ima toga negdje daleko i da je baš cool![]()
-
Drndo
#898 Re: ekupon.ba
Gledam ovu ponudu dana, nocenje i dorucak u planinskoj kuci Jezernica pa me interesuje je li neko vec bio, kakva je hrana, smjestaj. Vidim na slikama sve to super izgleda pa da provjerim i informacijom iz prve ruke.
U ponudi pise 10 km od jezera ali sam cuo da je prelijepo pjesaciti i da ima neka oznacena staza koja je kraca i malo prihvatljivija za setnju pa ako ko ima vise informacija bio bih jako zahvalan.
U ponudi pise 10 km od jezera ali sam cuo da je prelijepo pjesaciti i da ima neka oznacena staza koja je kraca i malo prihvatljivija za setnju pa ako ko ima vise informacija bio bih jako zahvalan.
- perfect_guy
#899 Re: ekupon.ba
za sam dom ne znam, ali sigurno postoji šumska staza do jezera (markirana), i tom stazom do jezera ima nekih 2 sata hodaDrndo wrote:Gledam ovu ponudu dana, nocenje i dorucak u planinskoj kuci Jezernica pa me interesuje je li neko vec bio, kakva je hrana, smjestaj. Vidim na slikama sve to super izgleda pa da provjerim i informacijom iz prve ruke.
-
Drndo
#900 Re: ekupon.ba
Hvala na informacijama, nema potrebe za slikama iskusiti cu iz prve ruke 
Ima li neko detaljnijih informacija/iskustava o domu?
Ima li neko detaljnijih informacija/iskustava o domu?