ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Felidae

#726 Re: ekupon.ba

Post by Felidae »

bogami.....uhvati li te kisa na Neretvi donji si ali samo tako.
ja sam isla prosle godine, bio pravo lijep dan, smrzla se ko govno :shock: usli u kanjon i nismo izlazili 4 sata iz njega, sunca ni na mapi, bukvalno sam se oduzela.....
ako ce te na rafting, cekajte neki toplotni udar kad bude :-) inace....... :cry:
Ma.Le.Na

#727 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

karanana wrote:i raje ce vjerovatno poletiti da kupi ovo a mozda nece ni vidjeti da vrijedi samo radnim danima. a ja mislim da vam cak nije zagarantovano i da cete ici na radni dan koji ste planirali jer se obicno ceka dovoljan broj rezervacija da barem napune 1-2 camca a to je 10-15 ljudi.
i mi forumasi smo ovo platili po normalnoj cijeni 50 KM prije par ljeta. doduse ovdje pise da je ukljucena janjetina i malo bolji dorucak i tako to, a mi smo imali sendvice i rostilj.
i ja ovo pomislih..
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#728 Re: ekupon.ba

Post by Entropio »

Vi koji ste bili na ovom raftingu... Da li je to baš kako bi trebalo da bude? Volim ove stvari, ekstremne sportove i slično. Interesuje me da li je organizacija na nivou i slično?
jaca-maca

#729 Re: ekupon.ba

Post by jaca-maca »

Danas sam bila u frizersko-kozmetickom salonu Mango. Mogu reci da su pravo uljudni, ali sam bila narucena u isto vrijeme kao i jos dvije cure. Cekala sam sat vremena i onda mi je jedna radnica rekla da ce mi oprati i isfenirati kosu, kao izvinjenje zbog cekanja :D sto mi je bilo bas kul. Ali sam opet cekala jos sat vremena i morala sam ici, tak da nista nije uradjeno. :sad: Moracu ponovo doci.
nera18

#730 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

jaca-maca wrote:Danas sam bila u frizersko-kozmetickom salonu Mango. Mogu reci da su pravo uljudni, ali sam bila narucena u isto vrijeme kao i jos dvije cure. Cekala sam sat vremena i onda mi je jedna radnica rekla da ce mi oprati i isfenirati kosu, kao izvinjenje zbog cekanja :D sto mi je bilo bas kul. Ali sam opet cekala jos sat vremena i morala sam ici, tak da nista nije uradjeno. :sad: Moracu ponovo doci.
kako su uljudni ako si cekala par sati i vratila se kuci bez tretmana :D
jaca-maca

#731 Re: ekupon.ba

Post by jaca-maca »

:lol: :lol: :thumbup:
Eborg

#732 Re: ekupon.ba

Post by Eborg »

Pošto na onoj Food Office temi niko ne daje odgovor a ovdje vas je puno bilo tamo i dalje ide, može li mi iko objasniti onaj fazon sa karticom? U čemu je fol? Platim 3 jela unaprijed po 9 KM i svako naredno je 8 KM, je li to to ili ima još neka pogodnost?
nera18

#733 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

jaca-maca wrote::lol: :lol: :thumbup:
a bas sam tuzna bila sto ne kupih taj kupon
ja sma bila u vapianu danas, 5+
madnessa

#734 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

karanana wrote:moze li kineski za ponijet?
ne sjedi mi se tamo.
imaju kucnu dostavu i minimalna narudzba je 20KM. posto su jako prijatni i gosoprimljivi vjerujem da im nece biti problem uvaziti kupon. u svakom slucaju pitaj kada nazoves.

upravo dodjoh iz kineskog. prezadovoljna sam i hranom i uslugom. ono sto nismo mogli pojesti su nam uredno zapakovali. ono sto me je fasciniralo je osmijeh na licima i prijatnost koja se rijetko gdje srece. uopce ne drame oko nosenja kineskih stapica sa sobom (nama su dali cetiri da ponesemo), ja sam svoje jelo izmislila posto imam skoro dijagnosticiran gastritis. kolicina je duplo veca od onog sto sam mogla pojesti. prilog se dodatno placa. rekli su i da su im dnevni meniji dosta jeftiniji. to je zapravo uvijek neko jelo od 12-18KM + prilog i sve to kosta 10KM. sto nije lose kada dvije osobe zele naruciti kucnu dostavu. preporucujem da narucite dnevni meni + neki desert i pice, a prilog podijelite jer ga bas dosta dodje. za dvije osobe to dodje tamam 40KM, sto je vrijednost kupona.
Ciprol

#735 Re: ekupon.ba

Post by Ciprol »

imam pitanje vezano za kuću čokolade. trebam otići u ovaj koji dan. kako ide tamo, mozes bilo sta uzet do 20KM ili kako su napisali na kuponu, ono slano, desert i piće?
nera18

#736 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

Ciprol wrote:imam pitanje vezano za kuću čokolade. trebam otići u ovaj koji dan. kako ide tamo, mozes bilo sta uzet do 20KM ili kako su napisali na kuponu, ono slano, desert i piće?
dodjes tamo, odmah kazes d aje u pitanju kupon, i u startu moras naruciti komplet iznos odjednom -bar je tako bilo u mom slucaju, zbog racuna. meni je iskreno, obzirom na cijene sam kupon bio malo, pa sam trebala doplatiti, medjutim, obzirom na okolnost da sam u kolacu nasla dlaku, doplatila sam samo sokice :roll:
nece me vise sresti :lol:
Ciprol

#737 Re: ekupon.ba

Post by Ciprol »

nera18 wrote:
Ciprol wrote:imam pitanje vezano za kuću čokolade. trebam otići u ovaj koji dan. kako ide tamo, mozes bilo sta uzet do 20KM ili kako su napisali na kuponu, ono slano, desert i piće?
dodjes tamo, odmah kazes d aje u pitanju kupon, i u startu moras naruciti komplet iznos odjednom -bar je tako bilo u mom slucaju, zbog racuna. meni je iskreno, obzirom na cijene sam kupon bio malo, pa sam trebala doplatiti, medjutim, obzirom na okolnost da sam u kolacu nasla dlaku, doplatila sam samo sokice :roll:
ovaj dio mi se ne sviđa :mrgreen:
hvala na info.
nera18

#738 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

Ciprol wrote:
nera18 wrote:
ovaj dio mi se ne sviđa :mrgreen:
hvala na info.
joj lazemmmm, nije kolac vec meksicko neko slano jelo... izvinjavam se :lol:
Ciprol

#739 Re: ekupon.ba

Post by Ciprol »

svejedno :mrgreen:
nera18

#740 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

Ciprol wrote:svejedno :mrgreen:
prijatno :D :D
Ciprol

#741 Re: ekupon.ba

Post by Ciprol »

nera18 wrote:
meni ne smeta. odstranim dlaku i nastavim da jedem :mrgreen:
nera18

#742 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

Ciprol wrote:
nera18 wrote:
meni ne smeta. odstranim dlaku i nastavim da jedem :mrgreen:
pa i ja sam, onda je stavila na maramicu i odnijela unutra :D
mislim, jace je od mene bilo, morala sma reagovati :lol:
Ciprol

#743 Re: ekupon.ba

Post by Ciprol »

nera18 wrote: pa i ja sam, onda je stavila na maramicu i odnijela unutra :D
pa jesi trazila opet slano jelo? :mrgreen:
nera18

#744 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

Ciprol wrote:
nera18 wrote: pa i ja sam, onda je stavila na maramicu i odnijela unutra :D
pa jesi trazila opet slano jelo? :mrgreen:
ne ne, nisam ja trazila nista, al sam dobila kolace gratis :-D
ja sma usla i kroz salu prvo skrenula paznju da nisma gadljiva,ali ali da bi mogli ubuduce imati ogromnih problema ako budu ovako ljudima servirali hranu, da nije nimalo profesionalno ni ugodno u svakom slucaju.
momak se pogubio, gazdarica bila tu, nije reagovala iskreno...kad sam placala, nije naplatio kolace jer pobogu jeftiniji su od glavnog jela s dlakom :lol: :lol:
Ciprol

#745 Re: ekupon.ba

Post by Ciprol »

haj dobro :mrgreen:
karanana

#746 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

meni dlake generalno ne smetaju i generalno se ne zalim lokalu kada nadjem dlaku iz kose.
ali ako naletim na kracu, kovrdjavu, najcesce crnu....eh to je vec dogadjaj dovoljan za dizanje frke.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#747 Re: ekupon.ba

Post by Entropio »

karanana wrote:meni dlake generalno ne smetaju i generalno se ne zalim lokalu kada nadjem dlaku iz kose.
ali ako naletim na kracu, kovrdjavu, najcesce crnu....eh to je vec dogadjaj dovoljan za dizanje frke.
:lol:
pacijent

#748 Re: ekupon.ba

Post by pacijent »

kako fercera ovaj ekupon? tamo pise kad zavrsi ponuda, ako je uspjela, stici ce potvrda na email... kupio sam ove karte za ozaloscenu porodicu, sinoc zavrsila ponuda, u ponudi pise da se karte za predstavu preuzimaju na biletarnici danas od 9, ali ja nisam dobio nikakvu potvrdu na email... jel' ja mogu otici samo onako na biletarnicu u nadi da oni imaju neki spisak?
Ma.Le.Na

#749 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

link wrote:ofalio i ovaj ekupon. Rok vaznosti za aquareumal do kraja mjeseca, a pada grad i kisa skoro dan :) dobro su ovo skontali. Isto kao da daju popust za ski lift kad nema snijega.
:lol:
ja da ne citam ovaj forum i vase komentare ne bi ni skontala pola stvari :lol:
cuj do kraja mjeseca..tsk

moram pocet citat cijeli tekst ponude :roll: :D
madnessa

#750 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

pacijent wrote:kako fercera ovaj ekupon? tamo pise kad zavrsi ponuda, ako je uspjela, stici ce potvrda na email... kupio sam ove karte za ozaloscenu porodicu, sinoc zavrsila ponuda, u ponudi pise da se karte za predstavu preuzimaju na biletarnici danas od 9, ali ja nisam dobio nikakvu potvrdu na email... jel' ja mogu otici samo onako na biletarnicu u nadi da oni imaju neki spisak?
i ja cekam... :x
Post Reply