ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

dust in the wind

#3451 Re: ekupon.ba

Post by dust in the wind »

imal ko iskustva sa ovom jeftinoca ponudom za popravak zuba.....moji zubi su lose kvalitete... redovno ih popravljam..sada vidim da me jedan boli, pa kontala da oprobam srecu...a i da mi kamenac ociste... pa eto, ako je ko bio neka se javi
Sanda88

#3452 Re: ekupon.ba

Post by Sanda88 »

..nije ekupon.ba, ali jeste citydeal:
da li ima ko da je bio u ovoj akademiji Brezar kod frizera? pretpostavljam da je to neka vrsta skole, pa se "vjezbaju" na tebi? ..pa ti jos naplate 10KM :D
http://www.citydeal.ba/deals/profesiona ... _1215.html
manekenka u penziji

#3453 Re: ekupon.ba

Post by manekenka u penziji »

Nije vrsta škole :lol: nego jako dobar frizerski salon. Ne mogu da otvorim link...ali je vjerovatno neka solidna ponuda.
Sanda88

#3454 Re: ekupon.ba

Post by Sanda88 »

Zvuci kao da jeste:
Kupovinom vaučera (10KM) odaberite jednu od navedenih usluga:
- Pranje kose i šišanje
- Pranje kose i farbanje
- Pranje kose i feniranje
- Pranje kose i pramenovi
- Pranje kose i minival

Pitam, jer "akademija" mi zvuci skolski :wink:
manekenka u penziji

#3455 Re: ekupon.ba

Post by manekenka u penziji »

To je bas dzaba. Koliko ja znam jako su dobri. Dvije osobe koje znam su redovne mušterije kod njih i dobro rade svoj posao, ali i mene ova ponuda zaista cudi. Ne znam ni kako im se isplati nekoga za te pare ofarbati...
Sanda88

#3456 Re: ekupon.ba

Post by Sanda88 »

..u pravu si, zato se pitam ako su icem' :|
sweet_sin

#3457 Re: ekupon.ba

Post by sweet_sin »

ekupon.ba?
ne radi
Last edited by sweet_sin on 12/02/2014 23:55, edited 1 time in total.
oldtajmer

#3458 Re: ekupon.ba

Post by oldtajmer »

ne radi im stranica
OneTwoThree

#3459 Re: ekupon.ba

Post by OneTwoThree »

Vidim da je neko prije hvalio Ege salon, cesto se moze naci po stranicama sa kuponima. Ne znam za masazu, ali sisanje a-a. Znaci, imala sam dugu kosu, sad imam... kosu u svim duzinama. Grozno.
Pitarrr82

#3460 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

OneTwoThree wrote:Vidim da je neko prije hvalio Ege salon, cesto se moze naci po stranicama sa kuponima. Ne znam za masazu, ali sisanje a-a. Znaci, imala sam dugu kosu, sad imam... kosu u svim duzinama. Grozno.

Ne znam ni ja za sisanje ali uvijek pohvalim za masazu (shiatsu) i ponovo sam uzeo kupon preko neke druge stranice...
A_R

#3461 Re: ekupon.ba

Post by A_R »

OneTwoThree wrote:Vidim da je neko prije hvalio Ege salon, cesto se moze naci po stranicama sa kuponima. Ne znam za masazu, ali sisanje a-a. Znaci, imala sam dugu kosu, sad imam... kosu u svim duzinama. Grozno.
za masaze - definitivno sve pohvale! :thumbup:
kakav nered

#3462 Re: ekupon.ba

Post by kakav nered »

Pitarrr82 wrote:

Ne znam ni ja za sisanje ali uvijek pohvalim za masazu (shiatsu) i ponovo sam uzeo kupon preko neke druge stranice...

za žene maserke velika pohvala, baš dobro masiraju... ali ne i onaj momka koji i šiša i masira...poslije njega su mi ostale modrice po nogama...a i priča puno...nije baš zanimljivo kad hoćeš da se opustiš i uživaš...
šišala se nisam nikad...tako da za to ne znam...
karanana

#3463 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

sta se ovo ne reklamiraju na kixu? kako ne vidim one njihove banere ni ne gledam vise ponude.
jesu li oni nesto kao ista kompanija?
mumy

#3464 Re: ekupon.ba

Post by mumy »

pik i ekupon su ista firma,mescini
holowey

#3465 Re: ekupon.ba

Post by holowey »

mumy wrote:pik i ekupon su ista firma,mescini
ne bih rekao... ekupon linkovi na forumu prolaze, a pik linkovi se kasape...klix, market i ekupon su zajedno ili bar dijele zajednicke interese... pik im je konkurencija...
iSwagga

#3466 Re: ekupon.ba

Post by iSwagga »

holowey wrote:
ne bih rekao... ekupon linkovi na forumu prolaze, a pik linkovi se kasape...klix, market i ekupon su zajedno ili bar dijele zajednicke interese... pik im je konkurencija...
vlasnici pika i vlasnici klixa su zajednicki vlasnici ekupona
holowey

#3467 Re: ekupon.ba

Post by holowey »

iSwagga wrote:
holowey wrote:
eki to, sto onda na klix forumu zayebavaju sa linkovima na pik?
OldMayor

#3468 Re: ekupon.ba

Post by OldMayor »

holowey wrote:
iSwagga wrote:
holowey wrote: ne bih rekao... ekupon linkovi na forumu prolaze, a pik linkovi se kasape...klix, market i ekupon su zajedno ili bar dijele zajednicke interese... pik im je konkurencija...
eki to, sto onda na klix forumu zayebavaju sa linkovima na pik?
Pa valjda zato sto imaju direktnog konkurenta market.ba?

Market i klix su jedno

Pik je drugo.

ekupon je zajednicko :D
Amaya

#3469 Re: ekupon.ba

Post by Amaya »

Pozdrav, mislila sam upisati ovaj online tečaj engleskog jezika Cambridge Academy s uključenim besplatnim početnim testiranjem i završnim certifikatom. Da li je ko pohađao ovakav kurs i kakava su iskustva. Unaprijed hvala :)
http://www.kupikupon.ba/deals/AcademyCambridge
Amaya

#3470 Re: ekupon.ba

Post by Amaya »

faruk2014 wrote:
Amaya wrote:Pozdrav, mislila sam upisati ovaj online tečaj engleskog jezika Cambridge Academy s uključenim besplatnim početnim testiranjem i završnim certifikatom. Da li je ko pohađao ovakav kurs i kakava su iskustva. Unaprijed hvala :)

užas, zaobiđi u širokom krugu, rođak pohađao i iskustvo najblaže rečeno katastrofa...
Mene interesuje najviše certifikat, jer engleski solidno znam samo mi treba neka kao potvrda prilikom prijava na konkurs.
Da li ti je rođak dobio certifikat i da li vrijedi taj certifikat kod nas (da ne bacam bezveze pare ionako ih nemam :( )
ema_

#3471 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

Kakva je to uopće stranica Cambridge academy za koju nude te kupone, koliko su relevantni njihovi kursevi i testovi? :zoka:
pathyeshme

#3472 Re: ekupon.ba

Post by pathyeshme »

Ovo bih i ja uzeo jebte... Čisto da usavršim jezik i usput dobijem certifikat.
lavorpunvode

#3473 Re: ekupon.ba

Post by lavorpunvode »

Ja sam uplatila preko kupikupona online Cambridgeov kurs engleskog jezika, kurs je poceo nekad sredinom februara, i po meni se do sad ne cini lose..
ko se preda tome, moze fino usavrsiti poznavanje jezika. slusanje, gramatika, cak se ocjenjuje i citanje i izgovor. sad zasad - super stvar!
ema_

#3474 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

lavorpunvode wrote:Ja sam uplatila preko kupikupona online Cambridgeov kurs engleskog jezika, kurs je poceo nekad sredinom februara, i po meni se do sad ne cini lose..
ko se preda tome, moze fino usavrsiti poznavanje jezika. slusanje, gramatika, cak se ocjenjuje i citanje i izgovor. sad zasad - super stvar!

Jesi uradila placement test, da li na osnovu njega dalje biraš šta pohađaš ili kako ide? Ne bih da kupim, a da me baci unazad negdje.

I koliko dnevno/sedmično vremena treba za tu "aktivnost" ?
adnanini

#3475 Re: ekupon.ba

Post by adnanini »

Amaya wrote:
faruk2014 wrote:
Amaya wrote:Pozdrav, mislila sam upisati ovaj online tečaj engleskog jezika Cambridge Academy s uključenim besplatnim početnim testiranjem i završnim certifikatom. Da li je ko pohađao ovakav kurs i kakava su iskustva. Unaprijed hvala :)

užas, zaobiđi u širokom krugu, rođak pohađao i iskustvo najblaže rečeno katastrofa...
Mene interesuje najviše certifikat, jer engleski solidno znam samo mi treba neka kao potvrda prilikom prijava na konkurs.
Da li ti je rođak dobio certifikat i da li vrijedi taj certifikat kod nas (da ne bacam bezveze pare ionako ih nemam :( )

nije nažalost
Post Reply