ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

papedzaja

#3351 Re: ekupon.ba

Post by papedzaja »

jedna tamo wrote:i ja sam kontala uzet ovaj za masažu
jel bio neko? utisci?
Ja imam problem sa ledjima od pada prije par godina pa koristim često. Koristio sam Balans, Tmc i Sanu i iskreno u Tmc.u mi je super bilo kad god sam bio. Ostale nisam probao pa zato pitam za ove. Ono što je generalno problem je termin i mislim da je tu ovaj TMC najbolji dobiješ svoj termin i niko ne jasa po tebi u to vrijeme. možda imaju manje posla od ostalih pa mogu ali to me i ne zanima
baja

#3352 Re: ekupon.ba

Post by baja »

na portalu najpopust se trenutno nudi onaj mag povez DR Levine-a, u pola cijene!

da nije kakva furka??
zara79

#3353 Re: ekupon.ba

Post by zara79 »

NeyDan wrote:
vjesticanametli wrote:
NeyDan wrote: danas sam nasla rim za ĐŽ :lol: :D
Javi kako je bilo, dal' je onako kako je opisano i jel' daleko od grada?!
idemo u cetvrtak a ne znam hocemo li uzeti kupon na megabon jer sam gledala na stranici od hotela i cijena je ista
tako da idemo u taj hotela s megabona ali bez kupona.............ugl. javim kakav je hotel :)
Tako obicno i rade sa tim ponudama. Sretan put i lijep provod.[/quote]

Sretno i ja i se s utiscima
encimenci

#3354 Re: ekupon.ba

Post by encimenci »

lajk wrote:
lajk wrote:iMAL NEKO DA JE KUPIO POJAS ZA LEDJA ? Kupila kupon al me jos niko nije kontaktirao nit je pojas dosao ?
dodje jutros,i odma pri prvoj upotrebi puce na savu..definitivno bacih 15 maraka :( :roll:

ako gdje naletite ne uzimajte,stvarno je loš,materijal i konac pretanki

a gdje je bio za 15 KM? ja sam preko najpopusta kupila pojas za 24 KM i stigao mi je nakon 4 dana, nosim ga i sve ok. jel isti pojas, onaj Dr. Levine?
lajk

#3355 Re: ekupon.ba

Post by lajk »

encimenci wrote:
lajk wrote:
lajk wrote:iMAL NEKO DA JE KUPIO POJAS ZA LEDJA ? Kupila kupon al me jos niko nije kontaktirao nit je pojas dosao ?
dodje jutros,i odma pri prvoj upotrebi puce na savu..definitivno bacih 15 maraka :( :roll:

a gdje je bio za 15 KM? ja sam preko najpopusta kupila pojas za 24 KM i stigao mi je nakon 4 dana, nosim ga i sve ok. jel isti pojas, onaj Dr. Levine?
jest,bio na ekuponu :) onda si ti dosta manja od mene :lol:
encimenci

#3356 Re: ekupon.ba

Post by encimenci »

ja sam kupila bratu i sebi, za sada je ok, valjda nece puci :( zasto ne trazis da ti zamijene za novi, meni ako pukne ja cu traziti ili povrat novca ili novi :D
encimenci

#3357 Re: ekupon.ba

Post by encimenci »

jedna tamo wrote:i ja sam kontala uzet ovaj za masažu
jel bio neko? utisci?
bila sam u salonu (šišala se), lijep je i uredan, dosta su ljubazni ... ako je neko bio na masaži neka se javi, i ja bi kupon :D
ps. TMC odličan
jedna tamo

#3358 Re: ekupon.ba

Post by jedna tamo »

onda kupujem TMC, dvoje preporučilo.....
nemam nekih posebnih problema sa leđima, al mi treba relax masaža, pod stresom sam užasnim i treba mi nešto za opuštanje....
amaretto

#3359 Re: ekupon.ba

Post by amaretto »

encimenci wrote:
lajk wrote:

Ja sam kupio prije 20-tak dana isti taj pojas na kupujmo.ba
Da vam kažem da ovo nema veze sa pojasom Dr.Levine pa moja nana bi bolje i ljepše sašila a o materijalima da ne govorim.
Hajd' što je kopija nego vrlo loša kopija, loši materijali, ambalaža, ma cirkus...
sweet_sin

#3360 Re: ekupon.ba

Post by sweet_sin »

Pitarrr82 wrote:Vala je vrijeme za Ege i shiatsu masazu, nisu odavno :mrgreen:
ima na jupi
papedzaja

#3361 Re: ekupon.ba

Post by papedzaja »

Htio bih samo da vas upozorim na megapopust. Kupio sam kupon kod njih i kad sam nazvao da najavim dolazak iz te picerije mi je rečeno da ne mogu koristiti kupon jer megapopust nije izvršio plaćanje obaveza prema njima i da čekaju dok se to izvrši pa tek onda da koristim. Pitao sam šta da radim sa kuponom rekoše mi da se obratim megapopustu da je do njih i njihovog bezobrazluka. Odlučio sam samo da kupujem na ekuponu nikad nisam imao problema sa njima i korištenjem njihovih kupona
Pitarrr82

#3362 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

sweet_sin wrote:
Pitarrr82 wrote:Vala je vrijeme za Ege i shiatsu masazu, nisu odavno :mrgreen:
ima na jupi

Sta je sad "jupi"?
GaRGa

#3363 Re: ekupon.ba

Post by GaRGa »

papedzaja wrote:Htio bih samo da vas upozorim na megapopust. Kupio sam kupon kod njih i kad sam nazvao da najavim dolazak iz te picerije mi je rečeno da ne mogu koristiti kupon jer megapopust nije izvršio plaćanje obaveza prema njima i da čekaju dok se to izvrši pa tek onda da koristim. Pitao sam šta da radim sa kuponom rekoše mi da se obratim megapopustu da je do njih i njihovog bezobrazluka. Odlučio sam samo da kupujem na ekuponu nikad nisam imao problema sa njima i korištenjem njihovih kupona

megaprevara.ba definitivno
Baby Jane

#3364 Re: ekupon.ba

Post by Baby Jane »

Je li neko kupio kupon za paraglajding?

Svaka cast city deal-u, al' je onaj lik sto nudi paraglajding papak na kvadrat.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#3365 Re: ekupon.ba

Post by Entropio »

Kupio sam ovaj rucak u Pivnici... da li se treba rezervisati nešto prije ili samo otići? Da li samo da ponesem onaj broj kupona i njima tamo pokažem ili ima neka procedura?
madnessa

#3366 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Entropio wrote:Kupio sam ovaj rucak u Pivnici... da li se treba rezervisati nešto prije ili samo otići? Da li samo da ponesem onaj broj kupona i njima tamo pokažem ili ima neka procedura?
Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao ili ukoliko korisnik nije iskoristio kupon u navedenom roku iskoristivosti.
Čini mi se da treba rezervisati... Isprintaj kupon i ponesi sa sobom. Inače piše da se može samo broj ponijeti, ali većina traže kupon. Dođeš kako si rezervisao, oni te pitaju šta želiš od ovih opcija (vrsta mesa, piće i sl.), pojedeš i popiješ, kad kreneš umjesto para daš kupon, ako si dodatno nešto naručivao to platiš parama i izađeš.
cicos

#3367 Re: ekupon.ba

Post by cicos »

Isplati li se uzeti kupon za kurs njemačkog jezika u Babilon školi? Da li je neko već išao, kakvi su utisci? Hvala...
rimac

#3368 Re: ekupon.ba

Post by rimac »

cicos wrote:Isplati li se uzeti kupon za kurs njemačkog jezika u Babilon školi? Da li je neko već išao, kakvi su utisci? Hvala...
Poznato mi je da su im svi kurservi jako dobri.
terra_incognita

#3369 Re: ekupon.ba

Post by terra_incognita »

imam problem :/

zelim da kupim ponudu koja istice za 3 sata a kupovina nece da mi prodje

neki prijedlog, nesto plsssssss
Pasiflora

#3370 Re: ekupon.ba

Post by Pasiflora »

Kupila sam ovo http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/ogrl ... 70-popusta : Ogrlica od rodiranog srebra sa privjeskom u obliku srca uz 70% popusta, ponuđača Silver Land doo
Azize Šaćirbegović bb - TC Robot Hrasno.
Buduci da nisam bila u mogucnosti otici do radnje, zamolila sam nekoga da to uradi umjesto mene. Dobila sam minijaturnu ogrlicu sa minijaturnnim srcekom - kao za bebe :roll: .
Iskreno, za 18KM covjek ne moze bog zna sto ocekivati, ali sam fakat razocarana i osjecam se prevareno. Je li jos neko ovo kupio?
quarterback

#3371 Re: ekupon.ba

Post by quarterback »

prije par dana sam na nekom od portala za grupnu kupovinu vidio djeciju tablu, krede, magneti i sl, mislim da je bila oko 30 KM, problem je sto vise ne mogu naci ponudu, ima li neko da se sjeca na kojem je portalu bila ta ponuda

hvala
mirnisan

#3372 Re: ekupon.ba

Post by mirnisan »

Pasiflora wrote:Kupila sam ovo http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/ogrl ... 70-popusta : Ogrlica od rodiranog srebra sa privjeskom u obliku srca uz 70% popusta, ponuđača Silver Land doo
Azize Šaćirbegović bb - TC Robot Hrasno.
Buduci da nisam bila u mogucnosti otici do radnje, zamolila sam nekoga da to uradi umjesto mene. Dobila sam minijaturnu ogrlicu sa minijaturnnim srcekom - kao za bebe :roll: .
Iskreno, za 18KM covjek ne moze bog zna sto ocekivati, ali sam fakat razocarana i osjecam se prevareno. Je li jos neko ovo kupio?
ucinilo mi se da je dobra ponuda,kupila prsten , kazu cisto srebro :D naletila jednom i nikad vise.( ne u toj radnji)platila podosta, na kraju ga bacila. nije srebro samo umocen u srebro a kostao 60KM.moja preporuka - ne kupujete nakit na nevidjeno.
zznnnnn

#3373 Re: ekupon.ba

Post by zznnnnn »

http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/pres ... pust-od-51

Jel neko isprobao ovo, kakvi su utisci ?
papedzaja

#3374 Re: ekupon.ba

Post by papedzaja »

zznnnnn wrote:http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/pres ... pust-od-51

Jel neko isprobao ovo, kakvi su utisci ?
I mene isto i vidim da imaju ove tečnosti pa me interesuje koje su im cijene uopšte. web koji su postavili vodi na nekakav zeleni čaj
caniggia

#3375 Re: ekupon.ba

Post by caniggia »

Je li iko bio u ovom frizerskom felicity? Utisci?
Post Reply