Imal' fajde od ovog:
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/smrs ... 73-popusta
Kad vec spomenu "Garden city", jesi li zadovoljan pruzenim? I sad je aktuelna njihova ponuda na ekuponu, pa se premisljam...Pitarrr82 wrote:
Ja sam u "Garden City" morao printati kupon u jednoj od kancelarija kod njih jer nisu htjeli prihvatiti karticu...
doktor78 wrote:Kad vec spomenu "Garden city", jesi li zadovoljan pruzenim? I sad je aktuelna njihova ponuda na ekuponu, pa se premisljam...Pitarrr82 wrote:
Ja sam u "Garden City" morao printati kupon u jednoj od kancelarija kod njih jer nisu htjeli prihvatiti karticu...
Pokloni nekome....joše ćeš ga i obradovati...nekome ko nema prilike često da jede u restoranu...Bluemore wrote:je li neko zainteresovan za vaucer restoran Vapiano sto je bio na cd
jelo za dvije osobe 10 Km - vrijednost 20 KM
Također, i ja sam napisala da su užas. Vrlo su ljubazne, ali to je sve- da sam mogla odustati u pola "tretmana" ustala bih i otišla. Nikada više.badalpur wrote:Od Top Nailsa u Skenderiji imam traume!!! Ni slucajno ne idite tamo, fuj, fuj, fuj - od stručnosti, higijene, opreme!! Nista tamo nije kako treba. Cura nije znala ni lak skinuti, a kamoli sta vise
Jao, ja se stresem kad samo pomislim! Bukvalno sam izletila iz radnje, istraumatizirana. Nisam htjela cekati ni da mi se osusi lak koji je, btw, bio toliko osusen da je grebala po bocici da nesto izvadimp3problem wrote:Također, i ja sam napisala da su užas. Vrlo su ljubazne, ali to je sve- da sam mogla odustati u pola "tretmana" ustala bih i otišla. Nikada više.badalpur wrote:Od Top Nailsa u Skenderiji imam traume!!! Ni slucajno ne idite tamo, fuj, fuj, fuj - od stručnosti, higijene, opreme!! Nista tamo nije kako treba. Cura nije znala ni lak skinuti, a kamoli sta vise
Isto, sat vremena bila kod njih, tri sata "spašavala" stvar kući. A još dva dana poslije sam strugala vosak, više ga je ostalo na nogama već što je pokupila kad me depilirala. Noge mi bile upaljene bukvalno 3 dana poslije, a inače nemam osjetljivu kožu i doslovno dva sata poslije depilacij mogu suknju nositi, a da se ne primijeti iritacija.badalpur wrote:Jao, ja se stresem kad samo pomislim! Bukvalno sam izletila iz radnje, istraumatizirana. Nisam htjela cekati ni da mi se osusi lak koji je, btw, bio toliko osusen da je grebala po bocici da nesto izvadimp3problem wrote:Također, i ja sam napisala da su užas. Vrlo su ljubazne, ali to je sve- da sam mogla odustati u pola "tretmana" ustala bih i otišla. Nikada više.badalpur wrote:Od Top Nailsa u Skenderiji imam traume!!! Ni slucajno ne idite tamo, fuj, fuj, fuj - od stručnosti, higijene, opreme!! Nista tamo nije kako treba. Cura nije znala ni lak skinuti, a kamoli sta vise. Kod kuce sve morala sam uraditi. Ko li njima dolazi, mati mila
Uhhh, neke se stvari na tezi nacin naucemp3problem wrote:Isto, sat vremena bila kod njih, tri sata "spašavala" stvar kući. A još dva dana poslije sam strugala vosak, više ga je ostalo na nogama već što je pokupila kad me depilirala. Noge mi bile upaljene bukvalno 3 dana poslije, a inače nemam osjetljivu kožu i doslovno dva sata poslije depilacij mogu suknju nositi, a da se ne primijeti iritacija.
O "manikuri" da ne govorim...
Ali eto, znat ćemo slijedeći put
S druge strane, Ineu preporučujem, ona plava djevojka je super, prelaganu ruku ima, također bila ponuda na ekuponu.
iz dna duše wrote:Pokloni nekome....joše ćeš ga i obradovati...nekome ko nema prilike često da jede u restoranu...Bluemore wrote:je li neko zainteresovan za vaucer restoran Vapiano sto je bio na cd
jelo za dvije osobe 10 Km - vrijednost 20 KM
i ja sam sa ekipom kupio po dva nocenja u vili sunce na borackom jerezu,danas sam zvao covjeka da vidim za termin,pretezno su vikendi polunjeni a u toku sedmice ima mjestakaranana wrote:velika preporuka za vilu sunce, boracko jezero. smjestaj, ljubaznost.....sve super za 10. nisam neki ljubitelj jezera ali mi se i ono svidilo. nije hladno, nije prljavo....bas je fino.
otomtipricam wrote:...npr magarac, vecera za dvoje ali...jedna riba WTF