ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

NinnushkA

#3301 Re: ekupon.ba

Post by NinnushkA »

Je li ima neko iskustva sa salonom ljepote Salus?

Imal' fajde od ovog:
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/smrs ... 73-popusta

:lol:
doktor78

#3302 Re: ekupon.ba

Post by doktor78 »

Pitarrr82 wrote:

Ja sam u "Garden City" morao printati kupon u jednoj od kancelarija kod njih jer nisu htjeli prihvatiti karticu...
Kad vec spomenu "Garden city", jesi li zadovoljan pruzenim? I sad je aktuelna njihova ponuda na ekuponu, pa se premisljam...
Pitarrr82

#3303 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

doktor78 wrote:
Pitarrr82 wrote:

Ja sam u "Garden City" morao printati kupon u jednoj od kancelarija kod njih jer nisu htjeli prihvatiti karticu...
Kad vec spomenu "Garden city", jesi li zadovoljan pruzenim? I sad je aktuelna njihova ponuda na ekuponu, pa se premisljam...

Prezadovoljan od soba do same usluge i hrane :thumbup: i nisam jedini koji je tada rekao da je takvo nesto rijetkost u BiH, iako je ovdje koliko vidim u ponudi samo dorucak ako si s autom nista ti nije daleko :)
Bluemore

#3304 Re: ekupon.ba

Post by Bluemore »

:)
Last edited by Bluemore on 13/11/2013 22:09, edited 1 time in total.
stidljiv

#3305 Re: ekupon.ba

Post by stidljiv »

Jesam ja, dam ti 5 KM za to...
seoBIH

#3306 Re: ekupon.ba

Post by seoBIH »

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
badalpur

#3307 Re: ekupon.ba

Post by badalpur »

Od Top Nailsa u Skenderiji imam traume!!! Ni slucajno ne idite tamo, fuj, fuj, fuj - od stručnosti, higijene, opreme!! Nista tamo nije kako treba. Cura nije znala ni lak skinuti, a kamoli sta vise :run:
iz dna duše

#3308 Re: ekupon.ba

Post by iz dna duše »

Bluemore wrote:je li neko zainteresovan za vaucer restoran Vapiano sto je bio na cd
jelo za dvije osobe 10 Km - vrijednost 20 KM :-D
Pokloni nekome....joše ćeš ga i obradovati...nekome ko nema prilike često da jede u restoranu... :)
mp3problem

#3309 Re: ekupon.ba

Post by mp3problem »

badalpur wrote:Od Top Nailsa u Skenderiji imam traume!!! Ni slucajno ne idite tamo, fuj, fuj, fuj - od stručnosti, higijene, opreme!! Nista tamo nije kako treba. Cura nije znala ni lak skinuti, a kamoli sta vise :run:
Također, i ja sam napisala da su užas. Vrlo su ljubazne, ali to je sve- da sam mogla odustati u pola "tretmana" ustala bih i otišla. Nikada više.
badalpur

#3310 Re: ekupon.ba

Post by badalpur »

mp3problem wrote:
badalpur wrote:Od Top Nailsa u Skenderiji imam traume!!! Ni slucajno ne idite tamo, fuj, fuj, fuj - od stručnosti, higijene, opreme!! Nista tamo nije kako treba. Cura nije znala ni lak skinuti, a kamoli sta vise :run:
Također, i ja sam napisala da su užas. Vrlo su ljubazne, ali to je sve- da sam mogla odustati u pola "tretmana" ustala bih i otišla. Nikada više.
Jao, ja se stresem kad samo pomislim! Bukvalno sam izletila iz radnje, istraumatizirana. Nisam htjela cekati ni da mi se osusi lak koji je, btw, bio toliko osusen da je grebala po bocici da nesto izvadi :-x . Kod kuce sve morala sam uraditi. Ko li njima dolazi, mati mila :shock:
mp3problem

#3311 Re: ekupon.ba

Post by mp3problem »

badalpur wrote:
mp3problem wrote:
Jao, ja se stresem kad samo pomislim! Bukvalno sam izletila iz radnje, istraumatizirana. Nisam htjela cekati ni da mi se osusi lak koji je, btw, bio toliko osusen da je grebala po bocici da nesto izvadi :-x . Kod kuce sve morala sam uraditi. Ko li njima dolazi, mati mila :shock:
Isto, sat vremena bila kod njih, tri sata "spašavala" stvar kući. A još dva dana poslije sam strugala vosak, više ga je ostalo na nogama već što je pokupila kad me depilirala. Noge mi bile upaljene bukvalno 3 dana poslije, a inače nemam osjetljivu kožu i doslovno dva sata poslije depilacij mogu suknju nositi, a da se ne primijeti iritacija.
O "manikuri" da ne govorim...
Ali eto, znat ćemo slijedeći put :)
S druge strane, Ineu preporučujem, ona plava djevojka je super, prelaganu ruku ima, također bila ponuda na ekuponu.
badalpur

#3312 Re: ekupon.ba

Post by badalpur »

mp3problem wrote:Isto, sat vremena bila kod njih, tri sata "spašavala" stvar kući. A još dva dana poslije sam strugala vosak, više ga je ostalo na nogama već što je pokupila kad me depilirala. Noge mi bile upaljene bukvalno 3 dana poslije, a inače nemam osjetljivu kožu i doslovno dva sata poslije depilacij mogu suknju nositi, a da se ne primijeti iritacija.
O "manikuri" da ne govorim...
Ali eto, znat ćemo slijedeći put :)
S druge strane, Ineu preporučujem, ona plava djevojka je super, prelaganu ruku ima, također bila ponuda na ekuponu.
Uhhh, neke se stvari na tezi nacin nauce :sad: . Svasta sam kupovala i uglavnom bila zadovoljna, ali ovo, ovo je usluga iz nocne more :run:
P308

#3313 Re: ekupon.ba

Post by P308 »

iz dna duše wrote:
Bluemore wrote:je li neko zainteresovan za vaucer restoran Vapiano sto je bio na cd
jelo za dvije osobe 10 Km - vrijednost 20 KM :-D
Pokloni nekome....joše ćeš ga i obradovati...nekome ko nema prilike često da jede u restoranu... :)

:thumbup:
papedzaja

#3314 Re: ekupon.ba

Post by papedzaja »

http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/uziv ... 87-popusta

Evo ih opet po istoj cijeni ali sada ide i gratis. Vrhunska usluga moram ponoviti
4zr4

#3315 Re: ekupon.ba

Post by 4zr4 »

Ja sam imala jedno lose iskustvo sa City deal-om. Naime, prije otprilike tri mjeseca bio je kupon za masaze za salon Dufny (kupon vazi nesto pravo dugo, oko godinu dana, tako da nisam zurila). Bilo je oko 800 prodatih kupona kad sam ja kupila. Nakon dva mjeseca ja odlucim da iskoristim kupon. Zovem da rezervisem termin, prvo se niko ne javlja, pa zauzeto, pa nedostupno, i tako par dana. Odem licno na lokaciju, zatvoreno, nigdje nikoga. Obratim se City dealu da vidim sta se desava. Oni meni "kao njima se gubi svaki trag otkad smo im pare isplatili, proslo je vrijeme za reklamacije, ne mozemo mi tu nista, ne mozemo vam novac vratiti, jedino sto mozemo jeste da vas zamolimo da uvazite nase izvinjenje". :-)

I da, kakva slucajnost, imala sam jos jedan kupljen neiskoristen kupon, ali sa stranice kupikupon.ba i to za isti salon (koji peh) za depilaciju. :-) S tim sto sam ovaj kupon kupila nekad u septembru prosle godine ( i ovaj vazi godinu dana). Obratim se kupikupon.ba, odmah se ponude za povrat novca, samo sam napisala izjavu da im ustupam potrazivanja. :)
Eli05

#3316 Re: ekupon.ba

Post by Eli05 »

Ima li neko iskustva sa ovim salonom Bellezze, ne izgleda mi lose na slikama al ako neko zna kakvi su, kako rade, koje preparate koriste za lice. Tnx
karanana

#3317 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

velika preporuka za vilu sunce, boracko jezero. smjestaj, ljubaznost.....sve super za 10. nisam neki ljubitelj jezera ali mi se i ono svidilo. nije hladno, nije prljavo....bas je fino.
bilic

#3318 Re: ekupon.ba

Post by bilic »

1
zippoo87

#3319 Re: ekupon.ba

Post by zippoo87 »

karanana wrote:velika preporuka za vilu sunce, boracko jezero. smjestaj, ljubaznost.....sve super za 10. nisam neki ljubitelj jezera ali mi se i ono svidilo. nije hladno, nije prljavo....bas je fino.
i ja sam sa ekipom kupio po dva nocenja u vili sunce na borackom jerezu,danas sam zvao covjeka da vidim za termin,pretezno su vikendi polunjeni a u toku sedmice ima mjesta
jos imamo u planu uzeti i rafting ti i odmoriti 2-3 dana lagano :D
primjetio sam da je covjek ljubazan,ovaj sto mi se javio,to je valjda gazda vile,nadam se dobrom provodu dole
funky_baby

#3321 Re: ekupon.ba

Post by funky_baby »

Ena super, sve pohvale!
otomtipricam

#3322 Re: ekupon.ba

Post by otomtipricam »

ja sam par puta kupila i uglavnom...nesto je jeftinije ali ne bas kako je oglaseno...npr magarac, vecera za dvoje ali...jedna riba WTF
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#3323 Re: ekupon.ba

Post by Entropio »

otomtipricam wrote:...npr magarac, vecera za dvoje ali...jedna riba WTF
:lol:
P308

#3324 Re: ekupon.ba

Post by P308 »

Je li neko polirao auto u Total Caru ili dubinski prao? Iskustva?
Svicko

#3325 Re: ekupon.ba

Post by Svicko »

Šta je ovo samo se bjuti saloni komentarišu ima li išta vezano za koncerte, torte, restorane.... aman zaman. :D
Post Reply