ekupon.ba
- Pitarrr82
#3126 Re: ekupon.ba
Vidjeli od Klix-a 
- Comrad
#3127 Re: ekupon.ba
Ma ok je dizajn za tablete, mobitele...ali pobogu trebaju prvo napravit istrazivanje koliko to ljudi uopste kod nas koristi, pa onda mijenjati.
Jer kad otvoris ovu stranicu, narocito na vecim monitorima, ne znas gdje prvo da pogledas. Nabacano, sve jedno do drugog. Ne znam, mislim navicu se, ali opet mislim da ovo nije bas za desktop racunare i laptope.
Jer kad otvoris ovu stranicu, narocito na vecim monitorima, ne znas gdje prvo da pogledas. Nabacano, sve jedno do drugog. Ne znam, mislim navicu se, ali opet mislim da ovo nije bas za desktop racunare i laptope.
-
granita
#3128 Re: ekupon.ba
Mene je onaj lik za raftin dva puta ispalio. Pretprosle godine kupila kupon od 80 KM, jednodnevni rafting na Neretvi. Najavimo se, kaze lik nema problema, odemo tamo, platimo bus i taksi do odredista, kaze ciko "eto, danas se niko nije najavio, ja ne mogu vas same u raft staviti". Dodjem kuci, poludila i napisem mail e.kupon-u i dogovorimo se da kupon iskoristimo sljedece ljeto (to je vec bio kraj sezone, krenulo je hladno vrijeme i bas smo bili uhvatili zadnji voz). Ljetos zovem, lik se pravi da se ne sjeca. Opet se javim e.kuponu, ispade da sam morala do pocetka nove sezone iskoristiti kupon za rafting. To nam nikada niko nije rekao. Kad da ga koristim? U januaru?! Tako da rafting Dzajica Buk - avoid!!!
- madnessa
#3129 Re: ekupon.ba
granita wrote:Mene je onaj lik za raftin dva puta ispalio. Pretprosle godine kupila kupon od 80 KM, jednodnevni rafting na Neretvi. Najavimo se, kaze lik nema problema, odemo tamo, platimo bus i taksi do odredista, kaze ciko "eto, danas se niko nije najavio, ja ne mogu vas same u raft staviti". Dodjem kuci, poludila i napisem mail e.kupon-u i dogovorimo se da kupon iskoristimo sljedece ljeto (to je vec bio kraj sezone, krenulo je hladno vrijeme i bas smo bili uhvatili zadnji voz). Ljetos zovem, lik se pravi da se ne sjeca. Opet se javim e.kuponu, ispade da sam morala do pocetka nove sezone iskoristiti kupon za rafting. To nam nikada niko nije rekao. Kad da ga koristim? U januaru?! Tako da rafting Dzajica Buk - avoid!!!
Dok neko nekog ne tuzi nece se ovaj ekupon uozbiljiti!!! Kakva smjelost!!! Vratise li makar dio novca?
-
granita
#3130 Re: ekupon.ba
Ma, kakvi. Ispadosmo mi krivi sto nismo otisli u junu, umjesto sto smo isli krajem avgusta. To mi je bukvalno rekla njihova sluzbenica. Prijateljicu su isto tako zeznuli za neki smjestaj na Vlasicu, otisla, a oni izdali sobu koju je ona rezervisala par dana prije. Hajd' njoj su barem vratili novac, ali je i goriva potrosila iz SA do Vlasica. 
-
Begova corba
#3131 Re: ekupon.ba
Vidim da je ponovljena ponuda za Dental centar Redžić... Prošli put sam kupila kupon za njihovu ponudu i skoro uništila zube. Javila sam ekuponu svoje iskustvo, čak sam čula da nisam jednina koja se javila, ali evo ponude ponovo... Iskren savjet - ZAOBIĐITE ih
- lara b.
#3132 Re: ekupon.ba
pa sta se desiloBegova corba wrote:Vidim da je ponovljena ponuda za Dental centar Redžić... Prošli put sam kupila kupon za njihovu ponudu i skoro uništila zube. Javila sam ekuponu svoje iskustvo, čak sam čula da nisam jednina koja se javila, ali evo ponude ponovo... Iskren savjet - ZAOBIĐITE ih
ja zamalo da kupim kupon
- karanana
#3133 Re: ekupon.ba
ne znam o kojem rafting provajderu govorite. ako govorite o ovome sto sada daje ponudu, ovo eko selo boracko jezero, za njih ne znam. sto se tice drugog neretva rafting kasim dzajic, dzajica buk, ja o tom raftingu imam da kazem sve sve sve najbolje. 60 maraka dorucak, rafting, rucak, vecera, spavanje i dorucak. ljubaznost, organizacija sve sve sve na super nivou. vrijedi i punu cijenu za odvest goste.
-
granita
#3134 Re: ekupon.ba
Govorim o Kasimu Dzajicu. Ja sam cula sve najbolje i ponuda je bila extra, ali je stvarno ispalo bezveze sa njegove strane sto je rekao da dodjemo, a kada smo dosli nije nikoga bilo, pa nam nije ni organizovao rafting.karanana wrote:ne znam o kojem rafting provajderu govorite. ako govorite o ovome sto sada daje ponudu, ovo eko selo boracko jezero, za njih ne znam. sto se tice drugog neretva rafting kasim dzajic, dzajica buk, ja o tom raftingu imam da kazem sve sve sve najbolje. 60 maraka dorucak, rafting, rucak, vecera, spavanje i dorucak. ljubaznost, organizacija sve sve sve na super nivou. vrijedi i punu cijenu za odvest goste.
-
Begova corba
#3135 Re: ekupon.ba
e ovako, prvi put kad sam otišla, doktorica mi je pregledala zube, nahvalila ih, zvala kolegu da pogleda, aman sa reklame... Uglavnom, rekla je da je SVE u redu i pošto sam sama spomenula da osjetim jedan od zuba - taj zub smo odmah i slikali i došlo se do zaključka da se treba otvoriti. Kad je počela popravljati, ustanovila da je navodno pokvaren i zub pored, pa sam naravno rekla da popravi i njega. Na kraju je bilo da mi ne može odmah ispolirati zube pa da dođem za dva dana. Naredni put kad sam došla, odjednom su se pojavila još dva kvara. Odmah mi je bilo čudno, ali kontam možda je do mene i pošto mi je u interesu da imam zdrave zube, rekla sam da popravi jedan a da ću doći opet kako bismo uradili drugi. Par dana poslije mi je ispala plomba, a konac nisam mogla provući izmedju dva zuba koja je prvo radila. I tako odem kod zubara za kojeg znam da je dobar, čovjek mi je rekao da nisam prva koja mu je došla od nje. Dva zuba je u potpunosti sastavila, a zub koji sam trebala otići naknadno da popravim je zdrav.lara b. wrote:pa sta se desiloBegova corba wrote:Vidim da je ponovljena ponuda za Dental centar Redžić... Prošli put sam kupila kupon za njihovu ponudu i skoro uništila zube. Javila sam ekuponu svoje iskustvo, čak sam čula da nisam jednina koja se javila, ali evo ponude ponovo... Iskren savjet - ZAOBIĐITE ih![]()
ja zamalo da kupim kupon
-
kredenac-ac
#3136 Re: ekupon.ba
Da li je neko koristio usluge frizerskog salona Melly?
Vidim da se cesto vrte po razlicitim kuponima i popustima, pa posto se ovaj put radi o shishanju da ne bude
Hvala!
Vidim da se cesto vrte po razlicitim kuponima i popustima, pa posto se ovaj put radi o shishanju da ne bude
Hvala!
- Hakuna Matata
#3137 Re: ekupon.ba
Da neko ne zna Total Car poliranje da li valja jer je bas odlican popust ?

- P308
#3138 Re: ekupon.ba
Hakuna Matata wrote:Da neko ne zna Total Car poliranje da li valja jer je bas odlican popust ?![]()
- ptičica
#3139 Re: ekupon.ba
+ 1Hakuna Matata wrote:Da neko ne zna Total Car poliranje da li valja jer je bas odlican popust ?![]()
- Benjo73
#3140 Re: ekupon.ba
Evo jedan dobar savjet koji je meni upalio vezano za hotele. Javite se direktno hotelu koji vas interesuje i pitate ih neke detalje, te provjerite ponudu. Vrlo vjerovatno da će vam ponuditi direktnu rezervaciju po ponuđenoj cijeni jer se više isplati nego davati proviziju. Naravno, naglasite šta rezervišete i po kojoj cijeni i tražite da vam potvrde rezervaciju. Plaćanje ide u hotelu redovnom procedurom prilikom odjave. Mislim da je ovo sigurnije nego komplikovati sa kuponima i uplatama unaprijed...
-
GaRGa
#3141 Re: ekupon.ba
joj ubleha na kupikupon.ba
sa popustom do 25% cijena 405 KM za 2 osobe, prije popusta navodno 544 KM
http://www.kupikupon.ba/deals/osmine
isti hotel isti smjestaj ponuda bez popusta 390 KM...
- bilic
#3142 Re: ekupon.ba
GaRGa wrote:joj ubleha na kupikupon.ba
...
-
mumy
#3143 Re: ekupon.ba
jel neko kupio kad cipelice u ovom cat walk-u?Kakvom kvaliteu da se nadam?
-
nera18
#3144 Re: ekupon.ba
hm, ja sam jako zadovoljna...cizme i cipelice imam
-
Cafe Camargue
#3145 Re: ekupon.ba
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/53-p ... vini-babel
sve pohvale , ljubazni, detaljni, solidan izbor, mogućnost doplate za bolje posteljine
kvalitet veoma dobar, sinoć se fino spavalo
) 
sve pohvale , ljubazni, detaljni, solidan izbor, mogućnost doplate za bolje posteljine
kvalitet veoma dobar, sinoć se fino spavalo
-
nera18
#3146 Re: ekupon.ba
Carpe Diem iko probavao neki kupon koristiti kod njih kakvi su 
-
mumy
#3147 Re: ekupon.ba
sta konkretno?ja sam zadovoljna sa depilacijom,cura bas se potrudi...nera18 wrote:Carpe Diem iko probavao neki kupon koristiti kod njih kakvi su
-
bumboo
#3149 Re: ekupon.ba
Zaštoo?? Ja sam kupila kupon za depilaciju, spa manikir i pedikir, hoću da se naručim ovih dana. Baš me zanima na šta će to ličiti s obzirom da je koštalo samo 15 KM.mp3problem wrote:Top nails - užas!
-
mp3problem
#3150 Re: ekupon.ba
Poslala sam ti privatnu poruku.bumboo wrote:Zaštoo?? Ja sam kupila kupon za depilaciju, spa manikir i pedikir, hoću da se naručim ovih dana. Baš me zanima na šta će to ličiti s obzirom da je koštalo samo 15 KM.mp3problem wrote:Top nails - užas!
Ukratko, meni se nije dopalo način na koji su mi uradile manikuru i depilaciju jer sam morala popravljati poslije kući, iako su djevojke ljubazne i OK.