ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

dharma

#301 Re: ekupon.ba

Post by dharma »

Meni govori da postoji greska u transakciji, da provjerim podatke ili da kontaktiram njih.

Jel taj CW2 ovaj trocifreni broje iza kartice(pogledala sam na onom upustvu, i trebalo bi da jeste). Sta sam mogla zeznuti.

Da li odmah dobijam mail ili.....

Zahvaljujem, i hvala svima koji su ranije odgovorili. :sax:
Mela23

#302 Re: ekupon.ba

Post by Mela23 »

dharma wrote:Meni govori da postoji greska u transakciji, da provjerim podatke ili da kontaktiram njih.

Jel taj CW2 ovaj trocifreni broje iza kartice(pogledala sam na onom upustvu, i trebalo bi da jeste). Sta sam mogla zeznuti.

I meni se desava ista stvar, mada je sve uredu i prije sam kupovala druge kupone na isti nacin, igleda da je bas neko zakrcenje, nisam ih jos kontaktirala, ako ih neko bude zvao neka nam javi svima da vidimo u cemu je problem...
dharma

#303 Re: ekupon.ba

Post by dharma »

Mela23 wrote:
dharma wrote:Meni govori da postoji greska u transakciji, da provjerim podatke ili da kontaktiram njih.

I meni se desava ista stvar, mada je sve uredu i prije sam kupovala druge kupone na isti nacin, igleda da je bas neko zakrcenje, nisam ih jos kontaktirala, ako ih neko bude zvao neka nam javi svima da vidimo u cemu je problem...
Poslala sam im mail, valjda ce neko u skorije vrijeme odgovoriti, jer me zanima bas ova ponuda. Ja sam 3 puta pokusala, i isti problem :S

Ako neko danas pokusa i uspije, molim da napise, mozda je ipak do nas :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#304 Re: ekupon.ba

Post by plain vanilla »

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 275#unread

cini mi se da na ovoj temi borave i djelatnice Office fooda, pa pitajte tamo sta vas zanima
dharma

#305 Re: ekupon.ba

Post by dharma »

plain vanilla wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 275#unread

cini mi se da na ovoj temi borave i djelatnice Office fooda, pa pitajte tamo sta vas zanima
Hvala, postavila i tu :D

Bas mi ne daju da odem u office food, oni su na gubitku, ja znam biti vjerna musterija :oops: :oops:
dharma

#306 Re: ekupon.ba

Post by dharma »

Krasno, Hypo banka je luda, iz nekog razloga njihove kartice ne vrijede :x :x :x
ChataDodajStaHoces

#307 Re: ekupon.ba

Post by ChataDodajStaHoces »

dharma wrote:Krasno, Hypo banka je luda, iz nekog razloga njihove kartice ne vrijede :x :x :x
Neke banke to rade, automatski onemoguce placanje preko interneta. Ukoliko zelis da odobris moras potpisati neki dokument i bude ti dostupno slijedeci dan ili u toku dana... Mislim da to rade iz sigurnosnih razloga iako nemam informaciju direktno za Hypo banku :)
dharma

#308 Re: ekupon.ba

Post by dharma »

Chata87 wrote:
dharma wrote:Krasno, Hypo banka je luda, iz nekog razloga njihove kartice ne vrijede :x :x :x
Neke banke to rade, automatski onemoguce placanje preko interneta. Ukoliko zelis da odobris moras potpisati neki dokument i bude ti dostupno slijedeci dan ili u toku dana... Mislim da to rade iz sigurnosnih razloga iako nemam informaciju direktno za Hypo banku :)
Ma otici cu do banke, pa cu vidjeti kako sta. Ako je to u pitanju, onda je ok, sigurnost je sigurnost :D
karanana

#309 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

jao gluposti, ni raiffeisenova debitna visa nema onaj trocifreni cw2 broj i ne moze se koristiti. kod mene samo dvocifreni broj 13. valjda godina isteka kartice. probao sam ukucati 013 ali ne moze.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#310 Re: ekupon.ba

Post by Entropio »

.
Last edited by Entropio on 20/08/2011 21:12, edited 1 time in total.
ema_

#311 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

Čekajte malo, jel taj trocifreni broj je na ovom polju do mjesta za potpis, i ovog broja od sto metara? :-? :D Ispod ove strelice gdje je naznačen pravac ubacivanja u bankomat? :zoka:
Ma.Le.Na

#312 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

ja ne volim ostavljati podatke sa kartice online :roll:
uvedite i opciju placanja paypalom ili nesto slicno..
karanana

#313 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

nema na mojoj. a prvi put je koristim za placanje online pa prije nisam ni gledo. sutra cu bas otici do banke da pitam zasto je nema kod mene. samo dvocifreni broj 13 stoji.
dharma

#314 Re: ekupon.ba

Post by dharma »

ema_ wrote:Čekajte malo, jel taj trocifreni broj je na ovom polju do mjesta za potpis, i ovog broja od sto metara? :-? :D Ispod ove strelice gdje je naznačen pravac ubacivanja u bankomat? :zoka:
Trebalo bi da je na poledjini kartice. Mislim da mozete otici u vasu banku i traziti taj broj.
ema_

#315 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

Ja imam neki, zato pitam, jel to pravo mjesto gdje stoji :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#316 Re: ekupon.ba

Post by Entropio »

.
Last edited by Entropio on 20/08/2011 21:12, edited 1 time in total.
karanana

#317 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

Entropio wrote:
karanana wrote:nema na mojoj. a prvi put je koristim za placanje online pa prije nisam ni gledo. sutra cu bas otici do banke da pitam zasto je nema kod mene. samo dvocifreni broj 13 stoji.
Kad ti je izdana kartica? Ja sam imao nekad neku staru i nije imala. Onda mi je istekla, dobio novu, i ima. Ima 3 godine.
izdana je prije manje od 3 godine. odnosno ta starija od 3 godine je istekla pa su mi poslali zamjenu. bas cu vidjeti sa njima sutra. primitivni bankari nasi.

to ti je taj broj ema.
ChataDodajStaHoces

#318 Re: ekupon.ba

Post by ChataDodajStaHoces »

Ma.Le.Na wrote:ja ne volim ostavljati podatke sa kartice online :roll:
Koriste PikPay koji je bosanska varijanta PayPala i koristi trenutno najbolje zastite, tako da se nemas oko cega sekirati. Ako opet nisi sigurna googlaj PikPay pa procitaj detaljnije informacije :) mnogi servisi kod nas su implementirali pikpay
Cafe Camargue

#319 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

Chata87 wrote:
Ma.Le.Na wrote:ja ne volim ostavljati podatke sa kartice online :roll:
Koriste PikPay koji je bosanska varijanta PayPala i koristi trenutno najbolje zastite, tako da se nemas oko cega sekirati. Ako opet nisi sigurna googlaj PikPay pa procitaj detaljnije informacije :) mnogi servisi kod nas su implementirali pikpay
ja bi volio da znam zašto se ljudi boje internet plaćanja?

je li imao neko neka negtivna iskustva, ili zna nekog ko je imao?

stvarno bih volio ćuti :)
Ma.Le.Na

#320 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

hm valjda zato sto te stalno filuju novim informacijama o internet prevarama i sl.
iskreno...nije me strah kada idem preko regularnog paypala ..ali nasima ovdje nista ne vjerujem :oops:
ja nemam apsolutno nikakvo povjerenje prema icemu sto se tice sigurnosti, bilo kakve, u BiH :cry:
Cafe Camargue

#321 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

Ma.Le.Na wrote:hm valjda zato sto te stalno filuju novim informacijama o internet prevarama i sl.
iskreno...nije me strah kada idem preko regularnog paypala ..ali nasima ovdje nista ne vjerujem :oops:
ja nemam apsolutno nikakvo povjerenje prema icemu sto se tice sigurnosti, bilo kakve, u BiH :cry:
ma nemam ni ja :) nego me čisto onako interesuje da li je neko imao neka negativna iskustva... recimo ja već godinama plaćam putem interneta raznorazne usluge, i nemam apsolutno nikakva loša iskustva!
Mimm

#322 Re: ekupon.ba

Post by Mimm »

Ja ne mogu kupovati sa BBI karticom- Visa Electron, ima li neko slican problem
Zanaaa

#323 Re: ekupon.ba

Post by Zanaaa »

Mislim da nije losa stvar!! Pokusavam da nadjem nesto i za sebe:-)
badalpur

#324 Re: ekupon.ba

Post by badalpur »

ni ja ne mogu kupovati sa VISA electron od Hypo banke :? !! Stalno mi govori da unesem validan broj kartice :( ....u PM
Zanaaa

#325 Re: ekupon.ba

Post by Zanaaa »

Mimm wrote:Ja ne mogu kupovati sa BBI karticom- Visa Electron, ima li neko slican problem
TAKODJE NI JA :sad:
Post Reply