Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dharma wrote:Meni govori da postoji greska u transakciji, da provjerim podatke ili da kontaktiram njih.
Jel taj CW2 ovaj trocifreni broje iza kartice(pogledala sam na onom upustvu, i trebalo bi da jeste). Sta sam mogla zeznuti.
Da li odmah dobijam mail ili.....
Zahvaljujem, i hvala svima koji su ranije odgovorili.
I meni se desava ista stvar, mada je sve uredu i prije sam kupovala druge kupone na isti nacin, igleda da je bas neko zakrcenje, nisam ih jos kontaktirala, ako ih neko bude zvao neka nam javi svima da vidimo u cemu je problem...
dharma wrote:Meni govori da postoji greska u transakciji, da provjerim podatke ili da kontaktiram njih.
Jel taj CW2 ovaj trocifreni broje iza kartice(pogledala sam na onom upustvu, i trebalo bi da jeste). Sta sam mogla zeznuti.
Da li odmah dobijam mail ili.....
Zahvaljujem, i hvala svima koji su ranije odgovorili.
I meni se desava ista stvar, mada je sve uredu i prije sam kupovala druge kupone na isti nacin, igleda da je bas neko zakrcenje, nisam ih jos kontaktirala, ako ih neko bude zvao neka nam javi svima da vidimo u cemu je problem...
Poslala sam im mail, valjda ce neko u skorije vrijeme odgovoriti, jer me zanima bas ova ponuda. Ja sam 3 puta pokusala, i isti problem :S
Ako neko danas pokusa i uspije, molim da napise, mozda je ipak do nas
dharma wrote:Krasno, Hypo banka je luda, iz nekog razloga njihove kartice ne vrijede
Neke banke to rade, automatski onemoguce placanje preko interneta. Ukoliko zelis da odobris moras potpisati neki dokument i bude ti dostupno slijedeci dan ili u toku dana... Mislim da to rade iz sigurnosnih razloga iako nemam informaciju direktno za Hypo banku
dharma wrote:Krasno, Hypo banka je luda, iz nekog razloga njihove kartice ne vrijede
Neke banke to rade, automatski onemoguce placanje preko interneta. Ukoliko zelis da odobris moras potpisati neki dokument i bude ti dostupno slijedeci dan ili u toku dana... Mislim da to rade iz sigurnosnih razloga iako nemam informaciju direktno za Hypo banku
Ma otici cu do banke, pa cu vidjeti kako sta. Ako je to u pitanju, onda je ok, sigurnost je sigurnost
jao gluposti, ni raiffeisenova debitna visa nema onaj trocifreni cw2 broj i ne moze se koristiti. kod mene samo dvocifreni broj 13. valjda godina isteka kartice. probao sam ukucati 013 ali ne moze.
Čekajte malo, jel taj trocifreni broj je na ovom polju do mjesta za potpis, i ovog broja od sto metara? Ispod ove strelice gdje je naznačen pravac ubacivanja u bankomat?
nema na mojoj. a prvi put je koristim za placanje online pa prije nisam ni gledo. sutra cu bas otici do banke da pitam zasto je nema kod mene. samo dvocifreni broj 13 stoji.
ema_ wrote:Čekajte malo, jel taj trocifreni broj je na ovom polju do mjesta za potpis, i ovog broja od sto metara? Ispod ove strelice gdje je naznačen pravac ubacivanja u bankomat?
Trebalo bi da je na poledjini kartice. Mislim da mozete otici u vasu banku i traziti taj broj.
karanana wrote:nema na mojoj. a prvi put je koristim za placanje online pa prije nisam ni gledo. sutra cu bas otici do banke da pitam zasto je nema kod mene. samo dvocifreni broj 13 stoji.
Kad ti je izdana kartica? Ja sam imao nekad neku staru i nije imala. Onda mi je istekla, dobio novu, i ima. Ima 3 godine.
izdana je prije manje od 3 godine. odnosno ta starija od 3 godine je istekla pa su mi poslali zamjenu. bas cu vidjeti sa njima sutra. primitivni bankari nasi.
Ma.Le.Na wrote:ja ne volim ostavljati podatke sa kartice online
uvedite i opciju placanja paypalom ili nesto slicno..
Koriste PikPay koji je bosanska varijanta PayPala i koristi trenutno najbolje zastite, tako da se nemas oko cega sekirati. Ako opet nisi sigurna googlaj PikPay pa procitaj detaljnije informacije mnogi servisi kod nas su implementirali pikpay
Ma.Le.Na wrote:ja ne volim ostavljati podatke sa kartice online
uvedite i opciju placanja paypalom ili nesto slicno..
Koriste PikPay koji je bosanska varijanta PayPala i koristi trenutno najbolje zastite, tako da se nemas oko cega sekirati. Ako opet nisi sigurna googlaj PikPay pa procitaj detaljnije informacije mnogi servisi kod nas su implementirali pikpay
ja bi volio da znam zašto se ljudi boje internet plaćanja?
je li imao neko neka negtivna iskustva, ili zna nekog ko je imao?
hm valjda zato sto te stalno filuju novim informacijama o internet prevarama i sl.
iskreno...nije me strah kada idem preko regularnog paypala ..ali nasima ovdje nista ne vjerujem
ja nemam apsolutno nikakvo povjerenje prema icemu sto se tice sigurnosti, bilo kakve, u BiH
Ma.Le.Na wrote:hm valjda zato sto te stalno filuju novim informacijama o internet prevarama i sl.
iskreno...nije me strah kada idem preko regularnog paypala ..ali nasima ovdje nista ne vjerujem
ja nemam apsolutno nikakvo povjerenje prema icemu sto se tice sigurnosti, bilo kakve, u BiH
ma nemam ni ja nego me čisto onako interesuje da li je neko imao neka negativna iskustva... recimo ja već godinama plaćam putem interneta raznorazne usluge, i nemam apsolutno nikakva loša iskustva!