Zna li iko kako se jede ova pizza?

@no403 wrote:Evo vam klasične prevare - dobro nije prevara u smislu da nećeš dobiti ono što si platio već prevara s tobožnjim sniženjem. Ovaj "multipraktik" kao na sniženju je 36 KM odnosno navodno 50% a ono inače ide za toliko svugdje ili čak za manje. Evo npr. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B001CM975O
Ne salim se - nije ništa čudno, ni ovdje ni u svijetu, prvo staviti da nešto košta nerealno mnogo a onda brzo poslije spustiti na neku realniju cijenu. To je čisti marketing i po meni to nije istinsko sniženje cijene već čisto igranje na kartu izazivanja kod kupca osjećaja da je, tobože, dobio nešto povoljno. To su lažna sniženja. BTW ovo platicno čudo ne radi loše kad je novo ali se obično desi raspad sistema u roku dva-tri mjeseca.Zux wrote:@no403 wrote:Evo vam klasične prevare - dobro nije prevara u smislu da nećeš dobiti ono što si platio već prevara s tobožnjim sniženjem. Ovaj "multipraktik" kao na sniženju je 36 KM odnosno navodno 50% a ono inače ide za toliko svugdje ili čak za manje. Evo npr. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B001CM975O
Salis se je l' de? Poredis cijenu na Amazonu (regularna oko 35$ sracunaj sam koliko je puna u KM) sa cijenom kod nas u BiH? I to nazivas prevarom
I dalje ne kontas poentu@no403 wrote:Ne salim se - nije ništa čudno, ni ovdje ni u svijetu, prvo staviti da nešto košta nerealno mnogo a onda brzo poslije spustiti na neku realniju cijenu. To je čisti marketing i po meni to nije istinsko sniženje cijene već čisto igranje na kartu izazivanja kod kupca osjećaja da je, tobože, dobio nešto povoljno. To su lažna sniženja. BTW ovo platicno čudo ne radi loše kad je novo ali se obično desi raspad sistema u roku dva-tri mjeseca.Zux wrote:@no403 wrote:Evo vam klasične prevare - dobro nije prevara u smislu da nećeš dobiti ono što si platio već prevara s tobožnjim sniženjem. Ovaj "multipraktik" kao na sniženju je 36 KM odnosno navodno 50% a ono inače ide za toliko svugdje ili čak za manje. Evo npr. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B001CM975O
Salis se je l' de? Poredis cijenu na Amazonu (regularna oko 35$ sracunaj sam koliko je puna u KM) sa cijenom kod nas u BiH? I to nazivas prevarom
- Svaki Jupi.ba korisnik zadržava pravo da kupljeni kupon pokaže tek po izvršenoj usluzi, prilikom plaćanja računa
A to kod ekupona ne može?burekodsira wrote:najaca stavka kod konkurencije
- Svaki Jupi.ba korisnik zadržava pravo da kupljeni kupon pokaže tek po izvršenoj usluzi, prilikom plaćanja računa
Jeste ako je veća grupa. Ako je kupon za dvoje, ja odradim svoje tj. pojedem svoje i kad hoće da naplati dam im kupon. Mislim, pitao sam već nekoga ovdje i rekli su da se ne moraš najavljivati ako ideš u dvoje.burekodsira wrote:vazda se moras unaprijed najaviti kako bi znali da si "jeftini"
Bila u prvoj njihovoj ponudi. Prelijepo im je tamo. Kreveti su odlični. Jedan od rijetkih momenata kad sam ustala baš naspavana. Staza se čini super (tada je bila livada, jer nije bilo snijega), nije pretjerano duga kao na sarajevskim planinama, ali se čini finim. Ima ski lift.vjesticanametli wrote:sta kazete za ovaj kupon vezano za rostovo..........kako je tamo? je li neko biJo?
isplati li se ovo uzeti za 2 odraslih i ĐŽetića ........
hvala