ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

terra_incognita

#2776 Re: ekupon.ba

Post by terra_incognita »

vidis da jesam :D

nisam kod ni ukucavala samo u napomenu napisla e-kupon

i mislim da je sad kraj price
HardCore

#2777 Re: ekupon.ba

Post by HardCore »

Ja imam problema s ovim kuponom, kod mene je od unicredit banke kartice, dok sam radio honorarno dobivao sam novac na nju, i trenutno ima novca na kartici, ali svaki put kad hocu da uzmem kupon izbaci mi da transkacija nije uspjela :( whyy, tell me why xD
sarajevomd

#2778 Re: ekupon.ba

Post by sarajevomd »

Jeste kraj price, ali si napravila pogresku i ne bi me cudilo da imas probleme sa postarom :) Meni dosao, ja mu dao 1KM jer je proizvod bio 81KM i to je to.
Pri rezervaciji tj. kupovini proizvoda unesite znakove, tačnije broj kupona (9 znakova izmedju # i -).
I da na kraju, jesi li ti dobila proizvod ? Ja jesam, tacno kada sam naveo datum da stigne!?
HardCore wrote:Ja imam problema s ovim kuponom, kod mene je od unicredit banke kartice, dok sam radio honorarno dobivao sam novac na nju, i trenutno ima novca na kartici, ali svaki put kad hocu da uzmem kupon izbaci mi da transkacija nije uspjela :( whyy, tell me why xD
Jesi li siguran da sa tom karticom mozes placati na netu ? Stari ima slicnu, gdje mu lezu pare ali ne moze na netu sa njom placati...
terra_incognita

#2779 Re: ekupon.ba

ni tu marku cak nisam dala, samo isprint kupona a naknadne probeme ne uvazavam :D
Last edited by terra_incognita on 18/08/2012 15:52, edited 1 time in total.
HardCore

#2780 Re: ekupon.ba

Post by HardCore »

@sarajevomd,

Moze biti da je do toga, kako se to moze sredit, ako uposte moze ?
kokuz_sa

#2781 Re: ekupon.ba

Post by kokuz_sa »

sarajevomd wrote:Jeste kraj price, ali si napravila pogresku i ne bi me cudilo da imas probleme sa postarom :) Meni dosao, ja mu dao 1KM jer je proizvod bio 81KM i to je to.
Pri rezervaciji tj. kupovini proizvoda unesite znakove, tačnije broj kupona (9 znakova izmedju # i -).
I da na kraju, jesi li ti dobila proizvod ? Ja jesam, tacno kada sam naveo datum da stigne!?
Terin tj seficin :D parfem sam ja preuzeo
ciko koji je dosao i donio ga nije bio postar nego dostavna firma nekaje to radila..
nije se dala marka vise niti ista..samo papir..za koji je on 3 puta zvao svoje u kancelariji da mu potvrde moze li uzeti samo papir..
ja se potpisao i eto
terra_incognita

#2782 Re: ekupon.ba

ja sve kontam duzna sam ti marku
kokuz_sa

#2783 Re: ekupon.ba

Post by kokuz_sa »

cek da editujem post i napisem
"ciki sam dao marku" :mrgreen:
ekupon.ba

#2784 Re: ekupon.ba

Post by ekupon.ba »

HardCore wrote:@sarajevomd,

Moze biti da je do toga, kako se to moze sredit, ako uposte moze ?

Pozdrav HardCore , javite nam se na broj 070/300-330 ili putem mail [email protected] kako bismo provjerili u cemu je problem.

eKupon.ba
karanana

#2785 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

rafting cista 10ka.
sve isto kao sto je iz dna duse vec napisala. organizacija za 10. sve ispunjeno kako je i obecano bez nekog srkleta frke, trke, komplikacija........
domacini vrlo ljubazni, nenametljivi, a opet uvijek tu na usluzi. bas kako i treba da bude. svi ljubazni, od djevojke koja nas je usluzivala picima i objasnjavala kako i sta ide, do skipera i do gazde.
hrana super, mini svedski stolovi za dorucak i rucak. za dorucak ustpici, sirevi, kajmak, jaja, pura, pekmez.....za rucak beton pite ispod saca, pecenje ispod saca, sataras, one neke punjene paprike, salate......onda za dezert super hurmasice i lubenica. sokovi, kafe, cajevi sipaj koliko hoces. za veceru pastrmka i krompir salata. isto veoma dobro. nocenje u bungalovima, malim sobicama, bez struje. ali to zaista nije ni bitno, ustvari i bolje, kad se nakon dana veslanja i raftanja spustis u krevet i zaspes u shum neretve, struja, tv ili bilo sta drugo nije ni bitno. cak i da je kakva treba dosla u krevet, ne znam da li bih ista odradio jer sam zahrko cini mi se u istoj sekundi. mozda bi ujutro jedan zornjak odradio.
i rafting veoma lijepo organizovan. priroda ko priroda, prelijepa. to sam i znao, ali sam se prijatno i pozitivno iznenadio za usluznost i organizaciju.
uglavnom, ako vam i kakvi stranci dodju u goste u bih, ovakav izlet je zaista lijep i reprezentativan.
iz dna duše

#2786 Re: ekupon.ba

Post by iz dna duše »

karanana wrote:rafting cista 10ka.
sve isto kao sto je iz dna duse vec napisala. organizacija za 10. sve ispunjeno kako je i obecano bez nekog srkleta frke, trke, komplikacija........
domacini vrlo ljubazni, nenametljivi, a opet uvijek tu na usluzi. bas kako i treba da bude. svi ljubazni, od djevojke koja nas je usluzivala picima i objasnjavala kako i sta ide, do skipera i do gazde.
hrana super, mini svedski stolovi za dorucak i rucak. za dorucak ustpici, sirevi, kajmak, jaja, pura, pekmez.....za rucak beton pite ispod saca, pecenje ispod saca, sataras, one neke punjene paprike, salate......onda za dezert super hurmasice i lubenica. sokovi, kafe, cajevi sipaj koliko hoces. za veceru pastrmka i krompir salata. isto veoma dobro. nocenje u bungalovima, malim sobicama, bez struje. ali to zaista nije ni bitno, ustvari i bolje, kad se nakon dana veslanja i raftanja spustis u krevet i zaspes u shum neretve, struja, tv ili bilo sta drugo nije ni bitno. cak i da je kakva treba dosla u krevet, ne znam da li bih ista odradio jer sam zahrko cini mi se u istoj sekundi. mozda bi ujutro jedan zornjak odradio.
i rafting veoma lijepo organizovan. priroda ko priroda, prelijepa. to sam i znao, ali sam se prijatno i pozitivno iznenadio za usluznost i organizaciju.
uglavnom, ako vam i kakvi stranci dodju u goste u bih, ovakav izlet je zaista lijep i reprezentativan.
Pa rekoh li ti ja :)...a znala sam bolan i to "da je kakva i naletjela", ma bolje da nije, zaspi se dole odmah, "ko klada", pa ode obraz na pazar...šalim se...
Ovo ljeto kako se produžilo, razmišljam o njihovoj ponudi (dakle ponuda također od ovog Džajića) "Putem šverca duhana"...za to ću ipak sačekati septembar, ali mora biti suho, malo svježije, ali još toplo....vidjela sam na njihovoj fb stranici tu maršutu a ima negdje i ponuda, na njihovoj web ili zasebnoj fb stranici mislim bar...elem, radi se o "stazama revolucije" nekadašnjih švercera duhanom...znam da se izađe negdje iz Džajića na Borce i dalje, spominje se i Lazar Drljača, Šantićev ljetnikovac i sl., cijeli dan po brdima i kroz šume, pa nakon toga sijelo /večera, piće, druženje...) kod njih u Rafting kampu...a želim ovo upravo zato što znam da će sigurno biti lijepo provesti dan u prirodi, pustiti nekoga da te vodi, vrati nazad bez neke trke i nervoze...i, što je meni veoma važno, ja kod ovih ljudi zaista nemam osjećaj da im je samo moj novac važan, osjećam se tu kao da sam kod prijatelja ili u najmanju ruku, kod dobrih poznanika... A evo, našla sam, za ovaj "put šverca duhanom" postoji i fb stranica...
http://www.facebook.com/pages/Putem-%C5 ... 9278182123
Bilo bi dobro i ovo da ponudi preko E kupona...mislim da bih se odmah prijavila :D
shape of despair

#2787 Re: ekupon.ba

Post by shape of despair »

Prvi put sam kupio jednu ponudu plativsi kupon preko uplatnice.Sad moram odstampati kupon koji sam dobio i pokazati ga.Buni me sto ispod pise:

1. Isprintajte svoj elektronski kupon.
2. Pokažite ga prilikom plaćanja ili spomenite kod rezervacije
Mislim platio sam vec,kako sad,valjda trebam samo ponijeti kupon i dobiti uslugu "besplatno"
nera18

#2788 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

shape of despair wrote:Prvi put sam kupio jednu ponudu plativsi kupon preko uplatnice.Sad moram odstampati kupon koji sam dobio i pokazati ga.Buni me sto ispod pise:

1. Isprintajte svoj elektronski kupon.
2. Pokažite ga prilikom plaćanja ili spomenite kod rezervacije
Mislim platio sam vec,kako sad,valjda trebam samo ponijeti kupon i dobiti uslugu "besplatno"
neces vise nista platit, samo ponesi kupon ili zapisi broj kupona
shape of despair

#2789 Re: ekupon.ba

Post by shape of despair »

Hvala
mericak

#2790 Re: ekupon.ba

Post by mericak »

eKupi.ba...Katastrofa...Kupila sam kupon za djeciju opremu. Roba trebala biti isporucena 17.8. Od tad ih ganjam da je isporuce...Maloprije dobijem robu i to ne sve sto sam narucila, bez ikakvog jasnog objasnjenja. To sto nije isporuceno nije ni naplaceno, istina, ali cekam to vec duze vrijem a onda ne dobijem...Bezveze - totalna antireklama!
Mišana

#2791 Re: ekupon.ba

Post by Mišana »

Ja sam opet imala super iskustvo. Kad nisu imali igračku na lageru,pričekala bi malo,ali uglavnom sam sve dobila u istoj sedmici a uzela sam dosta kupona. Juce vidjoh igracku koja je kod njih 15 KM (tj 7,50 na kupon), neka roary staza, u merkatoru citavih 40 KM!?! Nisam mogla vjerovati.. :?
charrrmed

#2792 Re: ekupon.ba

Post by charrrmed »

.
pocetnik033

#2793 Re: ekupon.ba

Post by pocetnik033 »

terra_incognita wrote:stigao je parfem, nije bas u roku 48 sati kako pise na stranici ali je sve :thumbup:
Ne znam gdje to piše da je unutar 48 sati. Meni je došao onaj dan kad sam odabrao. Kad ti se otvori ona korpa piše slijedeće

Većina artikala koje nudimo, odmah su raspoloživi sa skladišta, te osiguravamo dostavu na vrata unutar 3 radna dana.

a ispod toga piše slijedeće
Prilikom naručivanja artikala omogućujemo vam da sami odaberete datum dostave naručenih artikala (na kalendaru odaberite željeni datum).
Ponuđeni datum je prvi mogući prema dobavljivosti robe od dobavljača.
Za plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom željeni datum dostave je uvjetovan primitkom uplate.
butterfly_01

#2794 Re: ekupon.ba

Post by butterfly_01 »

meni zaista nije jasan fazon ekupon kartice, kad svaki put moram printat kupon.
imal ko da objasni t ekupon karticu?
pocetnik033

#2795 Re: ekupon.ba

Post by pocetnik033 »

butterfly_01 wrote:meni zaista nije jasan fazon ekupon kartice, kad svaki put moram printat kupon.
imal ko da objasni t ekupon karticu?
Ja sam u internističkoj ordinaciji dr. Šošović samo pokazao karticu i to je bilo dovoljno

a kad sam na www.ekupi.ba kupovao, onda se na stranici upisuje kod koji dobijem od ekupona i taj kod automatski smanji vrijednost narudzbe za vrijednost kupona.

tu mi ekupon kartica ništa ne znači.

Na računu koji sam dobio od ekupi.ba stoji dio plaćen kuponom, a ostatak plaćen gotovinom prilikom preuzimanja
shalla

#2796 Re: ekupon.ba

Post by shalla »

Kako sam se sinoć olešio pilećim fajitasima u Pasta-Zenu :mrgreen:
Hvala eKupon :thumbup:
Kljblj

#2797 Re: ekupon.ba

Post by Kljblj »

Kozmetički tretman kioma u kozmetičkom salonu M&A na Č.Vili (popust sa 50 na 20KM) je bio odličan! Djevojke odlično rade, tretman traje 90 min i 90 min traje uživancija, najbolji dio je aromaterapija lica i fenomenalna masaža.
BiTa

#2798 Re: ekupon.ba

Post by BiTa »

Kako to oni ustvari naplacuju? Skidaju sa kartice? U kom vremenskom roku ja to mogu iskoristiti, samo kad oni odobre?

A ide mi se u Vapiano?
sarajevomd

#2799 Re: ekupon.ba

Post by sarajevomd »

BiTa wrote:Kako to oni ustvari naplacuju? Skidaju sa kartice? U kom vremenskom roku ja to mogu iskoristiti, samo kad oni odobre?

A ide mi se u Vapiano?
Skinu odmah, pise ti na kuponu kada mozes iskorstiti.
akcija007

#2800 Re: ekupon.ba

Post by akcija007 »

ima na crnojaje.hr za 38 kuna cevapi u petici za dvoje, jos 23 sata traje ponuda pa ko voli nek izvoli.
Post Reply