ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

karanana

#2676 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

jesi dobio canvase?

blanka vlasic, ne atleticarka nego hotel: :thumbup:
sobe, osoblje, hrana.....sve za 10!
steta sto nam je more blizu pa svi ljeti odose na more i na zalost turizam na nasim planinama se svodi na mjesec dana zimi. stoga i nema previse ulaganja u neku infrastrukturu a na zalost malo me strah i za opstanak ovako lijepih i reprezentativnih objekata poput blanke. eno pahuljica zatvorena. a isto fin hotelcic.
M_e_m_o

#2677 Re: ekupon.ba

Post by M_e_m_o »

ekupon.ba wrote:Postovani,

Ponuda za restoran Capser se odnosi na pizzu ili pastu te piće po izboru za dvije osobe, znaci dobijete dvije paste ili dvije pizze ili jednu pastu, jednu pizzu i dva pica

Ukoliko i dalje imate nekih nejasnoca budite slobodni da nam se javite.

Srdacan pozdrav,

eKupon.ba
Pizza mala u Casperu je 5 KM, srednja je 7 KM.
http://casper.ba/menu/index/3?category_id=67

Sokovi su 1 ili 1,50 KM.
http://casper.ba/menu/index/3?category_id=74

Paste su pretežno 7 KM (ima ih od 5 do 10 KM (jedna samo))
http://casper.ba/menu/index/3?category_id=69

Po kojoj je onda logici vrijednost 22 KM?

Jedina moguća je da se računala pasta sa lososom i tikvicama (10 KM) + dvije Cole ili pasta s morskim plodovima (9KM) + Cappy.

Vjerujem da ima raje koja je planirala npr. uzeti dvije pizze i dva soka. Ako ti donesu male pizze (a čisto sumnjam da to neće uraditi) i dvije Cole prava cijena je 12 KM, a ljudi platili kupon 11 KM :-) :mrgreen:

Đe tu 50%? :lol:
Erzsebet

#2678 Re: ekupon.ba

Post by Erzsebet »

Palačinkara iz BBI centra "Crepes and Waffles" laže svoje kupce. Naime, lijepo je pisalo da kupon vrijedi do 14. jula, međutim oni su ga već 13og zatvorili, što znači da se 14og nije mogao iskoristiti. Naravno, vadili su se na ono "DO" 14. jula, iako svi vrlo dobro znamo da to uvijek uključuje i taj datum (registracija auta npr., ako vrijedi do 14. jula, to znači i taj datum). Budući da je vlasnik namjerno to uradio, bitno je napomenuti da nigdje nije bilo naglašeno ponuda ne uključuje 14. juli, što je bilo vrlo jednostavno uraditi.

Pa eto, samo da znate, meni su propala tri kupona od po 5 KM, tako da pazite kad kod papka naručujete.

Pored toga, ponašao se kao zadnji seljak i pritom se još izderao na moju mamu i curu koja radi tamo. Moron...
madnessa

#2679 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Erzsebet wrote:Palačinkara iz BBI centra "Crepes and Waffles" laže svoje kupce. Naime, lijepo je pisalo da kupon vrijedi do 14. jula, međutim oni su ga već 13og zatvorili, što znači da se 14og nije mogao iskoristiti. Naravno, vadili su se na ono "DO" 14. jula, iako svi vrlo dobro znamo da to uvijek uključuje i taj datum (registracija auta npr., ako vrijedi do 14. jula, to znači i taj datum). Budući da je vlasnik namjerno to uradio, bitno je napomenuti da nigdje nije bilo naglašeno ponuda ne uključuje 14. juli, što je bilo vrlo jednostavno uraditi.

Pa eto, samo da znate, meni su propala tri kupona od po 5 KM, tako da pazite kad kod papka naručujete.

Pored toga, ponašao se kao zadnji seljak i pritom se još izderao na moju mamu i curu koja radi tamo. Moron...
Javi se ekuponu da pokušaš dobiti svoje pare. Meni su vratili u slučaju kad se onaj meksički restoran zatvorio, a ja nisam iskoristila kupon.
nova_korisnica

#2680 Re: ekupon.ba

Post by nova_korisnica »

Melami wrote:
ekupon.ba wrote:Postovani,

Ponuda za restoran Capser se odnosi na pizzu ili pastu te piće po izboru za dvije osobe, znaci dobijete dvije paste ili dvije pizze ili jednu pastu, jednu pizzu i dva pica

Ukoliko i dalje imate nekih nejasnoca budite slobodni da nam se javite.

Srdacan pozdrav,

eKupon.ba
eh eh, to to.
Hvala.
Nego, imal ko kakvih iskustava sa ovim restoranom, bilo kakvih, pa i ono, rodjak od mog prijatelja pricao itd.
Imam ja :) ali ne tako lijepa...imala sam trovanje, ali bilo je daaavno...ali im nikad halalila nisam :) uzasan je to osjecaj! i nisam nikad vise kod njih jela...
drndalo

#2681 Re: ekupon.ba

Post by drndalo »

Ja reklame ofirne...
duboka_misao

#2682 Re: ekupon.ba

Post by duboka_misao »

nova_korisnica wrote:
Imam ja :) ali ne tako lijepa...imala sam trovanje, ali bilo je daaavno...ali im nikad halalila nisam :) uzasan je to osjecaj! i nisam nikad vise kod njih jela...
+1 samo kad se sjeti hoce dusha na nos od hamburgera
van Basten

#2683 Re: ekupon.ba

Post by van Basten »

karanana wrote:jesi dobio canvase?
još ne... prvo je bilo do moje fotografije, pa onda do vrućina jer se mašina kvari, pa kad je zahladilo opet je do fotografije... baš sam se razočarao u neposlovnost dotičnih, očekivao sam dugoročniju saradnju...
uglavnom, obećali su ovu narudžbu isporučiti do petka, ako to ne urade odmah u ponedjeljak tražim povrat love za sve tri narudžbe, bilo od njih bilo od ekupona.
drndalo

#2684 Re: ekupon.ba

Post by drndalo »

Samo da prokomentarisem najnoviju ponudu za Bizovacke toplice, reko' taman evo nesto za mene, nisam tamo bio od '83... I cijena je mislim sasvim fer, kad ono CVRC, ponuda vazi za posjete do 01.09. ove godine, a kako na more idem uvijek krajem augusta, nista od toga...

Ne mogu da vjerujem da ponuda nije napravljena barem do kraja septembra, zasto ne i oktobar...? :shock: :?
Miss D

#2685 Re: ekupon.ba

Post by Miss D »

I ja sam pomislila super ponuda, moglo bi se ovo uzeti,
ali ni meni termin ne odgovara.
Ne stignem do 01.09. :roll:
Frutek

#2686 Re: ekupon.ba

Post by Frutek »

drndalo wrote:Samo da prokomentarisem najnoviju ponudu za Bizovacke toplice, reko' taman evo nesto za mene, nisam tamo bio od '83... I cijena je mislim sasvim fer, kad ono CVRC, ponuda vazi za posjete do 01.09. ove godine, a kako na more idem uvijek krajem augusta, nista od toga...

Ne mogu da vjerujem da ponuda nije napravljena barem do kraja septembra, zasto ne i oktobar...? :shock: :?
Zato što im sad ne ide, tj. sad im nije sezona :) Septembar, oktobar i dalje je sezona toplica, banjanja itd. pa računaju na prodavanje aranžmana po redovnim cijenama. Ista priča kao i za aranžmane na moru, možeš iskoristit u aprilu ili od 15.9 :)) Mah, smješno pa et...

I da...iskoristio bih priliku da pohvalim konobu Leut, simpa restoran sa odličnom uslugom i hranom. Svakako ću se vratit i bez kupona (što bi za mnoge trebao biti cilj) i takodje :thumbup: za fast food Mutvak koji je nekad bio na e-kuponu ali sam ovaj put kupio 2 vaučera preko Citydeal-a.
van Basten

#2687 Re: ekupon.ba

Post by van Basten »

van Basten wrote:
karanana wrote:jesi dobio canvase?
još ne... prvo je bilo do moje fotografije, pa onda do vrućina jer se mašina kvari, pa kad je zahladilo opet je do fotografije... baš sam se razočarao u neposlovnost dotičnih, očekivao sam dugoročniju saradnju...
uglavnom, obećali su ovu narudžbu isporučiti do petka, ako to ne urade odmah u ponedjeljak tražim povrat love za sve tri narudžbe, bilo od njih bilo od ekupona.
eto, jučer popodne mi stigao prvi canvas... kad moraš "ružiti" za nešto što si platio ostane gorak okus ali eto... sama izvedba je izvrsna, bez dileme.
holowey

#2688 Re: ekupon.ba

Post by holowey »

piccolo mondo? hraaaaaaak, pljuc...
danas istice kupon...teta kaze da ne moze zadnji dan...znam do mene je, imao sam prilike i ranije da iskoristim kupon, ali kada sam danas nazvao, zena me napade sto sam se tek danas sjetio...hvala velika gospoja, bas ste ljubazni...
Kona__

#2689 Re: ekupon.ba

Post by Kona__ »

holowey, nisi puno propustio..
Mela23

#2690 Re: ekupon.ba

Post by Mela23 »

Moga bi EKUPON da nas iznenadi sa nekim iftarom, kao npr onaj u Bombonu prosle godine :D
DaffyDuck

#2691 Re: ekupon.ba

Post by DaffyDuck »

holowey wrote:piccolo mondo? hraaaaaaak, pljuc...
danas istice kupon...teta kaze da ne moze zadnji dan...znam do mene je, imao sam prilike i ranije da iskoristim kupon, ali kada sam danas nazvao, zena me napade sto sam se tek danas sjetio...hvala velika gospoja, bas ste ljubazni...
picolo mondo.... bili smo prije 10ak dana i bas je bio dozivljaj, kao da mi je neko pricao vic. "gljiva ima samo za picu, nemamo ovo, nemamo ono... a nema ni spinata" na kraju je bilo "a sta imate??" :-)
cicos

#2692 Re: ekupon.ba

Post by cicos »

Mela23 wrote:Moga bi EKUPON da nas iznenadi sa nekim iftarom, kao npr onaj u Bombonu prosle godine :D
Upravo, i ja sam za :D Bombon je bio odlican prosle godine :)
bilic

#2693 Re: ekupon.ba

Post by bilic »

ODLICNA STVAR . samo da se naviknemo placat karticom... :dance:
terra_incognita

#2694 Re: ekupon.ba

Post by terra_incognita »

Zubizareta wrote:
picolo mondo.... bili smo prije 10ak dana i bas je bio dozivljaj, kao da mi je neko pricao vic. "gljiva ima samo za picu, nemamo ovo, nemamo ono... a nema ni spinata" na kraju je bilo "a sta imate??" :-)
Naručili makarone, dobili špagete, evo još me plećka boli od namotavanja na kašiku :run:
madnessa

#2695 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Imam osjećaj da neki daju reklamu ne ekupon kako bi se pročulo za njihov bezobrazluk, pa da im više niko ne dolazi. A takvih je sve više.
Ne znam ko bi pri zdravoj (mojoj verziji zdrave) pameti odlučio se na takav potez, al kod nas je sve moguće. :-)
Mišana

#2696 Re: ekupon.ba

Post by Mišana »

CANVAS fenomenalno, svaka pohvala, slika vrhunska..divan poklon. Meni su dostavili za par dana, nisam dugo cekala.
I meksicki restoran je super..
Frutek

#2697 Re: ekupon.ba

Post by Frutek »

Dobra ponuda za Mutvak :thumbup: A ne bi bilo loše kada bi bio neki aranžman s noćenjem u Fojnici, ovaj mjesečni za bazene je OK al jedino ako živiš u Fojnici...
Erzsebet

#2698 Re: ekupon.ba

Post by Erzsebet »

Meni se isto desilo sa palacinkarom u bbi centru, i vracen mi je novac od ekupona.
rimac

#2699 Re: ekupon.ba

Post by rimac »

Tek sad iskoristio kupon Eco selo - eco futura.
http://ecofutura.ba/

Mogu samo reći da je bilo odlično. Na samo 12 km od Sarajeva predivno je imati jedno ovakvo mjesto. Objekti od prirodnih materijala, organaska hrana, domaćini koji su uložili novac u nešto što misle da vrijedno - život s prirodom. Ma sve predivno. Cijene ove godine niže nego godinu ranije kad se prodavao ovaj kupon. Vraćamo se opet.
Emi_Nevermind

#2700 Re: ekupon.ba

Post by Emi_Nevermind »

rimac wrote:Tek sad iskoristio kupon Eco selo - eco futura.
http://ecofutura.ba/

Mogu samo reći da je bilo odlično. Na samo 12 km od Sarajeva predivno je imati jedno ovakvo mjesto. Objekti od prirodnih materijala, organaska hrana, domaćini koji su uložili novac u nešto što misle da vrijedno - život s prirodom. Ma sve predivno. Cijene ove godine niže nego godinu ranije kad se prodavao ovaj kupon. Vraćamo se opet.

Hvala na informaciji, bas me zanimalo.. Koliko je inace bez kupona, znas li?
Post Reply