ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

rimac

#2451 Re: ekupon.ba

Post by rimac »

Torte iz Bristola (ocjene 1-10)

Čokoladna - 8
Maline - 4 (nigdje sira, samo onaj umjetni šlag)
azurna_obala

#2452 Re: ekupon.ba

Post by azurna_obala »

Bila u Peppersu na ručku, paste su odlične. Momak naručio pene arabiata (to je paradajz sos i ima još nešto, ne mogu se sjetiti), a ja tagliatelle bianco sa piletinom i brokolijem (ovo je super). Usluga i ambijent, sve 5. :thumbup:
GaRGa

#2453 Re: ekupon.ba

Post by GaRGa »

Sitni cevap u Ascinici Bosna od 1 do 10 ocjena 12 :)
Pitarrr82

#2454 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Nisam zadovoljan s ponudom u zadnje vrijeme :mrgreen:
karanana

#2455 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

nisam ni ja nesto zadovoljan.
kontam se bi li uzeo ovu ashchinicu.

nadam se da ce se izvuci sa nekom ponudom za 1. maj. mada sumnjam jer tada ne manjka razervacija i bez ekupona.
Pitarrr82

#2456 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Barem ova ciljna grupa (zene :mrgreen: ) kupuju i sto im treba i sto ne treba :mrgreen:
Pitarrr82

#2457 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

I da, Sunfood proizvodi su prilicno dobri i ukusni...
madnessa

#2458 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Pitarrr82 wrote:Barem ova ciljna grupa (zene :mrgreen: ) kupuju i sto im treba i sto ne treba :mrgreen:
Reče on koji je svaki kupon kupio... :lol: :lol: :lol:
Pitarrr82

#2459 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

madnessa wrote:
Pitarrr82 wrote:Barem ova ciljna grupa (zene :mrgreen: ) kupuju i sto im treba i sto ne treba :mrgreen:

De ti na svaku moju se moras nadovezati ccc, nisam do sada sam kupio nekih 20tak kupona ccc :lol: :lol:
madnessa

#2460 Re: ekupon.ba

Post by madnessa »

Pitarrr82 wrote:
madnessa wrote:

De ti na svaku moju se moras nadovezati ccc, nisam do sada sam kupio nekih 20tak kupona ccc :lol: :lol:
Vrebam iz prikrajka... :lol:
Vjerujem da nisi ginekološku ordinaciju uzeo... Za ostalo jok... Image
Pitarrr82

#2461 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Nisam ni ove frizerske, maske za lica itd., itd. ... :skoljka:
Emi_Nevermind

#2462 Re: ekupon.ba

Post by Emi_Nevermind »

azurna_obala wrote:Bila u Peppersu na ručku, paste su odlične. Momak naručio pene arabiata (to je paradajz sos i ima još nešto, ne mogu se sjetiti), a ja tagliatelle bianco sa piletinom i brokolijem (ovo je super). Usluga i ambijent, sve 5. :thumbup:
Peppers TITO! :D
mayab

#2463 Re: ekupon.ba

Post by mayab »

AmirEmira wrote:
azurna_obala wrote:Bila u Peppersu na ručku, paste su odlične. Momak naručio pene arabiata (to je paradajz sos i ima još nešto, ne mogu se sjetiti), a ja tagliatelle bianco sa piletinom i brokolijem (ovo je super). Usluga i ambijent, sve 5. :thumbup:
Peppers TITO! :D
Znaci Pepers je dosao pameti(izgleda), jer kad sam prosle godine bio kod njih preko e kupona, bio sam izrazito nezadovoljan uslugom, ima ovde na temi o tome!
programerka

#2464 Re: ekupon.ba

Post by programerka »

babyline wrote:
babyline wrote:
sary wrote:Ista stvar sa kozmetickim salonom Una.
Navlakusa prava, tretman traje sat, a pise dva.
Ono tretmana nije vidjelo, nesto ti malo poceprka po licu, dekolte i ne dotakne.
Zavrsilo je prije nego je pocelo.
Katastrofaaa :x
Mislim da bi ekupon trebao malo poraditi na tim stvarima, tj da dobijemo ono sto pise u ponudi,
inace ce skroz izgubiti kredibilitet.

Ja licno nijedan kupon ovog tipa vise necu kupiti.
sta ti uradi za tih sat vremena?
ima li neko ko je isao i zadovoljan uslugom??
Ne znam da li sam pisala već na ovu temu ovdje, da ne tražim sad, napisaću ponovo svoje iskustvo.
Nisam sigurna niti da se radi baš o istoj ponudi, ali ja sam kupila onu prvu ponudu salona Una - Kraljevski tretman. Otišla sam na tretman na samom početku i samim čišćenjem sam bila zadovoljna, maske su OK, ali ono što ću se složiti sa citiranim komentarom je da nije trajalo koliko je pisalo, nije bilo ni masaže koja je pisala i ono što je meni užasno smetalo je da je iz susjedne sobe/frizerskog salona svaki čas neko ulazio u sobu u kojoj je ona meni radila tretman, pričao, a onda se u jednom momentu pojavila i djevojka koja je radila manikir nekome, tako da dok sam ja trebala da "uživam i opustim se" sa maskom, ispod nogu mi žene pričaju i rade manikir, svaki čas neko upada u prostoriju i priča na telefon ili nešto dovikuje, čuje se buka iz frizerskog... U salonima u koje sam ranije išla, ako su iole profesionalni, kada ti stave masku uživaš i odmaraš se u tišini, uz laganu muziku, naročito ako se tretman zove Kraljevski... Ja sam jedva čekala da mi skine masku, tih 20-tak minuta mi je bilo ko godina... Mislim da bi u Uni morali malo bolje da se organizuju kad rade tretmane u smislu da se ne ulazi u sobu u kojoj se radi tretman, a ne ovako kao u čekaonici na autobuskoj...
_amy_

#2465 Re: ekupon.ba

Post by _amy_ »

Ne znam da li sam pisala već na ovu temu ovdje, da ne tražim sad, napisaću ponovo svoje iskustvo.
Nisam sigurna niti da se radi baš o istoj ponudi, ali ja sam kupila onu prvu ponudu salona Una - Kraljevski tretman. Otišla sam na tretman na samom početku i samim čišćenjem sam bila zadovoljna, maske su OK, ali ono što ću se složiti sa citiranim komentarom je da nije trajalo koliko je pisalo, nije bilo ni masaže koja je pisala i ono što je meni užasno smetalo je da je iz susjedne sobe/frizerskog salona svaki čas neko ulazio u sobu u kojoj je ona meni radila tretman, pričao, a onda se u jednom momentu pojavila i djevojka koja je radila manikir nekome, tako da dok sam ja trebala da "uživam i opustim se" sa maskom, ispod nogu mi žene pričaju i rade manikir, svaki čas neko upada u prostoriju i priča na telefon ili nešto dovikuje, čuje se buka iz frizerskog... U salonima u koje sam ranije išla, ako su iole profesionalni, kada ti stave masku uživaš i odmaraš se u tišini, uz laganu muziku, naročito ako se tretman zove Kraljevski... Ja sam jedva čekala da mi skine masku, tih 20-tak minuta mi je bilo ko godina... Mislim da bi u Uni morali malo bolje da se organizuju kad rade tretmane u smislu da se ne ulazi u sobu u kojoj se radi tretman, a ne ovako kao u čekaonici na autobuskoj...[/quote]

O ne, ja sma se tako radovala ovom tretmanu, ali citajuci sad ove vase komentare sve su prilike da ce to biti tortura :( pih, bezveze
I

#2466 Re: ekupon.ba

Post by I »

Da li je neko slučajno koristio usluge ove stomatološke ordinacije koja je trenutno na ponudi?
cava

#2467 Re: ekupon.ba

Post by cava »

Tretman kozmetikom Dr. Hauschka je drugačiji od ostalih tretmana njege. Tu nema puno masaže i "jakih" pokreta, čak se ni piling ne radi "trljanjem". Svi pokreti su blagi, to je vrsta tapkanja, i blage limfne drenaže koja se radi sa četkicama. Poenta ovog tretmana je da vas dovede do duboke opuštenosti i na tjelesnom i na duhovnom nivou.

A što se tiče Bristola i torti, što bi moja nana rekla, očima radost guzici žalost.
Kvalitet odličan, kvantitet, niđe veze, al' sreća pa kupih dvije :lol: :lol: :lol: :lol:
cicos

#2468 Re: ekupon.ba

Post by cicos »

I wrote:Da li je neko slučajno koristio usluge ove stomatološke ordinacije koja je trenutno na ponudi?
I mene ovo zanima .... Isplati li se uzeti ovaj kupon, i kako rade ?
sary

#2469 Re: ekupon.bai otacn

Post by sary »

cava wrote:Tretman kozmetikom Dr. Hauschka je drugačiji od ostalih tretmana njege. Tu nema puno masaže i "jakih" pokreta, čak se ni piling ne radi "trljanjem". Svi pokreti su blagi, to je vrsta tapkanja, i blage limfne drenaže koja se radi sa četkicama. Poenta ovog tretmana je da vas dovede do duboke opuštenosti i na tjelesnom i na duhovnom nivou.
A što se tiče Bristola i torti, što bi moja nana rekla, očima radost guzici žalost.
Kvalitet odličan, kvantitet, niđe veze, al' sreća pa kupih dvije :lol: :lol: :lol: :lol:

Mozda je to i tacno, ali ovaj tretman koji sam ja dobila nema veze sa tim.Od Dr.Hauchka
sam primjetila samo kremu koju mi je na kraju stavila, prepoznala sam je po mirisu jer njegovi preparati imaju specifican miris.Aromaterapija se UVIJEK radi masazom a ne tapkanjem.A ja ne dozivih tu duboku opustenost ni tjelesnu a duhovno sam izgledala ovako :evil: :x :twisted:
cava

#2470 Re: ekupon.bai otacn

Post by cava »

sary wrote:
cava wrote:Tretman kozmetikom Dr. Hauschka je drugačiji od ostalih tretmana njege. Tu nema puno masaže i "jakih" pokreta, čak se ni piling ne radi "trljanjem". Svi pokreti su blagi, to je vrsta tapkanja, i blage limfne drenaže koja se radi sa četkicama. Poenta ovog tretmana je da vas dovede do duboke opuštenosti i na tjelesnom i na duhovnom nivou.

Mozda je to i tacno, ali ovaj tretman koji sam ja dobila nema veze sa tim.Od Dr.Hauchka
sam primjetila samo kremu koju mi je na kraju stavila, prepoznala sam je po mirisu jer njegovi preparati imaju specifican miris.Aromaterapija se UVIJEK radi masazom a ne tapkanjem.A ja ne dozivih tu duboku opustenost ni tjelesnu a duhovno sam izgledala ovako :evil: :x :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol:

NIje da ih branim, nisam išla kod njih na tretman, samo kažem da je postupak izvođenja tretmana drugačiji od ostalih. Mene je začidilo kako su i mogli dati taj tretman na Ekupon, jer je ta kozmetika izuzetno skupa :roll:
Emi_Nevermind

#2471 Re: ekupon.bai otacn

Post by Emi_Nevermind »

cava wrote:
sary wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol:

NIje da ih branim, nisam išla kod njih na tretman, samo kažem da je postupak izvođenja tretmana drugačiji od ostalih. Mene je začidilo kako su i mogli dati taj tretman na Ekupon, jer je ta kozmetika izuzetno skupa :roll:
Ma sta je bona skupa, pa ne stave 3 kreme, to je jedno mazanje. Ako jedna krema moze biti 3 mjeseca, to je 90 mazanja, to je 90 ljudi koje mogu da namazu. Znaci da jedna krema koja kosta nekih 70 KM moze pokriti 90 tretmana, isto tako i tonik, i piling i sta god vec stavljaju. I ne vjerujem da kreme kupuju u BBI, vec sigurno narucuu vani, i vece kolicine. A sve i da je 1000 KM jedna krema, ako su napisali da to ulazi, treba da ulazi. I puno drugaciji nije, jedino sto je drugacije je piling koji je strasno grub, pa se mora pomjesati s vodom i nanositi laganim pokretima. Krema ko krema, kruznim pokretima. Bar sam ih ja tako koristila :zoka:
Dr.Cuddy

#2472 Re: ekupon.ba

Post by Dr.Cuddy »

jaca-maca wrote:
nera18 wrote: zasto ne valja akademija rijalda? sta ne valja :)
Neprofesionalni, neljubazni, grozna usluga...
Znači loše?! Gdje se oni uopšte nalaze i koje im je radno vrijeme....FB stranica je odron, nikakv info, ništa!
karanana

#2473 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

znaci niko nema iskustvo sa ovim zubarom?
ovo zvuci kao dobra ponuda. samo mi nije jasno, da li moram i ciscenje i plombu odraditi u istoj posjeti? sta ako nemam pokvarenih zuba u tom trenutku? da mi odrade plombu imo-nemo?
jaca-maca

#2474 Re: ekupon.ba

Post by jaca-maca »

Dr.Cuddy wrote:
jaca-maca wrote:
nera18 wrote: zasto ne valja akademija rijalda? sta ne valja :)
Neprofesionalni, neljubazni, grozna usluga...
Znači loše?! Gdje se oni uopšte nalaze i koje im je radno vrijeme....FB stranica je odron, nikakv info, ništa!
Nalaze se u onom Centru na Cengic Vili, pored dzamije (ne ulazis u centar nego ides s desne strane gdje je poseban ulaz u salon).
Doticna Rijalda, vlasnica, mi je radila nokte, uzas, a usput se hvalila kako je ona otvorila akademiju prije 12 godina, kako su najbolji u gradu, kako je prva radila razne tretmane, sminkanje i slicno, kako ima tri zavrsena fakulteta itd...njen ucenik me nasminkao, ma katastrofa...kad se sjetim :lol:
Tipicno ponasanje kad je kupon u pitanju, sfuseri ti sve...
programerka

#2475 Re: ekupon.ba

Post by programerka »

babyline wrote:nije valjda taj kozmeticki tretman u Uni tako razocaravajuci :?
uskoro koristim svoj kupon
Nisam valjda toliko nakudila u svom komentaru da djeluje razocaravajuce?! :)
Da razjasnim, ja nisam bila nezadovoljna tretmanom, odnosno ciscenjem, maskama i time kako djevojka radi, ali obzirom da je u pitanju bio tretman lica koji u redovnoj ponudi kosta nekih 70KM i zove se KRALJEVSKI, onda sam ocekivala nesto posebno, opustajuce, kraljevsko:), a dobila sma uslugu obicnog ciscenja lica, koja inace kosta onoliko koliko i taj kupon...

Btw, danas sam bila na masazi u My Spa i malo je reci da sam zadovoljna... Od 1 do 10, ocjena 20 :)
Post Reply