Uostalom, nebitno koliko moraju praviti. Prihvatili su se ovoga, a evo koliko vidim niko nije ostao bez torte i svi su super zadovoljni uslugom. Dakle, Bristol je to ozbiljno shvatio sto i prilici za jedan takav hotel. Cisto sumnjam da bi se oni tek tako igrali sa reputacijom, a da nisu spremni isporuciti na vrijeme svoju uslugu. Stoga, svaka cast.
ekupon.ba
- Comrad
#2251 Re: ekupon.ba
Ma ljudi, to su profesionalni kuhari. Njemu je tortu napravit, ko tebi jaje ispec.
Uostalom, nebitno koliko moraju praviti. Prihvatili su se ovoga, a evo koliko vidim niko nije ostao bez torte i svi su super zadovoljni uslugom. Dakle, Bristol je to ozbiljno shvatio sto i prilici za jedan takav hotel. Cisto sumnjam da bi se oni tek tako igrali sa reputacijom, a da nisu spremni isporuciti na vrijeme svoju uslugu. Stoga, svaka cast.

-
StupskaBitanga
#2252 Re: ekupon.ba
hajmo like ako želimo ponovo kupone za torte u Bristolu
- mayab
#2253 Re: ekupon.ba
Sto se tice torti , mi smo namjeravali obe iskoristiti sada, ovih dana, jer smo imali povoda, ali zbog vremenskih neprlika, ne vozim svoje auto, tako da bi mi drugi nacin da preuzmem torte bio prekomplikovan, pa ce torte sacekati "ljepse" dane!Eto sta sve cini metar snijega...
- hermina od pozorista
#2254 Re: ekupon.ba
Kupila sam cokoladnu tortu u Bristolu preko ekupona i dojmovi su razliciti.
Sto se tice umjetnickog dojma, izgleda, torta je za 10! Ukrasi su super, jako lijepo izgleda, divno.
Sto se tice velicina, mala je torta, no uostalom, 20 km je.
Sto se tice ukusa, nista posebno. Cak pomalo razocaravajuce. Inace pravim mnogo kolaca pa mogu razlikovati sastojke i sl. Ocekivala sam cokoladnu rapsodiju, a dobila gomilu kakaa, mlijeka u prahu i jeftinog margarina. Za ljude u srednjim i kasnijim godinama takodje je jako los izbor jer je prejaka. A takvom je cine upravo ovi jeftini sastojci.
Sve u svemu, ocekivala sam mnogo vise.
p.s. Oko narudzbe sam takodje imala problema, i bilo je nesporazuma, no eto, dobila sam je na kraju usred rodjendana pa se moze racunati da je ispunila svoju ulogu.
Sto se tice umjetnickog dojma, izgleda, torta je za 10! Ukrasi su super, jako lijepo izgleda, divno.
Sto se tice velicina, mala je torta, no uostalom, 20 km je.
Sto se tice ukusa, nista posebno. Cak pomalo razocaravajuce. Inace pravim mnogo kolaca pa mogu razlikovati sastojke i sl. Ocekivala sam cokoladnu rapsodiju, a dobila gomilu kakaa, mlijeka u prahu i jeftinog margarina. Za ljude u srednjim i kasnijim godinama takodje je jako los izbor jer je prejaka. A takvom je cine upravo ovi jeftini sastojci.
Sve u svemu, ocekivala sam mnogo vise.
p.s. Oko narudzbe sam takodje imala problema, i bilo je nesporazuma, no eto, dobila sam je na kraju usred rodjendana pa se moze racunati da je ispunila svoju ulogu.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2255 Re: ekupon.ba
pa normalno, reklamni prostor se placa
plate, pa se klate
plate, pa se klate
- dinoo1898
#2257 Re: ekupon.ba
ja tek jucer iskoristio svoj kupon za mak Zara kao pred-valentinovo poklon i ostadoh maaaaaloooo razocaran... 
- rimac
#2258 Re: ekupon.ba
dinoo1898 wrote:ja tek jucer iskoristio svoj kupon za mak Zara kao pred-valentinovo poklon i ostadoh maaaaaloooo razocaran...
-
Begova corba
#2259 Re: ekupon.ba
Kad vidim kakva pitanja ljudi postavljaju u komentarima, baš mi bude žao ekipe u ekuponu...
Munib
Šta ste mislili pod "i osobe od koje vam srce brze kuca "
Munib
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2260 Re: ekupon.ba
Begova corba wrote:Kad vidim kakva pitanja ljudi postavljaju u komentarima, baš mi bude žao ekipe u ekuponu...
Munib
sta li ce mu odgovoriti
-
Ambrozija
#2261 Re: ekupon.ba
Sto je najtuznije osoba koja je to postavila je potpuno ozbiljnaBegova corba wrote:Kad vidim kakva pitanja ljudi postavljaju u komentarima, baš mi bude žao ekipe u ekuponu...
Munib
- karanana
#2262 Re: ekupon.ba
odmah da razjasnim, ne zovem se munib.
eh sad, ja razumijem munibovo pitanje jer ako pogledate prvu recenicu teksta ponude koja glasi: "Treba Vam mir, odmor i osoba od koje Vam srce brže kuca?"
....ovo meni znaci da se ovo ne odnosi na neku osobu koju bih ja eventualno poveo. meni ovo zvuci kao da je u ponudu ukljucena i ta neka osoba koja ce mi malo poboljsati cirkulaciju i podici.......puls.
moje pitanje za ekupon je: da li obezbjedjujete i takvu osobu za mene kao kupca kupona?
eh sad, ja razumijem munibovo pitanje jer ako pogledate prvu recenicu teksta ponude koja glasi: "Treba Vam mir, odmor i osoba od koje Vam srce brže kuca?"
....ovo meni znaci da se ovo ne odnosi na neku osobu koju bih ja eventualno poveo. meni ovo zvuci kao da je u ponudu ukljucena i ta neka osoba koja ce mi malo poboljsati cirkulaciju i podici.......puls.
moje pitanje za ekupon je: da li obezbjedjujete i takvu osobu za mene kao kupca kupona?
- holowey
#2263 Re: ekupon.ba
poreznik? policajac sa radarom u jednoj i lizalom u drugoj ruci?Begova corba wrote:Kad vidim kakva pitanja ljudi postavljaju u komentarima, baš mi bude žao ekipe u ekuponu...
Munib
-
Begova corba
#2264 Re: ekupon.ba
Munibe, Munibe...karanana wrote:odmah da razjasnim, ne zovem se munib.
-
Begova corba
#2265 Re: ekupon.ba
Po mogućnosti ženski policajac za Muniba, u suknjici i sa halterimaholowey wrote:poreznik? policajac sa radarom u jednoj i lizalom u drugoj ruci?Begova corba wrote:Kad vidim kakva pitanja ljudi postavljaju u komentarima, baš mi bude žao ekipe u ekuponu...
Munib
- Pitarrr82
#2266 Re: ekupon.ba
karanana wrote:odmah da razjasnim, ne zovem se munib.
Legenda
- MedenoSrce
#2267 Re: ekupon.ba
karanana wrote:odmah da razjasnim, ne zovem se munib.
Nemoj se sada vaditi.
Iako, moram priznati, da sam i ja bila u iskušenju da jedne ponude priupitam hoće li mi dama sa fotografija na kojima se reklamirala ponuda možda praviti društvo i jel ponuda AI

-
Ambrozija
#2268 Re: ekupon.ba
MedenoSrce wrote:karanana wrote:odmah da razjasnim, ne zovem se munib.
Nemoj se sada vaditi.
Iako, moram priznati, da sam i ja bila u iskušenju da jedne ponude priupitam hoće li mi dama sa fotografija na kojima se reklamirala ponuda možda praviti društvo i jel ponuda AI. Suzdržala sam se ipak
- Pitarrr82
#2270 Re: ekupon.ba
Jel bio neko u Trattoria "Il Cuore", utisci?
- 6.april
#2271 Re: ekupon.ba
Odlično.Pitarrr82 wrote:Jel bio neko u Trattoria "Il Cuore", utisci?
I usluga i hrana.
- Pitarrr82
#2272 Re: ekupon.ba
6.april wrote:Odlično.Pitarrr82 wrote:Jel bio neko u Trattoria "Il Cuore", utisci?
I usluga i hrana.
- Irm@
#2273 Re: ekupon.ba
i mi smo bili.. savrsenstvo okusa i usluge6.april wrote:Odlično.Pitarrr82 wrote:Jel bio neko u Trattoria "Il Cuore", utisci?
I usluga i hrana.
-
glockov kolac
#2274 Re: ekupon.ba
A jel ko boravio u Radisson Blu hotelu u Dubrovniku? Izgleda napucano. Utisci?
- holowey
#2275 Re: ekupon.ba
kakva je ovo ponuda za trend micro titanium maximum security? ovo sto se moze kupiti sa web stranice proizvodjaca (cijena ponude bez popusta) se odnosi na tri racunara i licenca traje jednu godinu, a ova ponuda se odnosi na samo jedan racunar i nista ne spominje trajanje licence... gdje je tu popust?
jeli ja pogresno razumijem ovu ponudu?
jeli ja pogresno razumijem ovu ponudu?