ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

karanana

#1976 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

pa dobro ako se pogleda njihov meni, sa po jednim od svacega se dobije tih 40 maraka originalne vrijednosti.

ali je to u ponudi tako skriveno napisano da je nemoguce to skontati samo iz ponude. dakle prevara jedne vrste. mada se vjerovatno moze ok najesti i od ovoga nabrojanog jer znam da su im porcije kada je u pitanju glavno jelo, fine velicine.
cuj samo caj moze od pica.
clarion_

#1977 Re: ekupon.ba

Post by clarion_ »

ova za budvu nije ni malo 50%, za 450KM sam išao u španiju a ovo kao vrijedi toliko... da je za dvije osobe ok
Ma.Le.Na

#1978 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

Pitarrr82 wrote:Hmm jel neko vidio da ona ponuda za Taj Mahal vrijedi po jedno jelo za obje osobe?

http://www.ekupon.ba/ponuda/264/50-popu ... -taj-mahal

Sve sto stoji na listi se moze izabrati samo po jedno i dijeliti izmedju dvije osobe...

I da, ne moze se porediti ukusom s pravim indijskim restoranom...

:shock:
*ebali oni..
ugh :x
cuj jedno jelo da dijelis
pa pise rucak za DVIJE osobe a ne rucak po pola za dvije osobe
GROZNO
Una ragazza

#1979 Re: ekupon.ba

Post by Una ragazza »

Kakav je frizerski salon Mango, jel bio iko?
iSwagga

#1980 Re: ekupon.ba

Post by iSwagga »

ovo za Bambi je presukupo!! ja vodim dijete tu i kupio sam joj godisnju clanarinu, a dok nisam bilo je i ostalo 3KM za dva sata, a ne ovako po ponudi ispade da je 7KM sat!?? glupost!
karanana

#1981 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

iSwagga wrote:ovo za Bambi je presukupo!! ja vodim dijete tu i kupio sam joj godisnju clanarinu, a dok nisam bilo je i ostalo 3KM za dva sata, a ne ovako po ponudi ispade da je 7KM sat!?? glupost!
Ponuda se odnosi na dva dolaska po dva sata
iSwagga

#1982 Re: ekupon.ba

Post by iSwagga »

Trenutno u Bambiju je 1 dolazak (2 sata) 3KM. Ili ja ne kontam ili.. :run:
karanana

#1983 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

nemam ti pojma. samo sam htio naglasiti da po ovoj ponudi sat ispade 1,75 KM.
jale

#1984 Re: ekupon.ba

Post by jale »

iSwagga wrote:Trenutno u Bambiju je 1 dolazak (2 sata) 3KM. Ili ja ne kontam ili.. :run:
Da nije mozda 3 KM 1 sat, a ne dolazak?
Cak u Skafi je 3 KM sat, tako da ne vjerujem da je ovjde jeftinije.
jale

#1985 Re: ekupon.ba

Post by jale »

I niko ne piše ništa o ponudi za doček Nove u kupaćim :)
maybelline

#1986 Re: ekupon.ba

Post by maybelline »

Jel iko uplacivao onaj e-kredit, kako to hoda i sta je ono ID u svrhi doznake na uplatnici???
Pitarrr82

#1987 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

maybelline wrote:Jel iko uplacivao onaj e-kredit, kako to hoda i sta je ono ID u svrhi doznake na uplatnici???

Pa kad se reg dobijes ID, kad odes na onaj dio kako vrsiti takve uplate trebalo bi da je prikazana uplatnica s podatcima i tvojim ID...
maybelline

#1988 Re: ekupon.ba

Post by maybelline »

Pitarrr82 wrote:
maybelline wrote:Jel iko uplacivao onaj e-kredit, kako to hoda i sta je ono ID u svrhi doznake na uplatnici???

Pa kad se reg dobijes ID, kad odes na onaj dio kako vrsiti takve uplate trebalo bi da je prikazana uplatnica s podatcima i tvojim ID...

Hvala! :)
Pitarrr82

#1989 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

maybelline wrote:
Pitarrr82 wrote:

Hvala! :)

Np, samo laganini ako sta treba tu smo...
ignacio

#1990 Re: ekupon.ba

Post by ignacio »

Ima koja bosanska aplikacija za mobitele ( iPhone / Android ) koja je na tragu tih rješenja s kuponima ?
van Basten

#1991 Re: ekupon.ba

Post by van Basten »

šteta što ovako kasno ide novogodišnja ponuda za Trakošćan... da je bar prije mjesec, pa da se nešto burgija, ganja...
iSwagga

#1992 Re: ekupon.ba

Post by iSwagga »

jale wrote:
iSwagga wrote:Trenutno u Bambiju je 1 dolazak (2 sata) 3KM. Ili ja ne kontam ili.. :run:
Izvinjavam se, moja greska, projevjerio sam sa seficom.. 3KM je jedan sat nije 2 kao sto sam govorio, samo sto je ona uvijek nas 2 sata pustala za 3 KM pa sam zbog toga mislio da je to ta cijene.. jos jednom sorry! :run:
jale

#1993 Re: ekupon.ba

Post by jale »

iSwagga wrote:
jale wrote:
Izvinjavam se, moja greska, projevjerio sam sa seficom.. 3KM je jedan sat nije 2 kao sto sam govorio, samo sto je ona uvijek nas 2 sata pustala za 3 KM pa sam zbog toga mislio da je to ta cijene.. jos jednom sorry! :run:
Nema potrebe za sorry, niko se ne bi ljutio da je sat 3 KM, čak i niže :)
iSwagga

#1994 Re: ekupon.ba

Post by iSwagga »

Znam, da ne misli raja da sam imao namjeru siriti pogresne informacije :thumbup:
Jeep27

#1995 Re: ekupon.ba

Post by Jeep27 »

Jedno upozorenje za one koji namjeravaju podici paket (slatkisi i sampanjac) iz mak zare. Teta na standu prihvata samo odstampane kupone, iako je u uslovima prodaje fino navedeno da se moze donijeti i broj kupona uz predocenje licne karte. Ona kaze rekli joj tako... :shock:
Zux

#1996 Re: ekupon.ba

Post by Zux »

Jeep27 wrote:Jedno upozorenje za one koji namjeravaju podici paket (slatkisi i sampanjac) iz mak zare. Teta na standu prihvata samo odstampane kupone, iako je u uslovima prodaje fino navedeno da se moze donijeti i broj kupona uz predocenje licne karte. Ona kaze rekli joj tako... :shock:
Evo ja maloprije podigao taj paket samo sa napisanim ID brojem i brojem kupona na papiricu. Jos ona prokomentarisa "hvala bogu da je neko napisao kako treba brojeve".

A bio sam i u Taj Mahalu, naostren zbog komentara na forumu nazovem za rezervaciju, odem. Vrlo ljubazna djevojka prije svega, a hrana, pa kome ono nije dovoljno za dvije osobe neka ode i pozdere kilu pite ili u onaj food office. Hrana je vrlo ukusna i sad mi je drago da sam kupio 2 kupona.
Pitarrr82

#1997 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Zux wrote:
Jeep27 wrote:Jedno upozorenje za one koji namjeravaju podici paket (slatkisi i sampanjac) iz mak zare. Teta na standu prihvata samo odstampane kupone, iako je u uslovima prodaje fino navedeno da se moze donijeti i broj kupona uz predocenje licne karte. Ona kaze rekli joj tako... :shock:
Evo ja maloprije podigao taj paket samo sa napisanim ID brojem i brojem kupona na papiricu. Jos ona prokomentarisa "hvala bogu da je neko napisao kako treba brojeve".

A bio sam i u Taj Mahalu, naostren zbog komentara na forumu nazovem za rezervaciju, odem. Vrlo ljubazna djevojka prije svega, a hrana, pa kome ono nije dovoljno za dvije osobe neka ode i pozdere kilu pite ili u onaj food office. Hrana je vrlo ukusna i sad mi je drago da sam kupio 2 kupona.

Haj ne rise, nije pitanje da li ce se neko najesti ili ne nego sta je kupljeno...
Zux

#1998 Re: ekupon.ba

Post by Zux »

Pitarrr82 wrote:
Zux wrote:

Haj ne rise, nije pitanje da li ce se neko najesti ili ne nego sta je kupljeno...
Prije svega tako se obracaj nekome s kim si navikao na taj nacin komunicirati. Druga stvar, ne znam gdje si se ti prepoznao u ovome, jer ti nisi ni rekao da ti je malo bilo, ali su se neki drugi svadjali. Ja samo prenosim svoje vidjenje i to vrlo objektivno, nisam nista dodao ni oduzeo. Cisto da ljudi koji su kupili kupon dobiju vise informacija. Ako se ponuda pazljivo procita jasno je da nigdje ne pise da se bira ovo sve po jednoj osobi. Prvi ja sam isto tako mislio, dok nisam detaljno procitao sta pise. I na kraju, to sam zaboravio, mi smo mogli birati pice koje hocemo, nije nam bio nametnut caj.
karanana

#1999 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

da. ali mora se priznati da je ponuda napisana na nacin gdje ce je 90% ljudi shvatiti drugacije nego sto jeste. i to mi se ne svidja jer, i pored sasvim dovoljno hrane da se najede dvoje, covjek se osjeca pomalo nasamarenim.
Ma.Le.Na

#2000 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

karanana wrote:da. ali mora se priznati da je ponuda napisana na nacin gdje ce je 90% ljudi shvatiti drugacije nego sto jeste. i to mi se ne svidja jer, i pored sasvim dovoljno hrane da se najede dvoje, covjek se osjeca pomalo nasamarenim.
upravo tako :thumbup:
Post Reply